نمایشگاه/رویداد The Game Awards 2025

از شایعه تا واقعیت، نمایش کدام عناوین شما را هیجان زده می کند (3انتخاب)

• مجموع رای دهنده‌ها
    178
  • نظرسنجی بسته شده است .

.Amirone

ソニー株式会社
کاربر فعال
k401947_.png
z672844_.png

برای اولین‌بار این رویداد همراه با یکی از سرویس‌های بزرگ استریم یعنی Prime Video پخش خواهد شد و مانند گذشته در پلتفرم‌هایی مانند Twitch و YouTube نیز در دسترس خواهد بود
مکان برگزاری مراسم: Peacock Theater، لس آنجلس. زمان: ۱۱ دسامبر ۲۰۲۵
تاریخ اعلام نامزدها: ۱۷ نوامبر ۲۰۲۵، پس از اعلام نامزدها، رای‌ گیری از ۱۷ نوامبر تا ۱۰ دسامبر روی سایت رسمی TGA آغاز خواهد شد (برای رای دادن کلیک کنید)
ویژگی‌های مهم این دوره: پخش با کیفیت 2K در توییچ، جوایز مخصوص برای تماشاگران (Twitch Drops) و همکاری با آمازون جهت تخفیف‌ها/عرضه‌ آیتم های ویژه در خصوص بازی‌های نامزد شده (تبلیغات}
بینندگان Twitch که حداقل ۳۰ دقیقه مراسم را ببینند، یک آیتم درون برنامه ای رایگان (in-game content) + یک نشان ویژه کنار نام در چت (TGA chat badge) دریافت می کنند

آخرین ویرایش:
مینی گیم کوزه اصلا چه بخشی از GoW هست که بود و نبودش بخواد تاثیری در بازی داشته باشه؟:دی فکر نمیکنم جز قشر خاصی که اهل هنرهای دستی هستن و به علت علاقه شدید به هنرهای تجسمی و افراط در خلق هنرهای دستی کور شدن، کس دیگه ای GoW رو اصلا با این مساله بشناسه چه برسه به اینکه بخواد بخاطرش بازی کنه:دی

GoW های کلاسیک همه شهرتشون رو اول مدیون خود کریتوس هستن، بعد کامبت سیستم خاصش و اون اکشن خونین و سلاح های خفنی که داره و در نهایت لول دیزاین های اپیک و اون معابد بسیار بزرگ و کلا اسکیل عظیم که امضا این بازیه. هر سه این المان ها هم کماکان جذابیت های خودشون رو دارن و به نظرم باعث میشه Remake شون با کمی بهبود تو سیستم انیمیشن ها و به روز شدن کماکان زنده و سر حال باشه. کما اینکه چون بسیاری از فن ها بعد ریبوت GoW دلشون برای نسخه قدیمی کریتوس و یونان باستان تنگ شده (و عده ای هم مثل من اصلا این دیرکشن جدید رو دوست ندارن) میتونه این بازگشت به گذشته و نوستالژی خاصی که بوجود میاد حتا به جذابیت های باطنی بازی هم اضافه کرده و باعث بشه تجربه اش حتا هیجان انگیز تر از قبل هم بشه.

در کل ریمیک GoW جزو معدود ریمیک هایی هست که من شخصا خیلی منتظرش هستم و فکر هم میکنم فروش بسیار خوبی میکنه و نسل جدید هم باهاش اساسی حال میکنن.
اگه کسی که اون مینی گیما رو وسط خشونت بی وقفه بازی دوست داره طرفدار صنایع دستی محسوب میشه من طرفدار صنایع دستی ام ولی تا حالا کور نشدم درواقع حتی چشمام ضعیفم نیستن
به هر حال مینی گیم ها اگه جزیی از هویت GOW های کلاسیک نبود توی ۵ تا نسخه از بازی گنجونده نمیشد.
فقط این نیست آرت استایل یونانی بازی با مدیای الان مطابقت نداره و خیلی از کرکتر مدل ها باید عوض بشن. تقریبا چیزی شبیه Ascension. از اینا که بگذریم شخصیت کریتوس باید تغییر کنه و چیزی شبیه Spiderman , Alloy یا همین Kratos 2018 بشه چون مدیا دیگه شخصیت یاغی و انتقام جو نمیخواد. فرض کن کریتوس نیکوکار دستش رو دراز میکنه و کاپتان کشتی رو از دل هایدرا نجات میده. یا مثلا ساید چیک پوسایدون رو میبره یه جای امن و مطمئن میشه که حالش خوبه بجای اینکه بذارتش لای چرخ دنده.
دوربین رو هم قطعا تغییر میدن به حالت سوم شخص که مخاطب جدید راضی باشه.
با تصور همه اینا بهتره یک ip جدید ارائه بدن و گند نزنن GOW کلاسیک.

