The Club در February 2008 !

Wroth Master

کاربر سایت
بالاخره شرکت Bizarre Creations تاریخ رسمی و ثابت عرضه بازی جدید خود یعنی The Club را اعلام کرد,این بازی قرار است در تاریخ February 8, 2008 بر روی پلتفرم های PS3, Xbox 360 و PC عرضه شود.

ناشر بازی یعنی شرکت Sega نیز این موضوع را تایید کرده و در جدیدترین بروز رسانی برنامه زمان بندی انتشار بازی هایش لیست زیر را تهیه کرده است:

Ghost Squad (Wii) - January 25, 2008
NiGHTS: Journey of Dreams (Wii) - January 25, 2008
Universe at War (PC) - January 25, 2008
Condemned 2 (PS3, Xbox 360) - February 2008
Mario & Sonic at the Olympic Games (DS) - Early 2008

با سلام
سگا و MCV صحبت هایی کردند که پنج نفر از خوانندگان MCV که به سوال زیر جواب بدند, نسخه ای از The Club جایزه میگیرند. (متن اصلی خبر)
سوال: نام تیم سازنده The Club چه بود؟
A. Bizarre Creations ر:biggrin1:
B. Bizarre Destruction
C: Bizarre Gardening Accident
پاسخ ها باید به این ایمیل: theclub@intentmedia.co.uk فرستاده شود.

با سلام
سگا و MCV صحبت هایی کردند که پنج نفر از خوانندگان MCV که به سوال زیر جواب بدند, نسخه ای از The Club جایزه میگیرند. (متن اصلی خبر)
سوال: نام تیم سازنده The Club چه بود؟
A. Bizarre Creations ر:biggrin1:
B. Bizarre Destruction
C: Bizarre Gardening Accident
پاسخ ها باید به این ایمیل: theclub@intentmedia.co.uk فرستاده شود.
جوابشم مي گفتي بچه ها برن سريع بگن ديگه:biggrin1:

2-3 روز پیش game one داشت در مورد کارکترای بازی نشون میداد. خداییش کارکترای دلی داشت. همینجوری شیرین یه 5-6 سالی حبس داشتن. گرافیکشم بالا نبود ولی قابل قبول بود. منم خودم اتفاقا دوست دارم ببینم چی از آب درمیاد. از لحاظ داستان هم احتمالا بد نباشه، مطمئن نیستم اما فکر کنم 8.4 بتونه خوشبینانه بگیره .

2-3 روز پیش game one داشت در مورد کارکترای بازی نشون میداد. خداییش کارکترای دلی داشت. همینجوری شیرین یه 5-6 سالی حبس داشتن. گرافیکشم بالا نبود ولی قابل قبول بود. منم خودم اتفاقا دوست دارم ببینم چی از آب درمیاد. از لحاظ داستان هم احتمالا بد نباشه، مطمئن نیستم اما فکر کنم 8.4 بتونه خوشبینانه بگیره .

اگه منظور شما The Club هستش ، این بازی اصلا داستان نداره و در اصل بر پایه Multiplayer ساخته شده ...
شما یه چیزی تو مایه های Unreal Tournament در نظر بگیر ، البته در سطح پایین تر و به صورت Third Person ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or