TGS 2007: Sony conference

Wroth Master

کاربر سایت
متنی که در زیر می خوانید مربوط به کنفرانس سونی در TGS 2007 می باشد:

کنفرانس در ساعت 01:31:33 شروع می شود.

01:33:34 جناب Kazuo Hirai وارد صجنه شده ولی به زبان ژاپنی صحبت می کند.

01:34:34 نمودار رشد دستگاه های Ps از سال 1994 تا 2006 فروشی بالغ بر 250 million (PS/2/3/p)

01:34:51 Hirai در مورد آینده و کارهایی که می خواهند بکنند صحبت می کند.

01:35:45 "از زمانی که من این شغل را گرفتم همواره به کارمندانم می گفتم که ما باید به پایه SCE برگردیم"

01:36:08 "ما فکر می کنیم با PS3 اولین و مهمترین قدم را برداشتیم"برای پیشبرد PS

01:36:23 او ابتدا صحبت هایش را از PS2 آغاز می کند.

01:37:38 نمودار فروش PS2 در 8 سال گذشته فروشی بالغ بر 130 میلیون واحد.

01:39:53 نوبت PSP,او درباره بازی هایی که فروششان از میلیون گذشته می گوید:Midnight Club 3 Dub Edition, GTA Liberty City Stories and Monster Hunter Freedom 2

01:40:57 تصاویری از PSP Slim این مدل امروز در ژاپن عرضه می شود و به قیمت 19800 ین.بازی Crisis Core Final Fantasy VII هم هفته پیش عرضه شده که می توانید ان را تهیه کنید.

01:41:52 او از باندل جدید برای US که همراه Daxter و Star Wars Battlefront هست می گوید ولی نشانه ای از Chewbacca نیست.

01:43:04 مانند بازی های مختلف PSP دارای دستگاه های جانبی USB هم هست مثل camera و GPS, و همین طور یک 1 SEG Tuner برای نسخه جدید.در ژاپن.

01:44:02 ما انتظار سرویس های بیشتری برای PSP داشتیم ولی بیشتر این سرویس ها را در آلمان هم دیده بودیم مثل Messenger, Cam, Explore و video downloads.

01:44:19 او به شدت به قسمت های مولتی مدیای PSP علاقه دارد و از چیزهایی مثل صفحه بزرگ و امکان پخش MP3 تعرف می کند.

01:44:53 سونی احتیاج بیشتری به توسعه این امکانات دارد.Kaz حالا در باره قابلیت Remote Play PSP صحبت می کند.

01:45:23 او می گوید که از طراح این نقشه دعوت کرده تا به شما قابلیت Remote Play را به کلی نمایش دهد.

01:46:03 کاز ناپدید شده شاید برای نوشیدن و خواندن بقیه متن کنفرانس.سلام کاز Remote Play demo همانند نسخه قبلی PSP بر روی PSP های Slim هم به خوبی کار می کند.

01:46:22 او از خروجی PSP Slim استفاده کرده و آن را به یک TV بزرگ وصل کرد.ما PS3 را بر روی PSP داریم و PSP هم به یک TV 40" وصل کردیم.

01:47:47 او از PSP برای روشن کردن PS3 به صورت ریموتی استفاده کرد.

01:49:04 او چیز هایی که بر روی هارد PS3 بود را بر روی PSP نمایش می داد.

01:49:17 این قابلیت زمانی به درد می خورد که شما دور از خانه هستید ولی می خواهید به اطلاعات روی کنسولتان دسترسی داشته باشید و تنها با زدن چند دکمه همه چیزی که می خواهید بر روی PSP شما قرار می گیرد.

01:49:48 او قابلیت ریموت کنسول PS3 را خاموش کرده و سن را ترک کرد تا دوباره Kaz Hirai به روی سن بیاید.

01:50:50 کاز همچینی یکی از بزرگترین طرفداران Remote Play هست.

01:51:05 او چیزهایی در مورد قابلیت تشخیص صدا بر روی PSP گفت.شاید مربوط به دوربین PSP باشد ولی زیاد مشخص نشد.

01:51:37 قابلیت Remote Play برای کارهای دیگر هم هست برای مثال شما در حال بازی کردن بازی گلف بر روی PS3 هستید و دوستانتان با استفاده از Remote Play PSP به تماشای بازی شما می پردازند.

01:52:00 همچنین برای پیشرفت در بازی هم می توانید از قابلیت استفاده کنید و بدون نیاز به PS3 و با استفاده از PSP در کوچه و خیابان به پیشرفت در بازی بپردازید.

