The Binding Of Issac برای پلتفرم های سونی؟

• Thread starter Thread starter hdxc
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

hdxc

کاربر سایت
Edward McMillen که دیروز The Binding Of Issac را برای 3DS کنسل کرده بود امروز می خواهد The Binding Of Issac را برای پلتفرم های سونی عرضه کند.
او در سایت Joystiq گفت که Team Meat و یک ناشر ناشناس می خواهند The Binding Of Issac را برای یک یا دو عدد از کنسول های سونی عرضه کند.
این کار بعد از کنسل شدن The Binding Of Issac برای 3DS است که ادوارد مکمیلن به دلیل اینکه نیتندو می خواست بازی را سان سور کند که ادوارد مخالفت کرد و بازی را کنسل کرد.
منبع

بسیار هم عالی :d شدیدا بازی باحال و معتاد کننده ایه! ولی نمیدونم مثل کیبورد میشه خوب بازی کرد یا نه! امیدوارم خوب بشه :d (برای PS3 هم بیاد البته :d )

بسیار هم عالی :d شدیدا بازی باحال و معتاد کننده ایه! ولی نمیدونم مثل کیبورد میشه خوب بازی کرد یا نه! امیدوارم خوب بشه :d (برای PS3 هم بیاد البته :d )

خوب میشه ، یعنی بهتر میشه :d من الان دارم با دسته 360 بازی میکنم :d واقعا معتاد کننده ست ! دلیلشم اینه که Save نداره و هر دفعه میبازی همه چی جدیده ، البته عصبی میکنه بعضی وقتها )x

خوب میشه ، یعنی بهتر میشه :d من الان دارم با دسته 360 بازی میکنم :d واقعا معتاد کننده ست ! دلیلشم اینه که Save نداره و هر دفعه میبازی همه چی جدیده ، البته عصبی میکنه بعضی وقتها )x

کلا game play بازی جوری هست که با دسته یا کیبورد هیچ فرقی نداره در کل .:x

با اینکه عصبی میکنه ولی یه جوریه که مجبور میکنه 10 بار تمومش کنی .:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or