ارسال پاسخ

تو نسخه قبل تو سینماتیک های بازی به لطف پیشرفتی که تو موشن کپچر و ضبط حرکات صورت داشتن خیلی جاها تونسته بودن صرفا با حالات صورت و بدن داستانگویی کنن و شبیه به فیلم و سریال از بازیگر ها بازی گرفته بودن. خوشبختانه تو این نسخه با پیشرفتی که داشتن این قضیه کاملا تو گیم پلی هم وارد شده که واقعا بازی رو تو یه سطح دیگه می بره و فکر کنم بعد از L.A. Noire اولین بازی هست که کیفیت مدل npc ها در حد شخصیت های اصلی هست.

نکته خیلی جالب اینه بازی یکی از سوپرایز هاش یعنی فلش بک به گذشته رو تو این تریلر و تصاویری که موقع اعلام تاخیر داده بودن، رو کرده اما از بعد تریلر PGW تا اونجایی که من یادم میاد هیچی دیگه از شخصیت های موجود تو اون تریلر نشون ندادن یعنی رسما از اون قسمت به جز همون تریلر دیگه هیچی نمیدونیم. که خودش باعث میشه هیچ کدوم از تئوری هایی که برا داستان متصور میشیم کامل نباشه.

پ.ن: الان با این وضعیت من باید چه خاکی بر سرم بریزم که بتونم اینو بازی کنم. زوره 8 میلیون پول کنسول داد وقتی چند ماه بعد نسل جدید میاد. ای کاش PS5 هم همزمان با همین منتشر می کردن واقعا نیازی به بازی نسل بعدی برا لانچ PS5 نیست، همین رو بدون هیچ پیشرفتی با PS5 لانچ کنن بره پی کارش.

پایتخت ایران
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or