The Darkness II | Xbox 360

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

54M113

کاربر سایت
سلام

مدتی شایعه شده بود از ظرف Top Cow ( ناشر و سازنده کمیک بوک The Darkness ) که قرار این بازی ساخته بشه اما امروز 2K رسما این بازی رو معرفی کرد تبریک میگم به همه طرفداران بازی فقط کاش Starbreeze می ساخت این عنوان رو استاد خلق صحنه های تاریک هست این استودیو و جو خاصی داره بازی هاش در کل دیدم تاپیکی براش نیست منم زدم براش
این هم لینک تاپیک عکس های این بازی که احتمالا تا چند روز آینده پر از عکس خواهد شد :
تصاویر The Darkness II

آخرین ویرایش:
به هیچ وجه آنونسی نبود که بشه آهنگهای شاد زد براش. از روی همین شات هم مشخصه از اون حالت Noire ی که شماره اول داشت میلیونها کیلومتر فاصله داره.

به هیچ وجه آنونسی نبود که بشه آهنگهای شاد زد براش. از روی همین شات هم مشخصه از اون حالت Noire ی که شماره اول داشت میلیونها کیلومتر فاصله داره.
آره منم کاملا با نظرت موافق فریدون ولی به کسرا که گفتم کاملا توجیهم کرد
ظاهرا نویسنده این نسخه یکی از کسانیه که نویسنده کمیک The Darkness بوده هست !

اطلاعات و پیش نمایش اولیه بازی هفته دیگه توی Games TM چاپ میشه. این چیز هایی که من فهمیدم خیلی به کمیک هاش وفادار بودند. این عکس روی کاورش

GTM106_small.jpg

• Like
Reactions: Wander
دوستان شماره اول اين بازي ارزش داره برم بگيرم بازيش كنم؟
گرافيكش خيلي تو ذوق نمي زنه؟اگه مي زنه گيم پليش جوري هست كه جبران كنه ؟

خیالت راحت
هنوز بازیش خداست
برو بگیر بازی کن و حالش را ببر
به حرفهای نوید در مورد این بازی گوش کنین !
همین پسر جوان بود که با همین حرفهاش من رو با این بازی آشنا کرد ! و بهترین بازی رو تجربه کردم ! :d
نوید دمت گرم واسه اونروز ! :d

کاور خیلی زیبایی هست
من که از خدامه این بازی یه ادامه بیادموندنی مثل شماره اصلی داشته باشه
یادمه 360 قبلیم رو که سه چراغ شد برای همین بازی خریدم و اولین بازیی بود که روی 360 تموم کردم
اصلا سکانس های زیبای بازی هیچ گاه از ذهنم بیرون نمی ره. سکانس زیبای دیدار جنی و جکی هم در روز تولد هم آخر بازی.جز بهترین سکانس های این نسل من محسوب میشه
منتظر اسکن ها و اطلاعات جدید Games TM می مونیم

خب یه تیزر زیبا هم ازش پخش شد که میگه:
2سال از وقتی که مسئول مرگ جنی رو کشتم میگذره، از همون زمان از تاریکی استفاده نکردم.
بقیه ش رو هم متوجه نشدم چی گفت :دی.

کاور خیلی قشنگیه . هم توی کاور و هم توی تیزر جکی عوض شده و موهاش کوتاه تر شده و یه خورده هم قیافش تغییر کرده
منتظر E3 می مونیم ببینیم چه بلایی سر این بازی اومده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or