01:52:35 در آینده یک میزبان PS3 می تواند به کسانی که PSP دارند اجازه دهد مثلا در بازی هایی مثل فوتبال هر نفر نقش یک بازی کن را داشته باشد.

01:52:46 حالا نوبت PS3 فرا می رسد.

01:53:38 یک نمودار از فروش کنسول از زمان عرضه تا آخر آگوست امسال چیزی حدود 5-6 میلیون واحد.

01:54:15 او می گوید که در آنها قصد دارند توسعه بیشتری به بخش نرم افزاری این کنسول بدههند و مطمئئنا PS3 به یک هسته در خانه ها برای لذت بردن از سرگرمی های دیجیتال تبدیل خواهد شد.

01:54:40 وبه استناد از عنوان ها قبلی ای که در E3 به نمایش در امده بودند می پردازد چیزی حدود 40 عنوان.
تریلرها شروع می شود.

01:55:15 LittleBigPlanet, Final Fantasy XIII, Lair, Aqua...

01:56:00 Uncharted, some platformer with a mouse (Ratatouille), DMC4, LocoRoco PS3 Cocorecho thing, PixelJunk Racers...

01:56:18 Eye of Judgement, Pirates of the Caribbean, some anime thing, SEGA Rally, HORSE RACING, Call of Duty 4, NBA 08, more anime...

01:56:46 Spider-Man 3, train driving, Oblivion, Go! Sports Ski, GRAW2 (?), something about flowers, Tony Hawk, Harry Potter, Turok, Guitar Hero, Heavenly Sword...

01:57:33 FIFA - SLOW DOWN SONY - Killzone 2, echochrome (gosh it looks fun), Transformers, Time Crisis 4, possibly Last Remnant...

01:57:56 WarHawk, Bladestorm (possibly), Final Fantasy XIII Versus, GT5 Prologue, Afrika!

01:58:18 بله Afrika!

01:58:32 Ratchet & Clank, some samurai game (Yakuza 3?), Gundam البته بیشتر این تریلر ها CG بودند.

__________________________________________________________________________ بقیه کنفرانس در پارت بعدی.:love:
با تشکر.

خب سونی هیچ سورپرایزی رو نداشته و مهمترین خبر های کنفرانس اینها بوده :

Home تا بهار 2008 به تاخیر افتاد

DualShock 3 اعلام شد , تاریخ عرضه در بهار 2008 و در ژاپن نوامبر 2007

بازیهای Imabikisou, Dynasty Warriors 6, G1 Jockey 4, MGS4, MGO, Devil May Cry 4, Ratchet and Clank Future, Uncharted, Echochrome از DualShock 3 پشتیبانی میکنند .

هیرای ادعا کرد ps3 5m+ واحد فروخته شده است .

tgs-2007-the-sony-press-conference-live-blog-20070919061523702-000.jpg

tgs-2007-the-sony-press-conference-live-blog-20070919060823445-000.jpg

Part 2#

01:58:39 او (کاز) حساب ویژه ای بر روی تاثیر فروش این عناوین بر روی PS3 بازی کرد.

01:59:05 kaz یک پیام جالب را هم اعلام کرد که سونی قصد دارد تا به شرکت های سازنده بازی برای Ps3 دسیاری کند.همچنین گفت ما می خواهیم رابطه نزدیک تری با این شرکت ها داشته باشیم.نمونه بارز این موضوع هم بازی Crisis Core شرکت Square Enix برای PSP Slim است.

02:00:39 البته بعضی از این همکاری ها پشت پرده است به هر حال استادیو های سونی در سرتاسر دنیا به نظرات سازندگان برای هر چه بهتر شدن کارهایشان گوش می دهند.

02:00:55 میتینگ های دوره ای هم راه بسیلر خوبی برای تحقق این موضوع است.سونی نقشه های گوناگونی را برای هر چه تاثیر پذیری بیشتر این ملاقات ها دارد.

02:01:13 یکی از کارهایی که سونی می کند به اشتراک کذاشتن SN Systems tool chain است.

02:02:04 سونی همچنین شرکت های first party اش را تقویت کرده و عناوین بیشتری را از آنها طلب می کند.
02:02:12 سونی همچنین قصد دارد تا استعداد های خارج از SCE را جذب کند.

