Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Normal
شرمنده قصد هیچ جسارت و توهینی نداشتم، از شما عذر میخوام که اگه باعث نارحتی شما شدم.من فقط احترامم نسبت به بازی بود که گیمرهای عزیز بدونن با چه عنوان بزرگی روبرو ان، همون ویدیوی رونمایی ببینی سنگ تموم گذاشتن که به بیننده نشون بدن با یک عنوان ساده روبرو نیستن بلکه با یک عنوانی رورو ان که ریز به ریزش کار شده از همون موسیقی رونمایی بازی، مشخصه که یه غم عجیبی داره گوش بیننده رو نوازش میکنه که داره داستان هزار و یک شب رو تعریف میکنه. وگرنه یه عنوانی مثل Blasphemous بصورت خودمونی ترجمه بشه که نمیشد Blasphemous.
شرمنده قصد هیچ جسارت و توهینی نداشتم، از شما عذر میخوام که اگه باعث نارحتی شما شدم.
من فقط احترامم نسبت به بازی بود که گیمرهای عزیز بدونن با چه عنوان بزرگی روبرو ان، همون ویدیوی رونمایی ببینی سنگ تموم گذاشتن که به بیننده نشون بدن با یک عنوان ساده روبرو نیستن بلکه با یک عنوانی رورو ان که ریز به ریزش کار شده از همون موسیقی رونمایی بازی، مشخصه که یه غم عجیبی داره گوش بیننده رو نوازش میکنه که داره داستان هزار و یک شب رو تعریف میکنه. وگرنه یه عنوانی مثل Blasphemous بصورت خودمونی ترجمه بشه که نمیشد Blasphemous.