The Best NFS Hot pursuit Driver competition - Specially for offline users

Mb corporation

کاربر سایت
از دوستان عذر خواهی میکنم اگر یک مقدار اسم تاپیک غرب گرایانه و تهاجم فرهنگی و از این جور حرفا شد .
در رابطه با این مسابقه باید عرض کنم که :
1 ) بیشتر این رقابتها برای اون دسته از دوستانیه که یا کلا به محیط ایکس باکس لایو علاقه ای ندارند ، یا علاقه دارند ولی شرایط انجام این کار رو ندارند و یا علاقه و شرایط انجامش رو دارند ولی از ایکس باکس لایو بن شدن . البته این مسابقات صرف دوستان آفلاین باز نیست و تمامی دوستان میتونند در این رقابتها شرکت کنند و همینطور این مسابقات شامل اون عزیزانی که در PS3 و یا Pc هم این بازی رو بازی میکنند میشه .
2 ) این مسابقات صرفا برای ایجاد هیجان و حس رقابت برای دوستانه که البته جایزه هائی هم برای اون در نظر گرفته شده ( هرچند ممکنه جایزه ها در حد و اندازه ی شما عزیزان نباشه اما شما به بزروگواری خودتون ببخشید . این شروعی برای این حرکته که پشتیبانی شما دوستان باعث پیشرفتش میشه انشاءالله در آینده مسابقات رو در سطحی به مراتب وسیع تر و با جوایز ارزنده تر برگزار خواهیم کرد .
3 ) از پیشنهادات سازنده ی شما عزیزان در این باره استقبال میشه پس ما رو از نظرات خودتون بهره مند کنید . ( البته برای مسابقات آتی )
4 ) از مدیریت سایت بازیسنتر هم تقاضا دارم که این تاپیک رو منهدم نکنند .
دوستان میتونند برای رفتن به وبسایت مربوطه از لینک زیر استفاده کنند

آخرین ویرایش:
سلام
داداش ینی هرکی تعداد رکورد بیشتری بزنه برندس
خوب این به درد اونایی میخوره عشقه این بازی هستن و واسه کاربرا عادی فک نکنم به درد بخوره

اتفاقا منم میخواستم همچین مسابقه ای رو راه بندازم که شما زحمتشو کشیدن
منم شرکت کردم خیلی باحاله.ولی حیف از مراحل پلیسی اصلا خوشم نمیاد

خیلی خوشحالم که بالاخره این تاپیک هم به تکاپو افتاد .
سلام
داداش ینی هرکی تعداد رکورد بیشتری بزنه برندس
خوب این به درد اونایی میخوره عشقه این بازی هستن و واسه کاربرا عادی فک نکنم به درد بخوره
سلام به شما دوست عزیزم . بله دوست من هرکس تعداد رکورد بیشتری داشته باشه برندس . درسته که برای کاربرای عادی تا حدودی سخته اما قرار گرفتن در جریان یک مسابقه بدون ترس از آخر شدن و همینطور وجود یک مرجع برای بررسی رکوردهای سایر دوستانی که به بازی مورد علاقه ی شما علاقه مندند ( این خودش یک وجه اشتراک بسیار خوبه ) خودش خالی از لطف نیست .
اتفاقا منم میخواستم همچین مسابقه ای رو راه بندازم که شما زحمتشو کشیدن
منم شرکت کردم خیلی باحاله.ولی حیف از مراحل پلیسی اصلا خوشم نمیاد
بله رکوردهای شما دوست بسیار عزیزم رو دیدم . معلومه که درایور توانمندی هستی . شاید باور نکنید ولی سایر دوستان بعد از دیدن رکوردهای شما به تکاپو افتادن . خیلی خوشحالم که به جمع چلنجر ها ( Challengers ) پیوستی .

هرکی خواست عکس هاش رو بده من یه edit کنم بعد اینجا بزاره :دی
اولا خیلی راحت میشه عکس دستکاری شده رو تشخیص داد
دوما بچه های اینجا اینقدر بدبخت نیستند که به خاطر یه دسته بیان این مسخره بازیا رو دربیارن
کلا اینجور مسابقاتی فقط برای سرگرمی و وقت گذرونیه

اولا خیلی راحت میشه عکس دستکاری شده رو تشخیص داد
دوما بچه های اینجا اینقدر بدبخت نیستند که به خاطر یه دسته بیان این مسخره بازیا رو دربیارن
کلا اینجور مسابقاتی فقط برای سرگرمی و وقت گذرونیه
احسنت بر شما >:d<

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or