02:02:46 سونی یک از موفقیت آمیز ترین عناوین را نمایش داد عنوانی در سبک عناوین WRC مثل Rally Evolved و البته MotorStorm که هر کدام بیش از یک میلیون واحد فروش داشته اند.

02:03:09 Pursuit Force همان عنوان تکمیل شده و بزرگ برای سونی است.

02:03:43 سومین چیزی که SCE باید به آن رسیدگی کند کاهش هزینه هاست.

02:04:28 قیمت سخت افزار در بعضی مواقع کاهش خواهد یافت."ما این کار را برای Ps3 به نحو احسن انجام خواهیم داد."

02:04:38 او گفت که قصد دارد میوه تلاش های این چند وقتشان را نمایش دهد.

02:04:50 DualShock 3.

02:05:38 کنترلر های جدید به همان خوبی Sixaxis هستند ولی قابلیت vibration هم به انها اضافه شده.

02:05:48 در اصل لنها تصور می کردند که داشتن همزمان tilt و rumble کار بسی دشواری است ولی"ما به این مشکل غلبه کردیم."

02:06:18 "ما هیچ تغییری در شکل ظاهری آن انجام ندادیم و فقط قابلیت ویبره را به آن اضافه کردیم."این محصول در نوامبر 2007 در ژاپن و در بهار 2008 در آمریکا و اروپا عرضه می شود.

02:06:30 قیمت و تاریخ دقیق بعدا اعلام می شود.

02:06:30 ما امروز می توانیم استفاده از این قابلیت را در بازی هایی مثل MGS4, Devil May Cry 4, Echochrome, Toy Home, Ratchet & Clank and Uncharted. ببینیم.

02:07:20 9 عنوان این قابلیت را در TGS ساپورت می کنند.

02:07:35 G1 Jockey یکی از انهاست.

02:08:32 عنوان Metal Gear Online هم DualShock 3 را به خوبی ساپورت می کند.

02:09:03 حالا می ریم سراغ PlayStation Network چیزی بیش از 2.7 میلیون آکانت در آن وجود دارد.

02:09:22 "ما کاملا از دیدن این همه یوزر در PSN خوشحال هستیم."یک خبر خوشحال کننده در این نمایش اعلام تاریخ 13 دسامبر برای عرضه GT5 Prologue به صورت همزمان هم بر روی دیسک و هم به صورت قابل دانلود بود.

02:11:34 او خبری هم از عنوان جالب PSN یعنی PlayStation Home را داد.

02:11:47 او فقط درباره آن صحبت کرد و هیچ نمایشی از ان داده نشد.در اصل برای امسال برنامه ریزی شده بود که با تاخییر مواجه شده.بازی برای بهار سال اینده میلادی عرضه می شود.

02:12:17 او چیزی را به عنوان "Dress" - "Everybody's Fashion Entertainment" نمایش داد که گویا مربوط به Home می شود.

ببخشيد اون دسته هاي DualShock3 كه در باهر 2008 در آمريكا عرضه ميشه منظورش هم به صورت جدا وهم در جعبه هاي PS3 قرار ميگيره؟در ضمن قيمتي براش در نظر نگرفتند؟

Connection ارتباطيش از نوع w/lan هست
به دليل Portable بودن PSP شما از اين نوع رابطه استفاده ميکنی واسه کنترل کردن PS3
يه جورايی کار يک کنترلر رو برات ميکنه که LCD هم داره و در واقع PS3 ت همه جا همرات باشه
سر کوچتون رو نميدونم عماد اما ميتونی کلاً اينکارو انجام بدی

این Remote Play چیه قضیش؟یعنی مثلا من واستم سر کوچه با PSP متالگیر بازی کنم؟!Connection اش چه مدلیه؟

آخرین ویرایش:
PArt 3#

02:12:52 حالا او درباره PlayStation Store صحبت می کند.او فکر می کند که آن منفجر شده: 30 PS3 titles, 300 add-on items, 100 game archives and 90 demo movies on the Japanese store.

02:13:50 به هر حال گویا قرار است که به توان به آن از طریق PC دسترسی داشت.

02:13:58 PSP همراه با یک کابل USB می تواند به یک PC وصل شده و به عنوان web browser از ان استفاده کرد.

02:15:12 او بیشتر دوست دارد تا درباره PS3 حرف بزند.او PS3 را در حد یک ابرکامپیوتر می داند.مثل کارایی بالایی که در Folding@home دارد.

02:16:20 او همچنین در باره Folding صحبت می کند.و می گوید با استفاده از قدرت غیر قابل باور آن PS3 می تواند با استقامت بازی ها و فیلم ها و موسیقی ها را ساپورت کند.

