The Dark Phantom|PC

• Thread starter Thread starter Kian007
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بازی شبگرد- طلوع تاریکی توسط استودیو پردیس گیم در دهم مرداد منتشر شد که با اینکه از عناوین برتر راه یافته به E3 بود و میتواند سکان دار بسیاری از بازی های ایرانی باشد، تاپیکی برای آن زده نشد پس به شخصه تصمیم گرفتم آن را اینجا ایجاد کنم.
172.jpg
نمره گیم فا:
jadval-shabgard.png

معرفی شخصیت ها از زبان سایت گیم فا: «عکس ها به صورت هنری بوده و گرافیک اصلی بازی نیستند. همچنین سایز عکس ها بسیار بزرگ میباشد. پس اگر ترجیه نمیدهید میتوانید تگ اسپویلر را باز نکنید.»
نگاهی بر شخصیت های موجود در بازی ( برگرفته شده از توضیحات سازنده ) پژمان رادمنش

پژمان رادمنش ۳۵ ساله افسر نیروی پلیس، و مدرس جرم شناسی در یکی از دانشگاههای کشور پس از استخدام در نیروی پلیس توانست در قسمت دایره تجسس و بررسی صحنه جرم به شکل جدی فعالیت نماید و تجربیات ارزنده او در زمینه شناسایی صحنه جرم زبانزد است. اما ورود پروندهای متفاوت و عجیب همه چیز را دگرگون کرد تا اینکه…
فرهاد آریافر

فرهاد آریافر ۴۵ ساله، تحصیلات دانشگاهی خود را در دانشکده پلیس به اتمام رساند و در سن ۲۷ سالگی وارد پلیس بزرگ شد. آریا فر به سرعت توانست جایگاه خود را ارتقاء ببخشد و به عنوان سرهنگ و کاردار انهدام باندهای مواد و مافیایی قاچاق منصوب شد. شخصیت جدی و در عین حال مصمم و پیگیر او در شناسایی و انهدام باندهای قاچاق مواد و تشکیل گروههای شناسایی باعث شهرت او در بین مردم شد. اما این جدیت و اراده برای نابودی باندهای مافیایی آریافر را مورد تهدیدات فراوانی از سوی باند‌های مواد مخدر قرار میداد. بارها توسط خلافکاران مورد حمله قرار گرفت که در آخرین سو قصد جان سالم بدر برد تا اینکه…
سهراب جم

سهراب جم ۴۵ ساله فارغ التحصیل از هنرهای نمایشی، فعالیت خود را با آموزش تخصصی ویولن آغاز کرد و پس از مدتی با توجه به علاقه شخصی وارد صحنه تئاتر شد و توانست در چندین اجرای متفاوت مهارت‎های خود را در بازیگری نشان دهد. آخرین اجرای او با نام نوشته‎ای بر روی تابوتم مورد استقبال بینندگان قرار گرفت تا جایی که برای چندین ماه متوالی کار او بر روی صحنه‎ی نمایش رفت. جم پس از چندین اجرا به سرعت به چهره‎ای شناخته شده تبدیل گشت و این مورد باعث شد رفته رفته دشمنانی پیدا کند. درگیری میان او و برخی از افراد ناشناس در تئاتر اصلی شهر باعث شد تا صورت او در جریان این حمله و آتش گرفتن بخشی از صحنه نمایش آسیب ببیند ولی …
فرامرز شفیق

فرامرز شفیق ۵۸ ساله لیسانس حقوق. در سن ۳۲ سالگی توانست با استفاده از نفوذ خود در باندهای مافیایی و ارتباط با فروشندگان مواد، فعالیت‌های حقوقی و دور زدن موانع قانونی این گروه‌ها را به خوبی انجام دهد و با توجه به شخصیت کاملا متفاوتش در برخورد و نوع رفتار عجیبش در مواجه با مردم، هر روز بیشتر از دیروز مورد توجه افراد خلافکار قرار گرفت. پرونده‎های متعدد او مبنی بر پولشویی، رشوه و قاچاق باعث شده تا به سوژه‎ای شناخته شده برای نیروهای پلیس تبدیل شود…
داریوش مهرگان

