The King of Fighters XIII | Xbox 360

  • Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Trunks

کاربر سایت
47iyo9rkhkp0jclcy4zk.jpg



درود .


همگی طرفداران بازی های Fighting 2D با سری The King of Fighters ملقب به KOF آشنایی دارند . سری که در نسل های قدیم بسیار طرفدار داشت و با بیش از 15 16 سال سابقه توانست همانند بازی Street Fighter در بهترین ها بدرخشد . و در بازیهایی همانند Capcom vs. SNK توانستند در کنار کرکتر های سری SF خاطرات خوشی را برای دوستان این 2 بازی رقم بزنند ! در Ps2 هم توانست با انتشار بازی هایی همانند KOF2006 علاوه بر رقم زدن این بازی با استایل 3 بعدی ، تجربه جدیدی رو رقم بزند . اما چند سال پیش SNK اعلام کرد که نسخه جدید این سری در تولد (!!) 15 سالگی این سری منتشر خواهد شد ! بازی که امید های زیادی بهش بود و با طرفداران زیادی منتظر عرضه این بازی بودند تا بتوانند دنباله ی بازی محبوب خود را ببینند ! اما برخلاف همه انتظارات و تعریف و تمجیدات KOFXII به بدترین و بدساخت ترین شکل ممکن منتشر شد ! بازی که از ضعف های شدیدی رنج میبرد . سناریوی فوق العاده ضعیف ، Arcade واقعا کوتاه و مضحک و ... از همه مهم تر نبود برخی از کرکتر های قدیمی این سری همانند Mai بود که بحث ها و انتقادات زیادی در سایت و فروم هارو به دنبال داشت ! و علنا جلو بازی هایی همانند Street Fighter IV و BlazBlue هیچ حرفی برای گفتن نداشت . اما چندی نگذشت که SNK در مراسمی از بازی جدیدش رونمایی کرد ! ظاهرا SNK متوجه اشتباه فاحش خودشون در رابطه با حضور نداشتن برخی کرکتر ها شد و Mai رو در اولین تصویر از بازی قرار داد !!

cpie4imqj9c3286723b.jpg



علاوه بر آن SNK اطلاعاتی رو راجب بازی اعلام کرد که به آن اشاره خواهیم کرد .


  • کرکتر های دارای Ex Moves های بیشتر نسبت به KOFXII است .
  • گیم پلی بازی ترکیبی از نسخه 2002 و XII هست . و کرکتر ها دارای Hyperdrive Mode که در بازی KOF2002 Max Mode استفاده شده . این امر باعث سریع تر شدن گیم پلی بازی و تمرکز بر روی کمبو های بازی است که میتوانند موجب خوشحالی طرفداران شود .
  • تاکنون حضور بیش از 30 کرکتر در بازی تایید شده است که میتوان به :
Ash
Kyo - Beni - Goro
Terry - Andy - Joe
Liz - Duo - Shen
Kim - Rayden - ??? (Billy or Hwa-Jai?)
King - Mai - Yuri
??? - ??? - ??? (Ran - Chat - Sai? Angel - Misty - Ron?)
Ryo - Robert - ??? (Takuma?)
Iori - Mature - ??? (Vice?)
Athena - Kensou - Chin
Ralf - Clark - Leona
( البته بعضی از آنها حدسیات است . )
و از جزئیات کرکتر ها میتوان به لباس قدیمی Yuri ، بازگشت Buster Wolf تری که در XII کاملا بی استفاده بود ، اشاره کرد .
ظاهرا SNK متوجه اشتباه خود در کمبود کرکتر هم شده است !!

u2obw1vkp12n8keyqm6.jpg


  • Stage های جدید اضافه شده همانند فستیوال ژاپنی ها ، جنگل ، ترمینال اتوبوس های UK ، پارتی های فیلی در هند و ... اشاره کرد !
  • EX Moves ها قابلیت بسیاری همانند سریع تر شد ، غیب شدن ، Rage شدن و غیره دارند که هر کدام بسته به نوع کرکتر قابل استفاده است .
  • تاکنون artwork های کرکتر های زیادی منتشر شده است که کاملا با XII فرق دارد اما ظاهرا SNK از انیمیشن های طراحی شده XII در این بازی استفاده خواهد کرد .
تاکنون برخی تصاویر از گیم پلی بازی منتشر شده است که گواهی سریع تر بودن بازی نسبت به نسخه ی قبلی رو میدهد :






به احتمال فراوان هم این بازی در تابستان امسال پابه عرضه خواهد گذاشت . و با توجه به تصاویر و ویدئو های منتشر شده نوید یک بازی خوب رو نشان میدهد و اگر SNK مشکلات زیاد XII را بتواند برطرف کند ، میتوانیم امید داشته باشیم که با یک Kof عالی طرف هستیم و میتوانیم تلخی نسخه قبلی رو به دست فراموشی بسپاریم !

* با تشکر از دوست عزیزم ، HamidoOs *
 
آخرین ویرایش:
خبر بسیار خوشحال کننده ای بود ممنون
یادم بهترین فایتینگ و یکی از محبوبترین بازی هام رو GBC بود
از اون موقع به بعد دیگه بازی نکردم.امیدوارم این عنوان بازگشت دوبارش باشه:love:
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or