02:18:16 سونی یک کمپانی منحصر به فرد است و به پایه ها برگشته تا منسول PS را جلو ببرد.

02:18:35 گویا آنها قصد دارند که یک Q&A (سوال و جواب) راه بندازند.

02:20:17 گویا کوتاگوری و هیاری در سن قرار دارند.!

02:21:20 اولین سوال moderator (کن) چیزی شبیه این بود:"چرا تو اینقدر دوست داشتنی هستی؟!" کاز می خندد.

02:21:40 او درباره استفاده از DualShock 3 سوال شد و گفت:من اون رو چک کردم و واقعا لذت بردم."

02:23:53 مدیر( moderator) پرسید که آیا تو از DualShock 3 خوشت میاد در جواب"من در حیرت هستم تا ببینم در آینده چه بازی هایی با این قابلیت عرضه می شوند.

02:24:14 متاسفانه مترجم ژاپنی به انگلیسی زیاد خوب ترجمه نکرده ولی به هر حال صحبت هایی از echochrome شد و همچنین این خبر که این بازی در حالت full HD انجام نمی شود.
02:24:25 "در بازی های ریسنیگ تو می خوای بدونی که ماشین های دیگر چطور در مسیرشما حرکت می کنند." "من هم نمی دونم"

02:24:32 فکر کنم که می خواستند بگن که در آینده بازی های ریسینگ ما شاهد جزییات و موارد بیشتری بر روی صحنه خواهیم بود.

02:25:25 چیز هایی درباره بازی های ویژه که به PS3 ربط داشتند و چیزهایی درباره "high level of reality." و همین طور کاز گفت"شما از قدرت PS3 لذت خواهید برد."

02:25:40 مدیر درباره مقدار واحد های فروش رفته پرسید"ما چیزی حدود 5 میلیون واحد فروخته ایم."

02:25:49 بیشتر بازی های بزرگ و برنامه های ما مربوط به آخر دسامبر امسال است و مطمئننا در آن زمان ما شاهد رشد فروش واحد هایمان خواهیم بود.

02:26:08 ما تا آخر امسال 11 میلیون واحد را پیش بینی کرده ایم.

02:26:34 او از دادن این ارقام مطمئن است؟به هر حال این سوال را با صحبت درباره نرم افزار های جدید جواب داد.

02:26:45 نه واقعا مطئن است.

02:27:35 او به کاهش قیمت چند وقت پیش استناد کرد و صریحا گفت." "No surprise in this regard this year."

02:30:28 "قیمت یکی از مهمترین جنبه هاست.ولی مسئله مهم تر وسعت بخشیدن به نرم افزارهایمان (بازی ها) است."
ولی او گفت احتمال کاهش دوباره قیمت در آینده است.!

02:29:34 حالا او درباره Wii پرسید!این هم یک رقیب جدید است."ما سیاست های متفاوتی با آن داریم ولی به آن هم سیاست های خاص خودش را دارد و فکر می کنم ما بهترین رقیب های هم هستیم."

این Remote Play چیه قضیش؟یعنی مثلا من واستم سر کوچه با PSP متالگیر بازی کنم؟!Connection اش چه مدلیه؟
از این قابلیت برای ارتباط بین PSP و PS3 استفاده می شودودر واقع PSP حکم یک LCD پورتابل را دارد.که با آن می شود بازی های PS3 را با همان جزییات بر روی PSP بازی کرد.و طبق صحبت های جدید KAZ گویا می شود تا برد چند صد متر هم از آن استفاده کرد.

مگه کن کوتاراگی هنوز تو SCE سمتی داره ؟
چیه سمتش ؟
والا منم نفهمیدم .فقط می دونم که یه صحبت هایی از حضور کوتاراگی بود.بعد هم به جای اینکه بنویسه "ken asks" نوشته "moderator asks" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
با عرضه فیلم های مربوط به کنفرانس معلوم میشه جریان چیه.
فکر کنم کوتاگوری الان یه سمتی داره ولی یادم نیست فقط می دونم دیگه رییس بخش سرگرمی ها نیسنت!

Last Part

02:31:25 سوال شد آیا Home یک بازی است؟"من دوست دارم اون رو یک بازی تعاملی بنامم"چی؟دوباره مشکل مترجم زن که هیچی ترجمه نکرده!