دکتر داریوش مهرگان ۶۸ ساله فارغ التحصیل رشته‎ی روان‌ پزشکی و همچنین دارنده‎ی دکترای رشته‎ی فلسفه. تجارب ارزنده او در زمینه پزشکی و فلسفه توانست شیوه‌ای جدید از درمان را در بیماران آغاز نماید که در آن تکیه بر مضامین فلسفی و نگرش عمیق او نسبت به دنیای اطراف و درون انسان‌ها باعث نوع خاصی از اندیشه و پارادایم فلسفی به دنیا می‌شد. اما مواجه مهرگان با فردی عجیب و متفاوت از آن چیزی که تا به حال دیده بود، تجربه و علم چندین ساله او را به چالش کشید…
حداقل سیستم مورد نیاز :
os:Windows XP SP3, Windows Vista, or Windows 7 ,Windows 8
CPU:2.0+ GHz processor
Ram 2 GB
Graphic:
ATI Radeon HD 3600 or higher, Nvidia GeForce 8600 GT or higher
12 GB free hard drive space

directx 9
سیستم پیشنهادی :os : windows 7 , windows 8
cpu: intel core i5 2.5+ GHz processor
Ram 4GB
Graphic:AMD Radeon HD 6450 or higher ,Nvidia Geforce 530 or higher
12 GB free hard drive space
directx 11
قیمت بسته عادی هم 10000 تومان میباشد.
نظر شما راجع به این بازی چیست؟
یه سری قوانین هم هست که خودتون میدونین:
بحث های سیاسی، مذهبی، بحث های تند((خارج از ادب))، فحاشی، صحبت در مورد بازی های دیگر((طوری که کاملا بیهوده باشد.مثل مقایسه این بازی با جی تی ای! اما مقایسه بازی های همسبک مثل مکس پین ایرادی نداره.))، بیهوده ستایش یا کوبیدن بازی به صورت مکرر، و قانون آخر هم: اعتراض به قوانین.

آخرین ویرایش:
من سه چهار روز پیش نسخه معمکولی بازی رو خریدم.
بازی فوق العادس. گیم پلی هیجان نسبتا خوبی داره. اون حالت Tag کردن دشمنا تو Slowmotion ( نمونش توی Hitman Absolutions - که تو این بازی اسمش حالت "خشم" هست فکر کنم) خیلی باحاله.:x
یه چیز باحال که چشمم رو گرفت این بود که وقتی از یک کاور به کاور دیگه ای میرفتی به کاور بعدی که میرسی کرکتر خودشو میکوبونه به اون سطح کاور (بخاطر سرعت زیاد و ترمز بریدگی:دی ) یه گردی بلند میشه و صفحه تکونی میخوره که خیلی حس باحالی داشت:x
صداگذاری ها محشره بخصوص صدای شبگرد که یک گرفتگی و غم خاصی داره.:x داستان بازی هم خیلی خوبه. کات سین های بازی خیلی قشنگن.:x
گرافیک بازی هم بنسبت یک بازی خوبه.
درکل این بازی خیلی عالیه (در مقایسه با تمام بازی های ایرانی که تاحالا اومده).
و اگر اینجوری بخوایم ادامه بدیم در آینده جایگاه خوبی تو صنعت گیم خواهیم داشت
yess-smiley.gif
:دی

تجربه کردن این بازی رو به همتون پیشنهاد میدم.
ضمنا: مرحله (یا حالا همون فصل 1) افت فریم داره ولی تا فصل پنجم که من تاحالا امودم وضع فریم دهی خیلی خوب بوده.

