Test Drive Unlimted 2 مقایسه گرافیکی بین 360 , PS3

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

کاربر فعال
Test-Drive-Unlimited-2.jpg

درود .

بازی زیبای Test Drive Unlimted 2 که قرار است در 11 فوریه برای PC . 360 . PS3 روانه بازار شود این سوال را پیش میاورد که در کدام کنسول این بازی بهتر میباشد در همین راستا مقایسه ای که امروز در یکی از سایتها قرار داده شده است را با هم میبینیم نظنر با شما .
نظر سنجی یادم رفت اگر میشه نظر سنجی رو بارید . تشکر

• Like
Reactions: u.s.a
بله نسخه 360 تو نوپدازی بهتره.به نظرم قابل چشم پوشی هم نیست:dچن نر پردازی فردا فریم پس فرردا گیم پلی بعد هم......
ایشون نظر خواستن نگفتن چی قابل چشم پوشی هست چی نیست دقیقا شد جریان فیفا:|

بله نسخه 360 تو نوپدازی بهتره.به نظرم قابل چشم پوشی هم نیست:dچن نر پردازی فردا فریم پس فرردا گیم پلی بعد هم......
ایشون نظر خواستن نگفتن چی قابل چشم پوشی هست چی نیست دقیقا شد جریان فیفا:|
اینجا هم دست از فن بازی ور نمیدارید!!اخه کجاش بهتره که ما متوجه نمیشیم!!اونم طوری که قابل چشم پوشی نیستش.:d

با استناد به عكس دوم 360 بهتره نورپردازي بهتره و تكسچرها بهتر با اينكه سرعت ماشين در عكس ps3 كمتر هست اما اسفالت 360 كيفيت بهتري داره

عاشق این بازی هستم.یادش بخیر test drive رو کمودور 64 میزدیم:dشماره 1ش رو 360 واقعا عالی بود.لذت رانندگی تو جاده های پهن در کنار ساحل زیبا و لایی کشدن.واقعا حرف نداشت.هیچ بازی ایی تو این نسل هنوز نتونسته لذت و هیجان شماره یکش رو بهم بده:x

در مورد عکسها هم باید بگم که هیچ تفاوتی نیست.فن بازی در نیارید.

• Like
Reactions: Bayonetta
عاشق این بازی هستم.یادش بخیر test drive رو کمودور 64 میزدیم:dشماره 1ش رو 360 واقعا عالی بود.لذت رانندگی تو جاده های پهن در کنار ساحل زیبا و لایی کشدن.واقعا حرف نداشت.هیچ بازی ایی تو این نسل هنوز نتونسته لذت و هیجان شماره یکش رو بهم بده:x

در مورد عکسها هم باید بگم که هیچ تفاوتی نیست.فن بازی در نیارید.

فن بازي كدومه عكس هارو دانلود كن كنار هم ببين متوجه مي شي توي عكس كاملا مشخصه قسمت دور هم اگه نگاه كني توي تصاوير 360 مي توني واضح تر بودنشونو ببيني عكسي هم كه مرده توش ايستاده رو ببيني قسمت سراميك ها بازم نسخه ي 360 بهتر عمل كرده هر چند خيلي نيست اما تفاوت كه دارن

كنتراست تصوير هميشه توي 360 بيشتر بوده اما من دو تا بازي رو خودم از نزديك ديدم نسخه ي ps3 كنتراست بهتري داشت ديگه نمي دونم

فن بازي كدومه عكس هارو دانلود كن كنار هم ببين متوجه مي شي توي عكس كاملا مشخصه قسمت دور هم اگه نگاه كني توي تصاوير 360 مي توني واضح تر بودنشونو ببيني عكسي هم كه مرده توش ايستاده رو ببيني قسمت سراميك ها بازم نسخه ي 360 بهتر عمل كرده هر چند خيلي نيست اما تفاوت كه دارن
حق با این دوستمونه :d
همون عکس دومی رو نگاه کنید متوجه میشید که نورپردازی عالی کار شده در 360
در ps3 نورپردازی ضعیف کار شده ;)

نمی خواستم فن بازی درآرم ولی بعضی از دوستان فن بازی درآوردن منم ... :d

آخرین عکس فراریه
نسخه PS3 پرنده داره تو آسمان ولی Xbox نداره ! :>

تاپیک زیر خاکی می کشی بیرون؟

این عکس ها در یک زمان که گرفته نشده حتی سرعت ماشین ها یکی نیستند پرنده هم برای نسخه ی سگا نیست که تو اسمان ثابت بمونه تو نسخه ی 360 پر زده رفته پستت به درد امضا می خوره ها

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or