The Collctables اولین عنوان موبایل ساخته شده با CryEninge شرکت Crytek

sadegh93

کاربر سایت
توسعه دهنده بازی Ryse یعنی کمپانی یا شرکت Crytek اعلام کرده که The Collectables اولین عنوان Free To play این شرکت برای موبایل خواهد بود که از انجین CryEngine استفاده خواهد کرد.

این عنوان که قراره 2014 منتشر بشه یک بازی سه بعدی اکشن استراتژی خواهد بود که زاویه دید دوربین آن از بالا هست .

Crytek با همکاری توسعه دهنده ی موبایل DeNA بر روی این بازی کار میکند

Paha Schulz میگوید : DeNA تجربه ی بینظری در موبایل Gaming ارائه میدهد و مااز همکاری با تیم آنها برای ارائه دادن Collectables برای بازیکنان هیجان زده ایم

این بازی در سال 2014 برای Android و IOS منتشر خواهد شد .

در ادامه تصاویری رو از این بازی میتونید ببینید.

6f589568605845621.jpg

6f585f2a9d9157ea2.jpg

منابع :

Footage of Crytek's first mobile CryEngine game • News • Eurogamer.net

The Collectables for iPhone, iPad & Android

Last edited by a moderator:
این روزا سود تو بازیهای موبایله و واقعا هم بازیهای بسیاری خوبی بینشون میشه پیدا کرد. من دیروز داشتم Asphalt بازی میکردم که واقعا گرافیک خوبی داشت و دست فرمونش هم بدک نبود...

بعد چند قرن یدونه پست بدیم:dبدک نیست

والا الان بازی های موبایل گرافیک خیلی شاخی دارن پردازنده هاشونم که 64 بیت شده از این هم بهتر میشه

نمونه ی بارزش بازی dead triger 2 هست که گرافیکش با کنسول های نسل هفتم مو نمیزنه

بسیار خوب با وجود این بازی نتیجه میگرم که خرید گوشی رو به اواسط سال 14 موکول کنم :دی انصافا از نظر ، رافیکی کرایتک همیشه شاهکار کرده...

چه جالب!
اتفاقا همین دو سه روز پیش هم Remedy اعلام کرد داره بازی Agents of storm رو برای IOS میسازه.
فکر کنم یواش یواش استدیو های بزرگ دارن به این سمت کشیده میشن.

بعد چند قرن یدونه پست بدیم:dبدک نیست

والا الان بازی های موبایل گرافیک خیلی شاخی دارن پردازنده هاشونم که 64 بیت شده از این هم بهتر میشه

نمونه ی بارزش بازی dead triger 2 هست که گرافیکش با کنسول های نسل هفتم مو نمیزنه

گرافیک که همه چیز نیست دوست عزیز

بنده تعدادی از بازیهای 3ds رو تقریبا به بعضی از بازیهای موبایل یا بهتره بگم بیشترشون ترجیح میدهم

===============

شاید بد نباشه که بگم متئسفانه از نظر بنده این شرکت بیش از حد تقریبا به گرافیک اهمیت میده تا گیم پلی

از نظر من اینطور که پیداست این بازی متئسفانه مثل بعضی از بازیهای اکشن امروزی هدف از جنگیدن چیزی جز قارت کردن و بدست آوردن پول نیست که نشان دهنده ای ضعف محتوایی بازی هست

- - -ویرایش - - -

چه جالب!
اتفاقا همین دو سه روز پیش هم Remedy اعلام کرد داره بازی Agents of storm رو برای IOS میسازه.
فکر کنم یواش یواش استدیو های بزرگ دارن به این سمت کشیده میشن.

البته بعید میدونم سود اصلی برای بازار موبایل باشه

و فکر کنم سود مهمتر در بازار pc و کنسولهاست

ببخشید ولی هنوز به نظرم مونده تا موبایلها دقیقا در کل به نسل هفتم مثل ps3 برسند

پرقدرت ترین gpu موبایل مثل gpuی آیفون 5 اس هنزم در کل از ps3 ضعیفتره تا جایی که میدونم

پرقدرت ترین gpu موبایل مثل gpuی آیفون 5 اس هنزم در کل از ps3 ضعیفتره تا جایی که میدونم

اصلا بگو گرافیک بشه PS4 . وقتی کنترل خوبی نمیشه داشته باشی چه فایده ای داره ؟

همین چند وقت پیش انویدیا یه GPU معرفی کرد از PS3 قوی تر بود(از 8800 هم قویتر بود البته:دی).

همین چند وقت پیش انویدیا یه GPU معرفی کرد از PS3 قوی تر بود(از 8800 هم قویتر بود البته:دی).
ببخشید اگه میشه بگید که کدوم gpu ? یاشاید بهتره بگم کدوم سری از تگرا رو میگید ؟

تگرا 4 ؟ اگه منظورتون این هست که نه نیست قویتر در کل و حداقل حدود 2 برابر ضعیفتره از ps3

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or