اگه واقعا Divinity 3 باشه که خب قطعا خبر خفنیه:دی ولی با این ریخت و پاش و هایپی که با این مجسمه درست کردن، احتمالا بزرگترین سورپرایز مراسم هم همین باشه. در نتیجه بعیده دیگه خبری از هف لایف 3 و گاو جدید بشه چون هر جور نگاه کنیم اینا خبرهای گنده ترین:دی البته که لاریان بعد BG3 بشدت انتظارات رو بالا برده.
باز خدا رو شکر که مجسمه قرار نیست DLC دووم و دیابلو و این خزئبلات باشه که اگه اینا بود باید در مراسم رو گل میگرفتن:دی
بعیده ، این ریخت و پاش ها رو خود لاریان داره انجام میده و حسابی سر کیسه رو شل کرده . اینقدری ریخته تو حلق جف کیلی که بیاد اختصاصی واسش۵ هایپ کنه :دی از مجسمه ای که ساختن بگیر تا تویتی که جف کیلی زده احتمالا جزو مارکتینگشونه. جف کیلی صد درصد چندتا سورپرایز رو نگه داشته . هر سال خودش رو جر میده واسه این نمایشا بیاد رو استیج بگه bet you didn't see that coming لول :دی

اگه کسی که اون مینی گیما رو وسط خشونت بی وقفه بازی دوست داره طرفدار صنایع دستی محسوب میشه من طرفدار صنایع دستی ام ولی تا حالا کور نشدم درواقع حتی چشمام ضعیفم نیستن
به هر حال مینی گیم ها اگه جزیی از هویت GOW های کلاسیک نبود توی ۵ تا نسخه از بازی گنجونده نمیشد.
فقط این نیست آرت استایل یونانی بازی با مدیای الان مطابقت نداره و خیلی از کرکتر مدل ها باید عوض بشن. تقریبا چیزی شبیه Ascension. از اینا که بگذریم شخصیت کریتوس باید تغییر کنه و چیزی شبیه Spiderman , Alloy یا همین Kratos 2018 بشه چون مدیا دیگه شخصیت یاغی و انتقام جو نمیخواد. فرض کن کریتوس نیکوکار دستش رو دراز میکنه و کاپتان کشتی رو از دل هایدرا نجات میده. یا مثلا ساید چیک پوسایدون رو میبره یه جای امن و مطمئن میشه که حالش خوبه بجای اینکه بذارتش لای چرخ دنده.
اصل فلسفه ریمیک اینه که بازی به اصطلاح مدرن بشه و مخاطبای جدید بتونه جذب کنه وگرنه پوینت این کار چیه اصلا؟ :D یعنی روزی بخواد ریمیک شه دیالوگ ها تغییر میکنه زاویه دوربین تغییر میکنه کاراکتر مدل ها تغییر میکنن و ظاهرشون به استاندارد امروز نزدیک تر میشه، گیم پلی هم صد در صد تغییر میکنه و نزدیک به همین 2018 میشه. البته خب اسکیل بازی قطعا خیلی کوچیک تر از دو نسخه نورسه.
در کل اگه یه روزی ریمیک شه باید تغییر کنه و تغییر هم میکنه. اگر کسی صرفا هوس نوستالژی کرده راحت تر اینه که بره بازیای اصلی رو دانلود کنه.

در مورد رفتار کریتوس هم انتظار داشتید بعد از اتفاقات سه گانه یونان کماکان بره جاهای مختلف هی خدا بکشه؟ کلا کریتوس فقط تو نسخه سوم راه به راه خدا میکشت تا قبل از اون همیشه سعی میکرد اول با حرف منصرف کنه ملت رو فقط میخواست زئوس رو بکشه. نمیدونم این تصور که کریتوس به زمین و زمان رحم نمیکرده از کجا میاد. کلا هر چیزی تو راه انتقامش از زئوس وایمستاد رو از بین میبرد دیگه وقتی زئوسی وجود نداره دقیقا چرا بره این و اونو بکشه؟ مریض روانیه؟ کریتوس کلا به جز نسخه سوم فقط یه خدا رو کشت اونم ایریس بود که باز اونم دلیل داشت براش.