من سه چهار روز پیش نسخه معمکولی بازی رو خریدم.
بازی فوق العادس. گیم پلی هیجان نسبتا خوبی داره. اون حالت Tag کردن دشمنا تو Slowmotion ( نمونش توی Hitman Absolutions - که تو این بازی اسمش حالت "خشم" هست فکر کنم) خیلی باحاله.:x
یه چیز باحال که چشمم رو گرفت این بود که وقتی از یک کاور به کاور دیگه ای میرفتی به کاور بعدی که میرسی کرکتر خودشو میکوبونه به اون سطح کاور (بخاطر سرعت زیاد و ترمز بریدگی:دی ) یه گردی بلند میشه و صفحه تکونی میخوره که خیلی حس باحالی داشت:x
صداگذاری ها محشره بخصوص صدای شبگرد که یک گرفتگی و غم خاصی داره.:x داستان بازی هم خیلی خوبه. کات سین های بازی خیلی قشنگن.:x
گرافیک بازی هم بنسبت یک بازی خوبه.
درکل این بازی خیلی عالیه (در مقایسه با تمام بازی های ایرانی که تاحالا اومده).
و اگر اینجوری بخوایم ادامه بدیم در آینده جایگاه خوبی تو صنعت گیم خواهیم داشت
yess-smiley.gif
:دی

تجربه کردن این بازی رو به همتون پیشنهاد میدم.
ضمنا: مرحله (یا حالا همون فصل 1) افت فریم داره ولی تا فصل پنجم که من تاحالا امودم وضع فریم دهی خیلی خوب بوده.
دوست نداشتن شبگرد هم مثل دوست نداشتن بچه گربه است. «اشاره به امضات.»
البته بعضیا کلا فقط بازی رو میکوبن و بچه گربه هم کلا دوست ندارن!!! من که به شخصه خیلی حال کردم. تجربه خوبی بود.

به نظر من بازی ناامید کننده بود. متاسفانه اگه بخوام نقطه ضعف ها رو بگم حالا هی میان میگن میکوبی و فلان و این صحبت ها ولی واقعا اونطوری که واسه اش تبلیغ شده بود نبود. من تقریبا 6 ماه منتظر این بازی بودم ولی فقط دو مرحله رو رفتم پشیمون شدم. ببینید اینکه بگیم با امکاناتشون خوب بودن و این حرفا نه تنها دردی رو دوا نمیکنه بلکه باعث عقب ماندگی هم میشه. انتظارات باید سقفش اسمون باشه اینطوری تلاش ها هم بینهایت میشه و کار خوب تحویل داده میشه. معلومه نسبت به گرشاسب و کریم خان و اینا شاهکار بود ولی چرا نباید نسبت به دنیا مقایسه کنیم ؟ الان ببینیم چه بازی هایی داره توی دنیا تولید میشه حالا با هر چیزی بودجه دارن تکنولوژی دارن خب دارن اگه ما مردیم بریم دنبالش بریم وطن پرستیمون رو نشون بدیم اینا رو بیاریم به هرشکلی نه که کار ضعیف تحویل ملت بدیم بخدا زشته الان دنیا دارن نسل 8 بازی میسازن بعد دوستان ما بازی ساختن با اون همه تبلیغات پردیس گیم و گیم فا و همین بازی سنتر در حد نسل 6. صدا گذاری واقعا ضعیفه. یک بازی مثل واچ داگز میاد واسه صداگذاری 10 متخصص اسلحه استفاده میکنه اونوقت توی شبگرد صدای کلاشنیکف و کلت و رولور مثل صدای درکتریه. خب انصاف نیست اینطوری. یا مثلا بازی پر از باگه به طوری که اگه از مسیر اصلی حرکتت یکم خارج شدی ممکنه با باگ برخورد کنی و دیگه اصلا جلو نره این واقعا یک حرکت ضعیفه. به نظر بنده با حلوا حلوا کردن دهن شیرین نمیشه اگه عزیزان بازیساز هموطن میتونن بازی با کلاس بالا تولید کنن که حداقل در حد نسل 7 باشه بسمالله اگه نمیتونن لااقل دیگه انقدر تبلیغ نکنن. بنده که کلا ناامید شدم امیدوارم پروژه های بعدیشون ارزش داشته باشه

