The Last of Us با 3.4 میلیون نسخه پرسرعترین فروش PS3 سال 2013 می باشد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
the%20last%20of%20us%20logo%20square.jpg

بازی The Last of Us ساخته کمپانی ناتی داگ توانست در سطح جهانی نه تنها نظر مثبت منتقدان را به همراه داشته باشد ،حتی فروش تحسین بر انگیزی نیز داشته است.ناشر این بازی انحصاری PS3 اعلام کرده است تا کنون 3.4 میلیون نسخه به فروش رفته است.این درحالی است که این بازی برای هفته چهارم در لیست پرفروش ترین بازی های انگلستان قرار گرفته و توانسته است پر سرعت ترین فروش Playstation 3 را در سال 2013 از آن خود کند.فروش این بازی حتی از عناوینی نظیر Bioshock Infinite و Metal Gear Rising: Revengeance نیز بیشتر بوده است.
ناتی داگ اعلام کرده است که The Last of Us داستان های ناگفته ای هنوز دارد.با توجه به این صحبت، ساخت یک دنباله بعید به نظر نمی رسد.
Gamingbolt

40 امتیاز کامل از رسانه های معتبر + فروش استثنائی در 3 هفته من تو خوابم همچین چیزی رو نمی دیدم یعنی رسما ماها رو هم غافلگیر کرد :bighug: :d
هنوز فروشش بنظرم کمه.هر چی بیشتر بفروشه چهار تا شرکت دیگه هم ادم میشن بجای همیشه رفتن دنبال کال اف دنبال رو این سبک وسیاق بازیها هم میرن.
البته میدونم کار هر کسی نیست اینطور بازی ساختن ولی یاد میگیرن گشاد بازی رو بزارن کنار
yahoo_4.gif
رو بازی حداقل کار کنن یه چیز درست بدن بیرون نه مثل راید تو هل بساط خنده پهن کنن.
باورت میشه من پیش بینی میکردم خیلی زور بزنه 3 میلیون کلا بفروشه تیریپ هایپ زدایی بود اون موقع :d
اصلا فکرشم نکن لول دیزاینی ND واسه بازیش میکنه هیچکس بخواب هم نمی تونه انجام بده بقیه موارد دیگه بماند :d

آخرین ویرایش:
40 امتیاز کامل از رسانه های معتبر + فروش استثنائی در 3 هفته من تو خوابم همچین چیزی رو نمی دیدم یعنی رسما ماها رو هم غافلگیر کرد :bighug: :d

هنوز فروشش بنظرم کمه.هر چی بیشتر بفروشه چهار تا شرکت دیگه هم ادم میشن بجای همیشه رفتن دنبال کال اف دنبال رو این سبک وسیاق بازیها هم میرن.
البته میدونم کار هر کسی نیست اینطور بازی ساختن ولی یاد میگیرن گشاد بازی رو بزارن کنار:d رو بازی حداقل کار کنن یه چیز درست بدن بیرون نه مثل راید تو هل بساط خنده پهن کنن.

3.4 میلیون نسخه در کمتر از 1 ماه یعنی یک فروش فوق العاده استثنایی که کمتر کسی شاید فکر میکرد این بازی انحصاری توی 1 ماه حدودی 4 میلیون نسخه بفروشه:dاین بازی واقعاً تونست از انتظارات هر کسی پاشو فراتر بذاره:xمنتظر ادامه ی فروش فوق العاده ی TLOU هستیم:d

آخرین ویرایش:
فقط خوشحالم که تایید کردن اگر ادامه ای براش ساخته بشه دیگه در مورد جول و الی نیست.
پایان داستان واقعا عالی بود و حیف هست که با یه دنباله تغییرش بدن.

3.4 میلیون نسخه تو 4 هفته با توجه به انحصاری بودن بازی، رده بندی سنیش و IP جدید بودنش فکر میکنم از فوق العاده هم یه چیزی اونور تر باشه :دی

نوش جونشون :دی حتی تصور نسخه ی بعدیش رو PS4 هم رویاییه :دی

3.4 میلیون نسخه تو 4 هفته با توجه به انحصاری بودن بازی، رده بندی سنیش و IP جدید بودنش فکر میکنم از فوق العاده هم یه چیزی اونور تر باشه :دی

نوش جونشون :دی حتی تصور نسخه ی بعدیش رو PS4 هم رویاییه :دی
This staggering milestone comes just
three weeks :bighug:
after the game launched
سه هفته :d

This staggering milestone comes just
three weeks :bighug:
after the game launched
سه هفته :d
اینگلیسیت تو لوزول معدم.:d این بازی بدون شک یکی از برترین بازیهای تاریخ خواهد بود ..واونکسانی هم که نمره پایین دادان به نظرم مشت محکمی تو دهنشون خورده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or