اصل فلسفه ریمیک اینه که بازی به اصطلاح مدرن بشه و مخاطبای جدید بتونه جذب کنه وگرنه پوینت این کار چیه اصلا؟ :D یعنی روزی بخواد ریمیک شه دیالوگ ها تغییر میکنه زاویه دوربین تغییر میکنه کاراکتر مدل ها تغییر میکنن و ظاهرشون به استاندارد امروز نزدیک تر میشه، گیم پلی هم صد در صد تغییر میکنه و نزدیک به همین 2018 میشه. البته خب اسکیل بازی قطعا خیلی کوچیک تر از دو نسخه نورسه.
در کل اگه یه روزی ریمیک شه باید تغییر کنه و تغییر هم میکنه. اگر کسی صرفا هوس نوستالژی کرده راحت تر اینه که بره بازیای اصلی رو دانلود کنه.

در مورد رفتار کریتوس هم انتظار داشتید بعد از اتفاقات سه گانه یونان کماکان بره جاهای مختلف هی خدا بکشه؟ کلا کریتوس فقط تو نسخه سوم راه به راه خدا میکشت تا قبل از اون همیشه سعی میکرد اول با حرف منصرف کنه ملت رو فقط میخواست زئوس رو بکشه. نمیدونم این تصور که کریتوس به زمین و زمان رحم نمیکرده از کجا میاد. کلا هر چیزی تو راه انتقامش از زئوس وایمستاد رو از بین میبرد دیگه وقتی زئوسی وجود نداره دقیقا چرا بره این و اونو بکشه؟ مریض روانیه؟ کریتوس کلا به جز نسخه سوم فقط یه خدا رو کشت اونم ایریس بود که باز اونم دلیل داشت براش.
بله بله کظم غیظ از صفات بارز بزرگوار بود
چیزی که مشخصه متوجه حرف من نشدی فکر کنم ادامه دادن بحث در این مورد به تاپیک ربطی نداره شما اگه نسخه های کلاسیک رو بازی کرده بوده باشی متوجه حرف من میشدی.

این جف کیلی هست که پرچم مراسم و ایونت ها و نمایش ها رو زنده نگه داشته از سونی گداصفت بی خیال و مایکروسافت هپروتی و نینتندو خسیس و حریص که آبی گرم نمیشه.عصاره نسل های قبل رو فقط در مراسم جف کیلی میشه دید وگرنه این نسل که از همه لحاظ عقب گرد داشته نسبت به نسل های قبل.انصافا چند سالی هست با اختلاف بهترین ایونت سال رو برگزار میکنه علاوه بر اون از ۲۰۱۸ هم بخش جوایز و مخصوصا بازی سالش خیلی عادلانه تر شده نسبت به قبل و تقریبا هر ساله(بدون ادای اسکاری که بعضی وقتی معمولا حق بعضی فیلم ها به ناحق خورده میشه)حق به حق دار می رسه. از وقتی داوران بیش از چند ده تا شدن(فک کنم حتی بالای ۱۰۰ نفر هستن) و درصدی هم گیمرها توی رای گیری تاثیرگذارن خیلی بهتر شده قبلا با فرمت قبلی vga و vgx خیلی حق خوری ها صورت گرفته و خیلی از بازیها به خاطر انحصاری بودن یا AAA نبودن نادیده گرفته شدن به خاطر اینکه داوران خیلی کم و محدود بودن و اکثرا از رسانه های مولتی پلتفرم یا حتی سایت های پی سی بودن ولی الان خیلی خوب شده.هم بازی نسبتا کوچکی مثل it takes two میتونه گوتی بشه هم بازی انحصاری کوچکی مثلی استروبات هم بازی عظیمی مثل بالدورز گیت و ...

