The Evil Within تاخیر خورد

Jackdaw

کاربر سایت
[TABLE="width: 550, align: center"]
[TR]
[TD]
05724025073410588996.jpg

The Evil Within از لیست بازیهای تابستانی خط خورد.بازی جدید شینجی میکامی و استودیوTango Game Work که قبل ازین قرار بود درتاریخ "26آگوست"یعنی "4 شهریور"عرضه شود حالا تاریخ جدیدی به خود میبیند و آن "21اکتبر2014" مصادف با "29مهر93"خواهد بود.

این بازی برای Play Station3/4 و Xbox360/One و همچنین PC منتشر خواهد شد.

منبع[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

من جا اینا بودم یا بیخیال بازی میشدم یا انجین بازی رو فیکس یا کلا" عوضش میکردم بعد بازی رو ارائه میکردم
یه مدت دیگه با idtech5 بازی بسازن برشکسته میشن.

من جا اینا بودم یا بیخیال بازی میشدم یا انجین بازی رو فیکس یا کلا" عوضش میکردم بعد بازی رو ارائه میکردم
یه مدت دیگه با idtech5 بازی بسازن برشکسته میشن.

چرا؟
منم اولش زیاد به بازی امیدوار نبودم وکلا از تم سایلنت هیلی خوشم نمیاد ولی تریلر اخری رو که دیدم از محیطش خوشم اومد.

فکر نکنم بازیی عالیی بشه مثلا با متای بالای 90.ولی بازی خوبی میشه با متای 80 تا 85.

چرا؟
منم اولش زیاد به بازی امیدوار نبودم وکلا از تم سایلنت هیلی خوشم نمیاد ولی تریلر اخری رو که دیدم از محیطش خوشم اومد.

فکر نکنم بازیی عالیی بشه مثلا با متای بالای 90.ولی بازی خوبی میشه با متای 80 تا 85.
من منظورم انجین بازی بود آقا محمد ، 50 گیگ بازی میسازن گرافیکش و تکسچراش از یه بازی 5 گیگی بدتره !
امیدوارم که موفق بشه و زحمت طرف با این انجین به هدر نره.

آخرین ویرایش:
بهتر شد.اگه مشکلاتش رو رفع کنن عالی میشه.
درسته انجینش حجم بالا میگیره و کیفیت بعضی جاهاش خوب نیست اما طراحی محیط به نظرم تو این انجین عالیه

فریم مضخرفی داره بازی اصلا نرم به نظر نمیاد !

دادش مجید اون حالت خود میکامی انتخاب کرده و پایین و بالای تصویر هم نوار سیاه برای فقط و فقط جو بازی اونطوری شده !‌
مخصوصا فریم که این انجین هرکی میتوته 60 فریم رو بگیره !

:d:d

یه کاری کنن فریم خوب بده/جذاب باشه برای من کافیه..تاالان هرچیزی که ازین بازی دیدم و خوندم برام مثبت جلوه داده...یکی دوماه تاخیر درمقابل تاخیر یکساله بعضی بازیها چیز زیادی نیست....به شدت به این بازی امیدوارم و منتظرشم.

من كه كلا هرچي تريلر اومده رو پيگير بودم واقعا بازي عالي به نظر مياد.خيلي خوب الانس شده بين سبك جديد و قديمي Resident Evil و Silent Hil.

قشنگ تركيبي از بازي هاي Horror با يك سري نو اوري ها.

گرافيك بازي هم چون بيشتر براي نسل هفتم كار شده بايد نسل هفتمي مقايسه بشه.گرچه توي Hands-ON آخري كه ميديدم خيلي خوب به نظر مي رسيد روي كنسول هاي جديد هم.

جز 5 تا Most Anticipated من.

گرافیک برای نسل هفتم از سر کنسول ها هم زیادی هست ..خداییش فوقالعاده
اما برای نسل هشتم نه...امیدوارم توی این مدت که تاخیر میخوره روی گرافیک بازی کار کنن با انیمیشن هاش که تنها نقطه ضعف این بازی هست از نظر بنده.

این تاخیر بنا به درخواست خود شینجی میکامی بوده است. علتش هم بالانس تر کردن بازی و افزودن چیزهای وحشتناک دیگر به بازی(ولکن بازیبازها نیست این میکامی عزیز). گرافیک و انیمیشن ها تو این دمو اخر خیلی خوب بود. حداقل نورپردازی و سایه زنی که مهم ترین المان گرافیک تکنیکی حساب میشه فوق العاده بود.
این ویدیو را هم ببنید. تقدیم به تمام طرفداران پدر سبک ترس
Download Terrified by The Evil Within (PEGI).MP4

این تاخیر بنا به درخواست خود شینجی میکامی بوده است. علتش هم بالانس تر کردن بازی و افزودن چیزهای وحشتناک دیگر به بازی(ولکن بازیبازها نیست این میکامی عزیز). گرافیک و انیمیشن ها تو این دمو اخر خیلی خوب بود. حداقل نورپردازی و سایه زنی که مهم ترین المان گرافیک تکنیکی حساب میشه فوق العاده بود.
این ویدیو را هم ببنید. تقدیم به تمام طرفداران پدر سبک ترس
Download Terrified by The Evil Within (PEGI).MP4

ویدئو رو دیدم درسته بازی خیلی ترسناکه اما این عکس العمل های کمی اغراق آمیز نیست به نظرت بهزاد؟!! بازی دیگه از فیلم های اسلشری مثل پیچ اشتباه اره یا امثال اینا که وحشتناک تر وتهوع آور تر که نیست!!! در این که این بازی تو سبک ترس یکی از شاهکار ها میشه شکی نیست اما این عکس العمل ها کمی بچه گانه هست به نظر من! شینجی میکامی بازیش ترسناک هست در این هیچ شکی نیست ولی نیازی به اثبات ترسناکیش هم نداره چون همه قبولش دارن :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or