ارسال پاسخ

خب هست! ایگنور کردن سه تا بازی بزرگ با چیزی که رپورتاژ آگهی خود کنسول سونیه برنده شده. متاش 10 میلیون هم باشه هنوزم منطقی نمی بینم. نفرت شدیدی که از این دارم از هیچ بازی سونی نداشتم و ندارم. هیچ منطقی نمی بینم زحمات اتلوس و اسکور و گیم ساینس نادیده گرفته بشه به خاطر یه مسخره بازی رپورتاژی

گفتم که 7 ریمیک رو بازی کردم کرکی(حالا هم میخوام کنار باندل دوتایی این و ریبرث اصل هم بگیرمش). و فقط هم از این آشغال بی مثال ویدیو پلاتینیوم دیدم. اصولا اهل واکترو نیستم. حتی اهل تریلر هم نیستم! به اون شدت.

بالاتارو میشد همین واکنش رو میدادم. دقیقا به همین شدت. تنها تفاوتش اینه اینو از آسترو هم بهتر میدونم :دی از آسترو به حدی متنفرم که هیچ حدی براش قائل نیستم.

آره خیلی استاندارد بالایی داره آسترو. مثلا در یه دنیا میای و شکل کریتوس میشی تو یه محیط یخی. وای چقدر تاثیرگذاره!

یا بازی یه ربات ها رو پشت ماشین گاچای درون بازی قایم کرده که یعنی رسما باید بشینی فارم کنی چون بعضیاشون دراپ ریت خیلی پایینی دارند(این تو پلی روم هم شدیدا به فحش کشیده شد).

برای من سطح من پیش یه سری نوبادی پشت کیبورد(منم نوبادی پشت کیبوردم) مطلقا اهمیتی نداره. حرف خودمو میزنم. دوستش داشته باشین یا بدتون بیاد، اهمیتی نداره. حرف خودمو میزنم نظر خودمو میگم. عین برادر امیروان که هربار میاد مسخره و آزار و اذیت میکنه و کسیم کاری به کارش نداره.

پایتخت ایران
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or