M mgg_back عضو جدید Rating - 0% 0 0 0 Nov 21, 2010 #1 سلام من The Fight: Lights Out رو دارم میخوام عوض کنم با یه بازی جدید. مشکل من هم با این بازی اینه که خیلی انرژی لازم داره. من هم اصلا اهل ورزش نیستم. فروخته شد! آخرین ویرایش: Nov 28, 2010
سلام من The Fight: Lights Out رو دارم میخوام عوض کنم با یه بازی جدید. مشکل من هم با این بازی اینه که خیلی انرژی لازم داره. من هم اصلا اهل ورزش نیستم. فروخته شد!
Ezio da Firenze کاربر سایت Rating - 100% 2 0 0 Nov 21, 2010 #2 salam با چه بازی عوض مکنی؟ قیمت فروشتو هم بگو؟
V Victarion Loyal Member Rating - 100% 1 0 0 Nov 21, 2010 #3 ریجن و قیمت بازی رو ذکر کنید وگرنه تاپیک پاک میشه و اخطار میگیرید. قبل از تاپیک زدن باید قوانین بخش رو بخونید. ضمناً شماره تماس یا اطلاعات شخصی رو توی تاپیک نباید قرار بدید.
ریجن و قیمت بازی رو ذکر کنید وگرنه تاپیک پاک میشه و اخطار میگیرید. قبل از تاپیک زدن باید قوانین بخش رو بخونید. ضمناً شماره تماس یا اطلاعات شخصی رو توی تاپیک نباید قرار بدید.
M mgg_back عضو جدید Rating - 0% 0 0 0 Nov 21, 2010 #4 با تشکر از تذکر شما . رجین 2 هستش قیمت هم ندارم. فرقی هم نمیکنه با چه بازی عوض کنم.
saman_nikou کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Nov 21, 2010 #6 سلام من با red dead يا هر كدوم إز بازيايي كه تو امضام هست عوض ميكنم pm بده