The Call of Cthulhu

gameware

کاربر سایت
The Call of Cthulhu

سلام ، خیلی وقته دارم دنبال کتب فارسی H.P Lovecraft می گردم ولی گویا وجود نداره!
از طرفی از بعد از تموم کردن بازی Call of Cthulhu : Dark Corners of The Earth دارم دیوونه می شم
1- میخوام راجع به موجود Cthulhu بیشتر بدونم
2- داستان بازی رو کامل بفهمم
3- یک فیلم یا کتاب در این مورد به زبان فارسی پیدا کنم

اگر دوستان می تونن تو هرکدوم از موارد منو کمک کنن خیلی لطف کردن.
مورد دوم از همه ممکن تره ، اگه کسی بطور کامل داستان بازی رو درک کرده لطفا بگه.

سلام! ایول. منم عاشق بازی Call of Cthulhu م و بعد از تموم کردنش خیلی دنبال کارای Lovecraft افتادم. داستان بازی دقیقا بر اساس کار های لوکرفت ساخته نشده و به نوعی از ارجاعات اون به Cthulhu وغیره استفاده کرده. Dark Corners of The Earth کار کامل سازنده هاست و به نوعی از داستان های کوتاه لاوکرفت به همون نام CoC الهام گرفته. برای درک کامل داستان که بازی ساز ها ساخته بودن و آگاهی از سرنوشت و آینده Innsmouth، باید بازی CoC: Destiny's End رو هم بازی کرد اما بازی متاسفانه هیچ وقت عرشه نشد و طرفداران بازی فوقالعاده ی CoC سرگردون موندن...
یک فیلم هم به نام Call of Cthulhu موجوده اما یه کار سیاه و سفید و صامت (اما مدرن) ه و شخصا ندیدمش.

به امید روزی که بتونیم شاهد تمام شدن و عرضه ی Destiny's End باشیم.

بازی Call of Cthulhu یکی از بازی های خوبیه که از روی داستانهای Lovecraft ساخته شده...
در مورد داستان بازی و نوشته های Lovecraft هر سوالی داشتی من در خدمتتم...
اگه به Lovecraft علاقه دارید شماره های اول و دوم بازی Darkness Within رو هم برید که الهام گرفته از داستانهای همین استاده...
دنیای Lovecraft دنیای ترس از ناشناخته و موجوداتیه که فراتر از این دنیا و درک انسانها زندگی می کنن، یک تم مهم دیگه توی کارای لاوکرافت اصرار بر این موضوعه که دانش بیش از حد در موردذ ناشناخته ها دروازه هایی رو باز می کنه که بهتره بسته بمونن....

تمام آثارش و کتاب مرجع تصویری موجوداتی که خلق کرده رو دارم...
اگه خواستید پ.خ بزنید تا بهتون بدمش...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or