نمایشگاه/رویداد The Game Awards 2025

از شایعه تا واقعیت، نمایش کدام عناوین شما را هیجان زده می کند (3انتخاب)

• مجموع رای دهنده‌ها
    178
  • نظرسنجی بسته شده است .

.Amirone

ソニー株式会社
کاربر فعال
k401947_.png
z672844_.png

برای اولین‌بار این رویداد همراه با یکی از سرویس‌های بزرگ استریم یعنی Prime Video پخش خواهد شد و مانند گذشته در پلتفرم‌هایی مانند Twitch و YouTube نیز در دسترس خواهد بود
مکان برگزاری مراسم: Peacock Theater، لس آنجلس. زمان: ۱۱ دسامبر ۲۰۲۵
تاریخ اعلام نامزدها: ۱۷ نوامبر ۲۰۲۵، پس از اعلام نامزدها، رای‌ گیری از ۱۷ نوامبر تا ۱۰ دسامبر روی سایت رسمی TGA آغاز خواهد شد (برای رای دادن کلیک کنید)
ویژگی‌های مهم این دوره: پخش با کیفیت 2K در توییچ، جوایز مخصوص برای تماشاگران (Twitch Drops) و همکاری با آمازون جهت تخفیف‌ها/عرضه‌ آیتم های ویژه در خصوص بازی‌های نامزد شده (تبلیغات}
بینندگان Twitch که حداقل ۳۰ دقیقه مراسم را ببینند، یک آیتم درون برنامه ای رایگان (in-game content) + یک نشان ویژه کنار نام در چت (TGA chat badge) دریافت می کنند

آخرین ویرایش:
یسری تصاویر از ریمیک Tomb Raider لیک شده که عجب بازسازیی کردن (اگه واقعی باشه البته) ! لاقل توی عکسا کیفیت ریمیکش خیلی بالا بنظر میرسه.
بانو هم بشدت زیباست :x

تصاویرش که خیلی خوبه:دی اگه چهره لارا همینجوری باشه بسیار راضیم:دی

آقایون من یکی که برای فردا صبح خیلی هیجان زدم.امشب هم قراره تا 4 صبح بیدار بمونم.یسری دوستان هم که وسایل لحب و لهب تهیه می کنن برای مراسم جای ما سوبرهارو هم خالی کنن :D
چشم بسته مطمئنم قراره شاهد یکی از بهترین TGA ها باشیم :x مخصوصا با درنظرگیری اینکه دیگه ایونت های این مدلی به اندازه قبل نداریم و همین الان ـش صرفا همین یه تعداد نمایشی هم که لیک شده در حد و اندازه خودش عظیم بوده :دی
من این سمت جات ـو خالی میکنم خیالت تخت :دی

عناوینی که تا الان تایید شدن و در لیست نظرسنجی حضورشون بعضا تایید شده و تا امشب بازم لو می ره برای یک مراسم تقریبا 1ساعته ایده اله اما در نظر بگیرید قراره جف بخاطر همین دونه درشت ها چند ساعت پای جفنگیات نگهمون داره! زمان زیادیه و باید به نحوی نهایت استفاده رو از بازدیدکنندگان ببره! با دونستن تمام جوانب ارزش بیدار موندن رو قطعا داره

بنظر نمیاد اونقد ارزش بیدار موندن تا 7 صبح رو داشته باشه :D امیدوارم اشتباه کنم.
من فقط به ذوق هیجان اینجا با بچه ها به یاد قدیم میبینم وگرنه صبح تریلر هایی که میخواستم رو میدیدم و تمام :دی

این دورهمی مجازی بازیسنتری اما ارزش داره به یاد مراسم های قدیم، یادش بخیر مثلا ای 3 اواخر اینطوری بود که شب مایکرو بود، صبح زود بتزدا، شبش دوباره سونی :دی تو این مایه ها... بمب هسته ای کیف میداد...

الان تو لحظاتی ایم که تقریبا همه چیز به غیر از یکی دو تا مورد مهم داره لیک میشه

حقیقتا نمیدونم برای چی میتونم هیجان زده شم. الان من به یه بحرانی خوردم که خیلی از بازی هایی که میخواستم اومده تو این سال های اخیر ولی یا نتونستم به خاطر نداشتن کنسول یا سیستم قوی بازیشون کنم (دانکی کونگ و بالدورز گیت 3 و آستروبات و...)
یا خریدم و دارمشون ولی وقت نکردم تموم شون کنم (سیلک سانگ، هیدیس 2، هاندرد لاین و....)

این جوریم که عامو من الان تو گذشته گیر کردم نمی تونم به فکر آینده باشم :دی

ولی بازم بیدار می شم برای مراسم، حیفه بیدار نشی

از یه طرفی هم نینتندو بعد از تموم شدن عرضه DLC های اسمش براس هم دیگه خیلی حضوری نداره تو مراسم آن چنان. هیچی به هایپ اون دو تا تریلر جوکر و سفیروث تو TGA اون سال ها نمیرسه برام :x
البته ممکنه داسک بلادز تو مراسم باشه. با توجه به میزان پیشرفت و خفن شدن Nightrein طی زمان، من امیدم به این بازی خیلی رفته بالا و به نظر میاد تمرکز اصلی فرام امسال رو اون باشه.

Divinty 3 هم مثلا براش هایپم ولی حقیقتا همون چیزیه که گفتم. من هنوز نرسیدم Divinity Original Sins 2 رو که علاقه دارم رو برم تموم کنم، چه برسه به سه اش :D
الان مثلا پرسونا 6 هم همینه. من رو چه به هایپ پرسونای بعدی وقتی نرسیدم Metaphor رو تموم کنم :دی
Sonic بعدی هم حقیقتا همینه، چون تو برنامه ام بیشتر از Sonic بعدی، Shadows Genration ـه که برق میزنه
و به همین منوال ادامه پیدا می کنه
جدی نمیدونم چه معرفی ای میتونه من رو به ذوق بیاره و بگم "اوه من قبلی این رو بازی کردم، منتظر نسخه بعدم"

جدی فقط God of War و Zelda به ذهنم میرسه

نمی‌دونم اون سال ها که E3 رو دنبال میکردم، لیک میک نبود یا من تو باغ نبودم😁
ولی انصافا قشنگ تر بود همه چی
با تصور صففففر مراسم رو نگاه می‌کردم و دهنم باز میموند
الان که نگاه می‌کنی میگی خب این که لیک شده بود، اینم که مالی نیست و ...

فقط یه ماریو سه بعدی جدید و تریلر گیم پلی دارک سایدرز منو می‌بره اون سال ها

• Like
Reactions: Alireza Grimes

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or