به نظر من بازی ناامید کننده بود. متاسفانه اگه بخوام نقطه ضعف ها رو بگم حالا هی میان میگن میکوبی و فلان و این صحبت ها ولی واقعا اونطوری که واسه اش تبلیغ شده بود نبود. من تقریبا 6 ماه منتظر این بازی بودم ولی فقط دو مرحله رو رفتم پشیمون شدم. ببینید اینکه بگیم با امکاناتشون خوب بودن و این حرفا نه تنها دردی رو دوا نمیکنه بلکه باعث عقب ماندگی هم میشه. انتظارات باید سقفش اسمون باشه اینطوری تلاش ها هم بینهایت میشه و کار خوب تحویل داده میشه. معلومه نسبت به گرشاسب و کریم خان و اینا شاهکار بود ولی چرا نباید نسبت به دنیا مقایسه کنیم ؟ الان ببینیم چه بازی هایی داره توی دنیا تولید میشه حالا با هر چیزی بودجه دارن تکنولوژی دارن خب دارن اگه ما مردیم بریم دنبالش بریم وطن پرستیمون رو نشون بدیم اینا رو بیاریم به هرشکلی نه که کار ضعیف تحویل ملت بدیم بخدا زشته الان دنیا دارن نسل 8 بازی میسازن بعد دوستان ما بازی ساختن با اون همه تبلیغات پردیس گیم و گیم فا و همین بازی سنتر در حد نسل 6. صدا گذاری واقعا ضعیفه. یک بازی مثل واچ داگز میاد واسه صداگذاری 10 متخصص اسلحه استفاده میکنه اونوقت توی شبگرد صدای کلاشنیکف و کلت و رولور مثل صدای درکتریه. خب انصاف نیست اینطوری. یا مثلا بازی پر از باگه به طوری که اگه از مسیر اصلی حرکتت یکم خارج شدی ممکنه با باگ برخورد کنی و دیگه اصلا جلو نره این واقعا یک حرکت ضعیفه. به نظر بنده با حلوا حلوا کردن دهن شیرین نمیشه اگه عزیزان بازیساز هموطن میتونن بازی با کلاس بالا تولید کنن که حداقل در حد نسل 7 باشه بسمالله اگه نمیتونن لااقل دیگه انقدر تبلیغ نکنن. بنده که کلا ناامید شدم امیدوارم پروژه های بعدیشون ارزش داشته باشه
ژاپنی ها وقتی کفش ها و دمپایی های خارجی رو از پاشون در آوردن و بجاش برگ بپا کردن، فکر نکنم چیزی بیشتر از ده نفر از ملتشون غر زده باشن :دی
به این میگن ملت، مردم و جامعه متحد. کاری نداشتن چیزی که ما میپوشیم و میخوریم در چه جایگاهی از دنیا قرار داره. فقط اونچیزی رو که داشتن هی بهتر کردن، سرشون توی کار خودشون و هی بهتر کردن تا سرشون رو بالا گرفتن و حالا اون برگ ها چی شدن.
(داستان بالا ممکنه دارای مقداری اغراق و ... باشه:دی ولی اصل موضوع 100% واقعیه)
و بله یک "این بازی بدرد خور نبود" ممکنه حس اون سازنده (که کاری به اون امکانتاش و شرایطش ندارم) رو بهم بزنه و اگر امیدی هست، اگر شوقی هست و حوصله ای هست که از اون دوتا سرچشمه میگیره، همش برباد میره.
سعی کنیم بلندپروازی های کس دیگه رو با یک غرغر نادونانه به یک سقوط با سر تبدیل نکنیم.

