ارسال پاسخ

من دیشب یعنی صبح دووم نیاوردم و آخرش خوابیدم.

الان بخوام بشمرم بازیهای خوبی که نمایش داشتن لیستم اینهاست:

• Solasta 2 هرچی از اینها برسه روی چشم بنده جا داره و الان هم تقریبا سبک CRPG دوباره زنده شده.
    چی بهتر از این؟
    این رو تو Pre-Show دیدم و دلم براش سوخت:D
    مطمئنم که به راحتی تعدادی از بازیهای پایین رو 10 هیچ میزنه.

• Witcher 4
    قطعا بهترین نمایش رو داشت.
    اولین نمایش CDPR از یه بازیش بود که CG نبود و داخل انجین بازی رندر میشد.
    همه چیش رو دوست داشتم ، از طراحی شخصیت ، اتمسفر و رنگبندی بازی و...
    امیدوارم بازی نهایی حتی بیشتر از این سورپرایزم کنه.

• Intergalactic
    جدای از بحثهایی که هست ، میشه گفت بمب خبری نمایش بود ، اینکه ND چه چیزی میتونه به این سبک اضافه کنه واقعا جذابه.
    اینکه بازی خطیه یا جهان باز؟
    از لحاظ فنی مخصوصا تو فضا یه تجربه یکپارچه رو ارائه میده یا مثل استارلود باید لودینگ ببینیم ؟
    جدای از این خیلی منتظرم ببینیم با این تم چه سطح از داستان رو با چه نوع روایتی میخوان بازگو کنن.

• Outer worlds 2
    این بازی رو قبلا خیلی دوست داشتم چیزی ازش ببینم ولی اصلا انتظار نداشتم قبل از انتشار Avowed نمایش داشته باشه!
    اینکه آبسیدین بخواد فضای شاد و آرت دیرکشن مفرح رو طراحی کنه و تو بازیهاش استفاده کنه رو میفهمم ولی اینکه چرا بطور همزمان این در Avowed و OW2 داره اتفاق میفته رو نمیفهمم!
    نمایشش کاملا در ادامه نسخه قبل بود و خب حرکت جدیدی نبود ولی خب چیزی که انتظار داشتم نبود (دوست داشتم کمی فضا و تم بازی دارک تر بشه).
    فقط امیدوارم حالا که میگن بزرگتر شده مشکلات گیم پلی ، پیشرفت و دنیای بازی رو کاملا رفع کرده باشن.

• Onimusha
    همون اول که اون گوی‌های قرمز معلق رو نشون داد گقتم آنیموشاست ، پارسال سر نمایش ایکس باکس که Kunitsu-Gami رو نشون دادن فکر کردم آنیموشاست ولی بعدش که ناامید شدم پیش خودم گفتم وقتی همچین چیزی رو میشه ساخت چرا آنیموشا رو نسازه؟
    که خب مثل اینکه تو برنامشون بوده.

• Split Fiction
    خیلی جذاب بود ، مخصوصا اونجایی که گفت هم تم فانتزی داره و هم تم علمی-تخیلی رو صندلیم جابه‌جا شدم :D

• Project Century
    این که احتمالا اسم نهاییش نیست رو واقعا دوست داشتم.
    به نظر میرسه این بازی پایه ای میشه برای نسخه های بعدی سری یاکوزا.
    RGG چندتا چندتا داره بازی میسازه؟

• Turok Origins
    این یکی رو واقعا انتظارش رو نداشتم که دوباره زنده بشه ، اولش فکر کردم از این مولتی پلیرهاست ولی وقتی اسم Saber رو دیدم امیدوار شدم که به احتمال زیاد بخش سینگل پلیر داستانی جذابی هم باید داشته باشه.
    امیدوارم همینطور باشه و Saber مثل اسپیس مرین 2 دوباره کل صنعت رو خوشحال کنه.

• The First Berserker Khazan
    با هر نمایش رو دست نمایش قبلیش بلند میشه ، خیلی خیلی خوبه.
    این کره‌ای ها مثل اینکه تازه شروع کردن و باید از این به بعد عادت کنیم که سالی یکی دوتا بازی فوق العاده ازشون تو لیستمون قرار بگیره.

• Dying Light The Beast
    که رسما باید گفت این ادامه اصلی شماره اوله ، همه چی درش به بهترین شکل پیاده شده.
    اولش برام سوال بود که چرا همین رو برای نسخه دوم بازی منتشر نکردن ولی بعد دیدن تریلر جوابم رو گرفتم ، کار درستی کردن که بازی کامله و نیاز به نسخه دوم نداره.

• Mafia: The Old Country
    که ورای تصور خوب بود ، حداقل از لحاظ ویژوال.

• Okami
    در این مورد هیچی نمیشه گفت.
    احساسم اینه که باید صبر کنیم ببینیم کیمیا و تیم قدیمش رو که جمع کرده هنوز بازیسازی یادشون مونده یا باید انتظار بازی متوسطی رو داشته باشیم.

• Project Robot از فامیتو اودا که طبق معمول هیچی نفهمیدم:D
    ولی همینکه همچنان داره تو صنعت فعالیت میکنه و کنار نکشیده باید خوشحال بود.
    به شدت کنجکاوم از بازی خبرها و نمایشهای بیشتری بخونم و ببینم.

نمیدونم چیزی رو جا انداختم یا نه ولی حتما اونقدری مهم نبوده که تو ذهنم بمونه.

پایتخت ایران
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or