The Force Unleashed برای PC ؟!

Death Proxy

مدیر انجمن
صحبت هایی در رابطه با ساخت نسخه PC این عنوان در NVISION 08 conference که توسط NVIDIA برگزار میشود زده شده است.یکی از جاسوس های سایت RPS در این کنفرانس صدای ضبط شده ای از رییس شرکت Pixelux Entertainment یعنی اقای Vik Sohal را برای این سایت ارسال کرده است.Pixelux Entertainment در اصل کمپانی است که وظیفه ساخت و طراحی فیزیک این بازی را بر عهده داشته است.در این فایل صوتی Vik Sohal در بین صحبت های خود این جمله را میگوید:"همان طور که دموی The Force Unleashed هفته ی پیش برای 360 و PS3 عرضه شد ما نسخه PC را نیز داریم."

force.jpg

همچنین Vik Sohal درباره قدرت و سرعت GPU های شرکت NVIDIA صحبت کرده است و از قابلیت و قدرت کارت های گرافیکی NVIDIA در رابطه با پردازش گرافیکی تعریف کرده است.هنوز هیچ اعلام رسمی انجام نشده است اما این صحبت ها تا حدودی این کار را کرده است.

خود RPS خبر رو رد کرده و از LucasArts نقل کرده که نسخه PC در کار نخواهد بود.
LucasArts بارها تاکید کرده بود که این بازی برای همه چیز میاد الا PC!

درسته مثل اینکه LA خبر رو تکذیب کرده و LA هم از صحبت های Vik Sohal تعجب کرده و گفتن که Sohal هیچ اطلاعاتی درباره این موضوع نداشته و نسخه PC اصلا در کار نیست.

یه ضرب المثل هست که میگه: تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها
پس میتونم بپرسم اون بازی که الان با این اسم تو بازاره ، چیه؟
هر چیزی میتونه باشه به غیر از The Force Unleashed .اگه بخوای پای حرف این شرکتا بشینی الان GTA 20 هم اومده.کلا نمیشه بهشئن اعتماد کرد.

من که این بازی رو تو عناوین DC دیدم شاخ درآوردم.بازی اصلی واسه پلتفرم های اصلیش نیومده اون وقت 4-5 ماه قبلش واسه PC میاد! :eek: حالا اینی که تو بازار هست چیه :confused:

من این بازی رو دارم ، یعنی خریدمش ، حالا هر چی که هس !! اگه اجازه هس چند تا عکس از محیط بازی بگیرم بذارم تو این تاپیک ، تا کارشناسای محترم نظر بدن ، والا ما تازه کاریم !:biggrin1:
بذارم؟

من این بازی رو دارم ، یعنی خریدمش ، حالا هر چی که هس !! اگه اجازه هس چند تا عکس از محیط بازی بگیرم بذارم تو این تاپیک ، تا کارشناسای محترم نظر بدن ، والا ما تازه کاریم !:biggrin1:
بذارم؟
بزار داداش ببینیم همه ــگی کار DC رو !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or