بله بازی اشکال خیلی داشت ولی نسبت به هم سبکای خودش /ایرانی منظورمه/ یه شاهکار محسوب میشه. حالا این بازی روی بزار کنار splintercell bl، اطمینان دارم سوسک هم نیست. ولی اینکه ببینی کشورت اینقدر نسبت به قبل اینفدر پیشرفت کرده در زمینه بازی فوقالعاده خوشحال میشی و از همه اشکالات بازی چشم پوشی میکنی.

ژاپنی ها وقتی کفش ها و دمپایی های خارجی رو از پاشون در آوردن و بجاش برگ بپا کردن، فکر نکنم چیزی بیشتر از ده نفر از ملتشون غر زده باشن :دی
به این میگن ملت، مردم و جامعه متحد. کاری نداشتن چیزی که ما میپوشیم و میخوریم در چه جایگاهی از دنیا قرار داره. فقط اونچیزی رو که داشتن هی بهتر کردن، سرشون توی کار خودشون و هی بهتر کردن تا سرشون رو بالا گرفتن و حالا اون برگ ها چی شدن.
(داستان بالا ممکنه دارای مقداری اغراق و ... باشه:دی ولی اصل موضوع 100% واقعیه)
و بله یک "این بازی بدرد خور نبود" ممکنه حس اون سازنده (که کاری به اون امکانتاش و شرایطش ندارم) رو بهم بزنه و اگر امیدی هست، اگر شوقی هست و حوصله ای هست که از اون دوتا سرچشمه میگیره، همش برباد میره.
سعی کنیم بلندپروازی های کس دیگه رو با یک غرغر نادونانه به یک سقوط با سر تبدیل نکنیم.
نکته اول اینکه چرا قیاس مع الفارق میکنی اخه ؟ ملت ژاپن رو با ملت ما ؟ اول اینکه وقتی یک طرح ملی در ژاپن مطرح میشه ملت ازش حمایت اقتصادی میکنن همونطور که منو و امثال من با خرید بسته های پیش خرید کمک اقتصادی کردیم اما متاسفانه میزان فعالیت بعضی ها به حد پتانسیل های موجود نیست. ژآپنی ها از صفر شروع کردند ولی در صنعت بازی سازی ما از صفر شروع کردند دوستان ؟ خیر الان دارن کار های 7 سال پیش مکس پین و رسیویر داگز رو با یک سری تغییر کاراکتر به اسم شبگرد به ما تحویل میدن بعد هم که انتقاد انجام بشه میگن انتقاد ناشی از نادانی و این حرفا. اتفاقا این اندیشه و ذهنیت شما اصل اندیشه حاکم بر جهان سوم است. این بازی باید با متد های روز دنیا رقابت کنه ما الان چندین ساله داریم روی این صنعت کار میکنیم و هنوز نتونستیم یک موتور گرافیکی طراحی کنیم. نگید توانش رو نداریم که انقدری که توی ایران استعداد های کامپیوتری هست توی هیج جای دنیا نیست ولی اول بحث همکاریه اینا با هم همکاری نمیکنن چون کیفیت کار براشون مهم نیست چون اساس کار بومی براشون مهم نیست صرفا چیزی براشون مهمه که ملت براشون کف بزنن بگن ببینید چقدر نسبت به پارسال بهتر شدیم (دارم کلیت صنایع بازی سازی رو میگم) از اونور کوچکترین انتقادی میشه سرکوب و از این حرفا بنده اگه میخواستم بکوبم بازی رو نمیرفتم از خرداد پیش خرید کنم . یعنی سازنده ها نمیتونستند کمی بیشتر روی صدا کار کنند ؟ کمی بیشتر روی رفع باگ ها کار کنند ؟ غیر از این بود که میخواستند صرفا کار رو ببندند و تحویل بدهند ؟ ملت المان 10 سال سیب زمینی خورد و پای حرفش موند متاسفانه ما تا یکم سختمون شد کار ناقص تحویل میدیم در هر زمینه ای بعد هم میگیم پشتیبانی اقتصادی معنوی سیاسی و ... نبود اینم شد نتیجه شرایط در حالی که این تو کت امثال من نمیره. من و امثال من توقعمون اسمونه چون باید تلاش صنعت گران و مهندسینمون اسمون باشه. بنده همون اوایل یک پیشنهادی رو برای دوستان در ساخت این بازی ایمیل کردم دریغ از یک جواب دریافت اصلا اهمیت ندادند در حالی که بنده به اپل ایمیل زدم زیر 1 ساعت جواب دادند. ببینید نمیخوام مقایسه کنم بحث اهمیت دادن به کیفیته. اونا به کیفیت کارشون اهمیت میدن ژآپنی ها اهمیت میدن متاسفانه مالای ما اهمیت نمیدن بعد هم که بگیم میشیم سرکوب گر نادان.اون سازنده هم حسش به خودش مربوطه بدونه گیمر های ایران الان دارن بهترین گیم ها رو بازی میکنن اگه قراره رقابتی انجام بده و وقت گیمر رو به خودش اختصاص بده باید چیزی تحویل بده که لیاقت گرفتن وقت یک جوون قرن 21 رو داشته باشه نه چیزی که توی اروپا 7 سال پیش بازی میشده. موفق باشید.