• Like
Reactions: dark souls
در هر صورت حضور سانتا هم خوشحال کننده است هم وقتشه دیگه نیست؟ چه بازی جدید چه گاو جدید (که فکر کنم کوری رد کرد) یا حتی ریمیک یا سایداسکرولر، ریمیک یونان به شیوه ریمیک های کپکام واقعا دوست داشتنی میشه، بمب هسته ای، از اونور بکوارد پی اس تری هم راه بیفته میشه نسخه های کلاسیک رو اچ دی (احتمالا با پرفرومنس و رزولوشن و مود گرافیکی جدید برای بکوارد) داشته باشیم و ارشیو گاو رو نسل جدید تکمیل میشه،

خبر بکوارد پی اس تری اینجا جاش نیست؟ یعنی میره برای سوپ؟ تازه اگر باشه اصلا همچین چیزی و نره کلا نسل 10....

فرام سافور خیلی پررنگ بوده همیشه این سالهام که الدن رینگ رو ترکودن همه جوره، شاید بد نباشه برند سکوت سال دیگه با بمب هسته ای (بازی اصلی) جدید برگردن، ولی خب قطعا بودنشون خوشحال کننده است...

یک چیز از کسلوینیا جدید، دانته (فکر کنم خیلی بعیده) هم عالی میشه، کسلوینیا مخصوصا، و سایلنت هیل، اقای اوئدا و روبوت هم ببینیم درست حسابی،

قائدتا کلی بازی ریز و درشت دیگه هم هست که حال میدن... از مکس پین تا باقی... اسمشونبر 3 (نیمه جان 3 :دی) هم ببینیم بالاخره میاد "هف لایف 3 کانفریمد" رو به تاریح بسپره یا نه :دی که البته ممکنه اینجا نباشه و بره معرفی مخصوص استیم مشین محور خودش، یا کلا نباشه و سر کار باشیم مثل همیشه :دی

• Like
Reactions: He!n3ger

اگه پست من درست خونده باشی متوجه میشی که صحبتی از علاقه یا عدم علاقه نکردم. منم از اون مینی گیم ها خوشم میاد. فکر کنم همه خوششون بیاد. گفتم کسی که بخاطر اون ها بازی میکنه... یعنی من تا الان ندیدم کسی بگه من گاو رو بازی کردم بخاطر مینی گیم کوزه. ولی اگه چنین شخصی هست واقعا وضعش خرابه و قطعا کور شده تا الان.

بعد از ایجاد هایپ با اون مجسمه و مشخص شدن بازیش میشه ساعت ها پوکر فیس بود
بازیش چه ایرادی داره که اگه اون باشه، باید پوکر فیس بود؟! BG3 درس عبرت نشد که اون سبک چه پتانسیل وحشتناک بالایی داره و بازیاش کوچیک و حقیر نیستن؟!
کاری ندارم ممکنه مورد علاقمون نباشه که طبیعیه ولی اینکه مثلا DOS 3 چرته و ای بابا و چرا این و ... حقیقتا مضحکه دیگه! جمع کنید این بساطو!
بماند که نسخه دومش بالای ۹۰ شده بود و یکی از خفن ترین عناوین سبک خودشه!

بازیش چه ایرادی داره که اگه اون باشه، باید پوکر فیس بود؟! BG3 درس عبرت نشد که اون سبک چه پتانسیل وحشتناک بالایی داره و بازیاش کوچیک و حقیر نیستن؟!
کاری ندارم ممکنه مورد علاقمون نباشه که طبیعیه ولی اینکه مثلا DOS 3 چرته و ای بابا و چرا این و ... حقیقتا مضحکه دیگه! جمع کنید این بساطو!
بماند که نسخه دومش بالای ۹۰ شده بود و یکی از خفن ترین عناوین سبک خودشه!
این بازی ارزش این همه هایپ رو نداشت همه منتظر بودن یه بازی دیگه باشه
کاری با متا یا طرفداراش ندارم اما بنظرم مضحکه واسه این هایپ

این بازی ارزش این همه هایپ رو نداشت همه منتظر بودن یه بازی دیگه باشه
کاری با متا یا طرفداراش ندارم اما بنظرم مضحکه واسه این هایپ
مضحک طرز فکریه که میگه این بازی ارزش هایپ نداره! چون شما خوشت نمیاد یا شناخت نداری دلیل نمیشه ارزش تعیین کنی. بیگ وینر سال 2023 با اون بازیای خوبی که عرضه شده بود نشون داد چی ارزشمنده.
شما بچسب به همون که بگی باب سلیقت نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or