Test Drive جدید در سال 2009 منتشر خواهد شد

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

QuinT

کاربر سایت
خبرها حاکی از این است که شرکت Eden Games به طور متداول در حال کار بر روی نسخه ی جدید بازی Test Drive میباشد . این بازی قرار هست اوایل سال 2009 برای پلتفرم های PC , PS3 و XBOX 360 عرضه شود .
گیم پلی این بازی open-world خواهد بود و همچنین این بازی از امکانات Online نیز بهره مند است . منتظر اخبار بیشتری در مورد این بازی هستیم ...

3421-1.jpg

موفق باشید .
مهدی ...

شماره قبليش 5 ماه نشده اومده اونوقت اينا ميخوان يكسال ديگه شماره جديد بزنن
اينا مثل اينكه خيلي عجله دارند

ولی من خیلی با Test Drive Unlimited حال کردم ! البته فقط میچرخیدم .. (مرحله نمیرفتم ) کنترل ماشین رو مثل خودش درست کردن .. در کل برای من بازی خوبی بود شاید برای خیلی از آدم های دیگه هم باشه..

Test Drive Unlimited یه بازی نوآورانه خیلی جالبه با یه بخش آنلاین خیلی وسیع و محیط خیلی وسیع تر.
اگه بازیش نکردین از اون بازیهائیه که از دستتون در رفته.
حتما امتحانش کنین.

بهزاد جون من فارسی بگو بعضیها هم متوجه نمیشن چی مینویسی
من تو هر جا دیدم تریلر و پیش نمایش نوشته بود بازی و شرکت آتاری در دست ساخت داره
PlayStation 3 Game by Atari Alone in the Dark

"شما فرق سازنده و ناشر یک بازی رو می دونی؟"
Eden Studios سازنده بازی Alone in the Dark هست و ناشرش هم Atari

شما که لینک میزاری یه نگاه به مضمون اونم بکنی بد نیست.یکم دقت کنی می تونی این جمله رو به وضوح تو همون لینک ببینی:
Developer Eden Studios takes us through a brief tech demo of the upcoming horror game.

بعد هم پست من جنبه سوالی هم داشت چون کاملا مطمئن نیستم Eden Games همون Eden Studios باشه.ولی حدس می زنم که هر دو آنها یکی هستند.
به هر حال اینو مطمئنم که سازنده Alone in the Dark جدید Eden Studios هست نه Atari

"شما فرق سازنده و ناشر یک بازی رو می دونی؟"
Eden Studios سازنده بازی Alone in the Dark هست و ناشرش هم Atari

شما که لینک میزاری یه نگاه به مضمون اونم بکنی بد نیست.یکم دقت کنی می تونی این جمله رو به وضوح تو همون لینک ببینی:
Developer Eden Studios takes us through a brief tech demo of the upcoming horror game.

بعد هم پست من جنبه سوالی هم داشت چون کاملا مطمئن نیستم Eden Games همون Eden Studios باشه.ولی حدس می زنم که هر دو آنها یکی هستند.
به هر حال اینو مطمئنم که سازنده Alone in the Dark جدید Eden Studios هست نه Atari

مگه من چی گفتم منظورم همین بود دیگه ناشر بازی atari هست من فکر کردم ناشر بازی را میگی :mad::mad: ;) فکر کنم چون فارسی نوشتن من یذره بده بد منظورمو گرفتی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or