نکته اول اینکه چرا قیاس مع الفارق میکنی اخه ؟ ملت ژاپن رو با ملت ما ؟ اول اینکه وقتی یک طرح ملی در ژاپن مطرح میشه ملت ازش حمایت اقتصادی میکنن همونطور که منو و امثال من با خرید بسته های پیش خرید کمک اقتصادی کردیم اما متاسفانه میزان فعالیت بعضی ها به حد پتانسیل های موجود نیست. ژآپنی ها از صفر شروع کردند ولی در صنعت بازی سازی ما از صفر شروع کردند دوستان ؟ خیر الان دارن کار های 7 سال پیش مکس پین و رسیویر داگز رو با یک سری تغییر کاراکتر به اسم شبگرد به ما تحویل میدن بعد هم که انتقاد انجام بشه میگن انتقاد ناشی از نادانی و این حرفا. اتفاقا این اندیشه و ذهنیت شما اصل اندیشه حاکم بر جهان سوم است. این بازی باید با متد های روز دنیا رقابت کنه ما الان چندین ساله داریم روی این صنعت کار میکنیم و هنوز نتونستیم یک موتور گرافیکی طراحی کنیم. نگید توانش رو نداریم که انقدری که توی ایران استعداد های کامپیوتری هست توی هیج جای دنیا نیست ولی اول بحث همکاریه اینا با هم همکاری نمیکنن چون کیفیت کار براشون مهم نیست چون اساس کار بومی براشون مهم نیست صرفا چیزی براشون مهمه که ملت براشون کف بزنن بگن ببینید چقدر نسبت به پارسال بهتر شدیم (دارم کلیت صنایع بازی سازی رو میگم) از اونور کوچکترین انتقادی میشه سرکوب و از این حرفا بنده اگه میخواستم بکوبم بازی رو نمیرفتم از خرداد پیش خرید کنم . یعنی سازنده ها نمیتونستند کمی بیشتر روی صدا کار کنند ؟ کمی بیشتر روی رفع باگ ها کار کنند ؟ غیر از این بود که میخواستند صرفا کار رو ببندند و تحویل بدهند ؟ ملت المان 10 سال سیب زمینی خورد و پای حرفش موند متاسفانه ما تا یکم سختمون شد کار ناقص تحویل میدیم در هر زمینه ای بعد هم میگیم پشتیبانی اقتصادی معنوی سیاسی و ... نبود اینم شد نتیجه شرایط در حالی که این تو کت امثال من نمیره. من و امثال من توقعمون اسمونه چون باید تلاش صنعت گران و مهندسینمون اسمون باشه. بنده همون اوایل یک پیشنهادی رو برای دوستان در ساخت این بازی ایمیل کردم دریغ از یک جواب دریافت اصلا اهمیت ندادند در حالی که بنده به اپل ایمیل زدم زیر 1 ساعت جواب دادند. ببینید نمیخوام مقایسه کنم بحث اهمیت دادن به کیفیته. اونا به کیفیت کارشون اهمیت میدن ژآپنی ها اهمیت میدن متاسفانه مالای ما اهمیت نمیدن بعد هم که بگیم میشیم سرکوب گر نادان.اون سازنده هم حسش به خودش مربوطه بدونه گیمر های ایران الان دارن بهترین گیم ها رو بازی میکنن اگه قراره رقابتی انجام بده و وقت گیمر رو به خودش اختصاص بده باید چیزی تحویل بده که لیاقت گرفتن وقت یک جوون قرن 21 رو داشته باشه نه چیزی که توی اروپا 7 سال پیش بازی میشده. موفق باشید.
تا حدود 90 درصد حرفات رو موافقم. خیلی کم کاری کردن.
یه نکته دیگه هم کلی بگم....
چون بازی ایرانی هست ممکنه بحث به سمت سیاست و اینا بره( بعضیا منتظر فرصت هستن!) منظورم شخص خاصی نیست و خدا رو شکرتا حالا به این سمت نرفتیم. بحث سیاسی، مذهبی، فحاشی و اینا رو هم که میدونین. به اینا رو به پست اول هم اضافه میکنم.

