The First Templar | XBOX360

Turok-71

کاربر سایت
thefirsttemplar.jpg

نام: The First Templar
ناشر:Kalypso
سازنده:haeimi mont
سبک:Action Adventure
پلتفرم:PC , Xbox 360
تاریخ عرضه:Q1 2011

Kalypso اعلام کرد که بازی The First Templar در حال حاضر برای دو پلتفرم PC و Xbox360 در حال ساخت و توسعه است.این بازی اکنون زیر نظر شرکت Haemimont در حال ساخته شدن است.این عنوان یک عملیات مشترک ( co-op ) است که داستان آن در اواخر قرن سیزدهم پس از ماجرای French Templar و همسر شخصیت اصلی رخ می دهد.شما باید اسرار پشت پرده ی Templar ، توطئه ی بزرگ و راز جام مقدس را کشف کنید.
شما می توانید مراحل را به صورت دونفره یا تکنفره پیش ببرید که در زمان یکنفره بازی کردن می توانید بین دو نفر سوییچ کنید و نفر دوم توسط هوش مصنوعی کنترل شود.

ویژگی ها:

* بازی سریع در حالت دو نفره: هر بازیکن می تواند سریعا بین خود و دوستش سوییچ کند.قابلیت Drop-in/out اجازه می دهد تا هر کدام از بازیکن ها که خواست بازی را ترک کند و شخصیت او توسط هوش مصنوعی کنترل شود.

* بخش یک گیمر و دو شخصیت: به عنوان هر کدام از شخصیت ها می توانید برای بهترین استفاده از مهارتهای هر شخصیت از او در مواقعی که نیاز دارید بهره ببرید.

* توسعه شخصیت با عناصر R.P.G: هر کدام از شخصیت ها مهارت ها و قدرت های خود را داراست.که می توانید آنها را پیشرفت بدهید یا کامل کنید.

* محیط تاریخی غنی: بازگشت به قرن 13 زمانی که فرهنگ اروپا در آستانه فروپاشی قرارد دارد.20 مکان به لحاظ تاریخی و دقیق بازسازی شده اند که بازیکن می تواند در آنها به جستجو و کاوش بپردازد.

عکس ها:

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Darkkahn
قيافه بازي كه همچين آره :sick: !! البته نه در اين حد ولي در نگاه اول زياد باهاش حال نكردم !....

چرا در همون حد آره:sick:!!

شرکت سازنده و ناشر هم معروف نیستن!!

این عکسها از نسخه کامله یا هنوز قراره روش کار بشه؟؟

یعنی گرافیک بده؟! __________________

اون عکسی که تو آفتاب هست! اولی از راست رو ببین!! خیلی ابتدایی به نظر میرسه! مثل بازی های N سال پیش میمونه! البته تقریبا مطمئنم نسخه نهایی نیست!

اون عکسی که تو آفتاب هست! اولی از راست رو ببین!! خیلی ابتدایی به نظر میرسه! مثل بازی های N سال پیش میمونه! البته تقریبا مطمئنم نسخه نهایی نیست!
نورپردازی که خوبه فقط باید کیفیت بافت ها رو ببرن بالا.ولی فک کنم ایده ی جالبی باشه
که بین دوتا کارکتر سوییچ کنی...یه جورایی میشه گفت Assassin دونفرس یا Army of Two در قالب
قرن سیزده.البته باید تا اومدن تریلرهای گیم پلی صبر کرد تا دید بازیش در چه حدیه.

نورپردازی که خوبه فقط باید کیفیت بافت ها رو ببرن بالا.ولی فک کنم ایده ی جالبی باشه
که بین دوتا کارکتر سوییچ کنی...یه جورایی میشه گفت Assassin دونفرس یا Army of Two در قالب
قرن سیزده.البته باید تا اومدن تریلرهای گیم پلی صبر کرد تا دید بازیش در چه حدیه.

حالا اسسين يه چيزي - ولي آرمي آو توو رو مثال نزن كه ميزنمت بد ! :mad:;)

اميدوارم نوك سوزني به آرمي آو تو شبتهت نداشته باشه - اصلا هر چقدر هم بيخود ميخواد باشه من ميگيرم فقط اميدوارم هيچ شباهتي به آرمي آو توو نداشته باشه !...

ولي يه نكته اي وجود داره - با توجه به خبر كه بازي فقط براي پي سي و ايكس باكس360 مياد -

به نظرم بازي بدي نبايد باشه !... آخه ماكرو بازي انحصاري هارو به يه حد معمول حداقل ميرسونه ... (هرچند رو پي سي هم داره مياد همچين انحصاري نميشه!!)