02:32:55 سوال درباره مدل تجاری Home شد."ما بحث زیادی بر روی این مبحث داریم."home یک بازی non-traditional (غیر سنتی) است پس "ما انتظار سبک های مختلف از تجارت را در ان داریم."

02:33:05 "تبلیغات در ان یا هر چیزی که از دنیای واقعی نشعت گرفته" می تواند مثالی برای این موضوع باشد.

02:33:19 " این فرصت های تجاری فقط مختص به ما نیست و هر کس می تواند شانس خود را در این دنیا امتحان کند."

02:35:02 سوال شد آیا تاخییر به خاطر مشکلات تکنیکی است؟کاز جواب داد خیر.این به خاطر این است که سونی قصد دارد تا سرویسش در همه جای دنیا فعال باشد و مشکلی برای مردمان سرزمین های مختلف پیش نیاید.
02:35:10 آنها از این که در زمان launche بازی همه کاربران امکان استفاده از آن را دارند خرسند هستند."ما می خواهیم مطمئن باشیم که رنج وسیعی از سرویس هایمان را به طور کامل داشته باشیم."

02:35:17 سوال "چه تفاوتی بین این بازی و Second Life وجود دارد؟"
02:35:53 خوب اون بازی برای Pc است.باز هم مشکل ترجمه به انگلیسی ولی کسی که این مقاله را برای سایت eurogamer فرستاده از طرف خودش این چنین جواب داده:" "well, Second Life is a load of boring cack

02:37:54 او دوباره در باره پایه و اساس صحبت می کند.و می گوید که PS3 یک ماشین با عناوین متنوع است که به لطف Blu-ray پلیر و قدرت آن در حد یک ابر کامپیوتر است.

02:38:28 اساسا این یک ناشین سرگرمی است و در درجه اول برای بازی طراحی شده و سپس برای دیگر سرویس ها.

02:39:08 با این سخنان کنفرانس تمام شده و با تشویق حاضران به کلی تمام م شود.ممنون از توجهتان.

نمیدونم اگه سونی این PS2 رو نداشت ، میخواست تو کنفرانس هاش راجع به چی صحبت کنه ؟! :cheesygri
ولی واقعا Dual Shock3 خبر خوبی بود !!! :love:
Dual Shock 2 + sixAxis = Dual Shock 3
فقط حیف شد Home عقب افتاد ؛ خیلی حیف شد !! :(
طبق صحبت های جدید KAZ گویا می شود تا برد چند صد متر هم از آن استفاده کرد.

Remote Play دوتا حالت داره:

1. Ad-Hoc mode : که یک نوع ارتباط محلی یا Local هست که به طور مستقیم بین دو وسیله که قابلیت WiFi دارن (در اینجا PSP و PS3) بدون واسطه برقرار میشه. (چیزی شبیه به Bluetooth)
این حالت برد محدودی داره که محدوده یک خانه رو دربر میگیره.

2. Infrastructure mode : که یه راه ارتباطی بین دو وسیله از طریق یک واسطه (اینترنت) صورت میگیره. که وقتی PS3 و PSP از این طریق به هم متصل بشن ، چندصد متر که سهله ؛ حتی اگه توی یه کشور دیگه با 000'100 کیلومتر فاصله هم باشی؛ میتونی از طریق اینترنت و Remote Play به محتویات PS3 دسترسی داشته باشی...

منم PSP م رو به PS3 وصل کردم ( چیزه جدیدی نیست ! )

Conenection شون Wi Fi هست ! ( با PS3 های 20 Gb نمیشه این کار رو کرد ! )

بوردش هم بورد Wi Fi هست دیگه ( 100 متر )

من امتحان که کردم تو بازی ها نمیرفت ، فقط میشد تو همون سیستم عاملش کار کرد ! ( شاید تو Firmware جدید بازی هم بشه کرد :confused: )

با Remote Play بازی نمیشه کرد ، میشه Picture ، Sound و Video رو از روی PS3 پخش کرد ، هم اینکه به PS Store و Friend List و ... دسترسی داشت ...

Connection هم که psxgamer کامل توضیح داد ....

وقتی نميشه بازی کرد يکی لطف کنه جريان چند وقت پيش که يکی داشت رو PSP از طريق Remote play بازی Lair رو انجام ميداد هم توضيح بده بدک نيست!
2 شکل داره ديگه ، يا با Remote Play بازی ميکرد Lair رو!!
يا نسخه ی PSP هم Lair داره که امکان نداره با اون کيفيت و ..
عکس هم که Fake نبود و مشخص بود!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or