گیمفاامتیاز داده 80اونوقت تو قسمت نکات مثبت نوشته موسقی متن دلنواز بعد تو نکات منفی لیستی از کم و کاستی های اصلی یک بازی گذاشته اونم چندتاییش نه همش که این نکات منفی اگر در یک بازی باشه بهتره کنسل بشه تا رلیز بعد نمره 80 داده خودشونم گول زدند:))

عدم وجود هوش مصنوعی=))8-|

سلام، من بازی رو گرفتم. بازی متسفانه مشکلات تکنیکی بسیار داره. باگ ها و لودینگ طولانی به کنار. من خودم یک بازیساز هستم و میدونم بازیسازی چه کار پیچیده ایه. بنظرم این بازی بجای اینکه سرگرم کننده باشه اعصاب خوردکنه. بطوری که آدم پشیمون میشه که بازی رو ادامه بده. من حاضر بودم که فقط یه مرحله از این بازی رو تجربه کنم درصورتی که اون مرحله خوب طراحی شده باشه و تعادل داشته باشه. من فکر کنم که حتی اگه سازندگان گرامی، تمام باگ های بازی رو برطرف کنن، بازی بهتر نمیشه. چون بازی اصلاً تعادل نداره و از مکانیک های بازی هم در طراحی مراحل خوب استفاده نشده. امیدوارم که بازی سازی رو ادامه بدین و دنباله ی این بازی رو بسازین یا حتی از نو بازسازیش کنین. پیش از عرضه ی بازی، بازیتون رو حتماً بدین به تسترها امتحان کنن. من خیلی منتظر این بازی بودم. بازی رو از ایران برام خریدن و فرستادن خارج تا من بتونم بازیش کنم.

انقدر pirate بازی کردیم ما ها به خارجیا که رحم نمیکنیم به کنار !
واسه دادنه 10 هزار تومن انتظار داریم بازی بهتر از کرایسیس باشه ! چرا ؟ چون کرایسیس رو مجانی بازی کردیم اما بالای این یکی میخوایم پول بدیم
بازی در برابر قیمتی که داره ( 3 دلار ) خیلی هم خوبه

انقدر pirate بازی کردیم ما ها به خارجیا که رحم نمیکنیم به کنار !
واسه دادنه 10 هزار تومن انتظار داریم بازی بهتر از کرایسیس باشه ! چرا ؟ چون کرایسیس رو مجانی بازی کردیم اما بالای این یکی میخوایم پول بدیم
بازی در برابر قیمتی که داره ( 3 دلار ) خیلی هم خوبه