(حال ميكنيد خودم ميگم خودم حرف خودم رو نقض ميكنم !!:biggrin1:)

گرافیکش که خیلی خوبه;) در ضمن شرکت سازندش همچین هم نامعروف نیست قبلا بازی بسیار زیبا و طنز Cevile رو به بازار داده بود که یکی از بهترین بازی های سبک Adventure توی سال عرضه شناخته شد!
من که احتمال میدم بازی خیلی خوبی بشه ، اگه یکم گرافیک رو بهبود بدن با بقیه RPG ها مثل DA: O و Demon's souls هم میتونه رقابت کنه.

از اونجایی که ناشر و سازنده ی بازی هر دو گم نام هستن و اینکه این بازی فقط بر روی PC و 360 عرضه میشه . احتمالا در دسته ی بازی های کم هزینه ای خواهد بود که موفقیت آنچنانی کسب نمیکنن .
نمونه ی این بازی ها هم زیاد هستن : Rough Warrior ، Venetica ، Divinity 2 ، Risen

از اونجایی که ناشر و سازنده ی بازی هر دو گم نام هستن و اینکه این بازی فقط بر روی PC و 360 عرضه میشه . احتمالا در دسته ی بازی های کم هزینه ای خواهد بود که موفقیت آنچنانی کسب نمیکنن .
نمونه ی این بازی ها هم زیاد هستن : Rough Warrior ، Venetica ، Divinity 2 ، Risen
این که ما یک بازی یا شرکتی رو نمیشناسیم دلیل نمیشه که اون شرکت معروف نباشه;) مثلا خیلی ها الان توی ایران از وجود بازی Metroid Prime نسخه Game Cube هیچ اطلاعاتی ندارند ، در صورتی که این بازی جزو 10 بازی برتر تاریخ دنیاست!
شرکت Kalypso هم بازی های معروف و محبوب زیادی داره که اصلی ترین اونها هم سری Tropico و بعد اون هم دو بازی Agon و Cevile قرار دارند.
در ضمن دوست عزیز بازی Risen یک بازی کاملا مناسب و موفق در سبک RPG بود که از بیشتر سایت ها نمره بالایی هم گرفت(IGN به این بازی نمره 8.6 داد) ، بازی Divinity 2 هم با اینکه مشکلات زیادی داشت ولی در حد متوسط بود کلا این بازی ها روی X360 نمره های بالایی نمیارن چون این پلتفرم یه جورایی برای سبک RPG مناسب نیست و کارکرد واقعی این بازی ها رو فقط روی PC میشه تجربه کرد.

اون عکس مثل بازی لطفعلی خان زند خودمون :biggrin1:

من نخواستم بحث سر گرافیک بازی از الان راه بندازم اما واقعا حرف دلم رو زدی! :biggrin1: اگه این عکسها خوبه پس گرافیک بد به چی میگین!؟!!؟

این بازی چون واسه PS3 نمیاد، اگر بتونه خودش رو بالا بکشه، یکم سر و صدا کنه و کلا بازی خوبی باشه (گرافیکش مثل این عکسا نباشه ) بین ایکس باکسی ها طرفدار زیادی پیدا خواهد کرد! چون کلا ثابت شده بچه ها دوست دارن یه چیز خوب رو فقط روی کنسول خودشون داشته باشن و بقیه افراد که کنسول های دیگه دارن محروم از اون چیز خوب باشن! :biggrin1:

چنتا بازی هستن که نظریه ی شما رو رد میکنن ! اونم به شدت !

Metro 2033 - Mass Effect - Bioshock - Oblivion و ...

البته بعد ها برای Ps3 هم اومدن ولی اول برا 360 , PC تایید شده بودند و عرضه شدن !

من نخواستم بحث سر گرافیک بازی از الان راه بندازم اما واقعا حرف دلم رو زدی! :biggrin1: اگه این عکسها خوبه پس گرافیک بد به چی میگین!؟!!؟
به نظر من توی هر سبک بازی یک معیار هایی از بقیه خیلی مهم تر هستند ، مثلا توی بازی های FPS باید گرافیک خیلی بالا باشه و گیم پلی روون باشه ، توی بازی های Adventure گرافیک اهمیت خیلی زیادی نداره و داستان باید خیلی قوی باشه توی بازیهای RPG هم به نظر من اول از همه مهم اینه که سیستم نقش آفرینی(تنوع جادو ها ، کلاس ها ، اسلحه ها و ...) بازی قوی باشه و بعد اونم داستان و گیم پلی از اهمیت بالایی برخوردارند و گرافیک در وهله های بعدی قرار داره ، مثلا نمونش همین بازی Dungeons & Dragons از لحاظ گرافیکی داغون داغونه اما همین گیم پلی قویش هست که باعث میشه الان هزاران نفر در سراسر دنیا هنوز مشغول بازی کردنش باشن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or