دوست عزیز شما وخیلی های دیگه شاید pirate بازی کنی ولی ما و خیلی های دیگه هم نه بعدشم بازی هایی از بازی ساز های مستقل با همین قیمت ها زیر 5 دلار است در استیم و psn xbox live که ارزشش از این خیلی بیشتر است اصلا ربطی به قیمت نداره اصلا مگه این بازی در حد بازی های روز دنیا است ؟ که بخواهیم براش قیمت حدود 60 دلار خرج کنیم هنوز گرشاسپ نسبت به زمان خودش خیلی خوب بود درسته مشکلات فنی وتکنیکی زیاد داشت اما واقعا یک بازی رایانه ای بود ولی این بازی پیشرفتی که نداره بلکه پست رفت بازی سازی ایران را نشون میده در ضمن ما که با بازی ایرانی مشکلی نداریم به هر حال ما در ابتدا راه بازی سازی هستیم ولی حرفی که هست دادن نمره 80 بعضی سایت های ایرانی به این بازی و اینا هست با آرزوی پیشرفت برای صنعت گیم.
راستی گرافیک بازی اصلا ملاک قضاوت نیست شما ببینید بازی ماینکرافت گرافیک داره؟ hotline miami گرافیک داره؟ ولی فروش و موفقیت و امیتاز ها را ببینید مشکل بازیساز های ایرانی اینه که قواعد و الگوریتم بازی سازی بلد نیستن صرفا داشتن لاینسس یک موتور بازی سازی خوب ساخت یک بازی خوب را تضمین نمیکنه همانطور که در کشور های دیگه هم همینطوره...

با تشکر

دوست عزیز شما وخیلی های دیگه شاید pirate بازی کنی ولی ما و خیلی های دیگه هم نه بعدشم بازی هایی از بازی ساز های مستقل با همین قیمت ها زیر 5 دلار است در استیم و psn xbox live که ارزشش از این خیلی بیشتر است اصلا ربطی به قیمت نداره اصلا مگه این بازی در حد بازی های روز دنیا است ؟ که بخواهیم براش قیمت حدود 60 دلار خرج کنیم هنوز گرشاسپ نسبت به زمان خودش خیلی خوب بود درسته مشکلات فنی وتکنیکی زیاد داشت اما واقعا یک بازی رایانه ای بود ولی این بازی پیشرفتی که نداره بلکه پست رفت بازی سازی ایران را نشون میده در ضمن ما که با بازی ایرانی مشکلی نداریم به هر حال ما در ابتدا راه بازی سازی هستیم ولی حرفی که هست دادن نمره 80 بعضی سایت های ایرانی به این بازی و اینا هست با آرزوی پیشرفت برای صنعت گیم.
راستی گرافیک بازی اصلا ملاک قضاوت نیست شما ببینید بازی ماینکرافت گرافیک داره؟ hotline miami گرافیک داره؟ ولی فروش و موفقیت و امیتاز ها را ببینید مشکل بازیساز های ایرانی اینه که قواعد و الگوریتم بازی سازی بلد نیستن صرفا داشتن لاینسس یک موتور بازی سازی خوب ساخت یک بازی خوب را تضمین نمیکنه همانطور که در کشور های دیگه هم همینطوره...

با تشکر

با نهایت احترام باید بگم که شما و خیلی های دیگه نهایتا میشید 10 درصد جامعه گیمر ایران! بیشتر بازیبازان ایرانی نمی تونند برای هر بازی 300 هزار تومن هزینه کنند!
البته من خودم اعقاد دارم این نوع بازیها رو باید در حد و اندازه ی بازیهای هم قیمتش مقایسه کرد یعنی با بازیهایی با قیمت 3 دلار نه قیمت 60 -70 دلار! خریدش هم کاملا سلیقه ای هست... من بعضی بازیهای دوستان هم وطن رو که خوشم بیاد می خرم مثل کوهنور که به نظرم عالی بود... ممکن هم هست نخرم و دلیل بر هیچ ایرادی نسبت به من وی ا اون بازی نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or