ارزش بازی: 1.5 از 5
درجه سختی: خیلی آسان یا 1.5 از 10
تعداد کل آچیومنت ها: 11
آچیومنت های آفلاین: 11
آچیومنت های آنلاین: ندارد
ارزش کل آچیومنت ها: 1000
تعداد دفعات مورد نیاز برای گرفتن کل آچیومنت ها: بستگی به مهارت شما در بازی که از Hard شروع کنید یا Medium
زمان لازم برای گرفتن کل آچیومنت: بین 5 تا 7 ساعت
Complete Chapter 1 - L.A. 2016 on any difficulty
مرحله اول رو روی هر درجه سختی که دوست دارید به پایان برسانید. این آچیومنت در مود داستانی باز می شود.
Complete Chapter 2 - Thank Heaven on any difficulty
مرحله دوم رو روی هر درجه سختی که دوست دارید به پایان برسانید. این آچیومنت در مود داستانی باز می شود.
Complete Chapter 3 - New Acquaintances on any difficulty
مرحله سوم رو روی هر درجه سختی که دوست دارید به پایان برسانید. این آچیومنت در مود داستانی باز می شود.
Complete Chapter 4 - The Sights on any difficulty
مرحله چهارم رو روی هر درجه سختی که دوست دارید به پایان برسانید. این آچیومنت در مود داستانی باز می شود.
Complete Chapter 5 - Underground on any difficulty
مرحله پنجم رو روی هر درجه سختی که دوست دارید به پایان برسانید. این آچیومنت در مود داستانی باز می شود.
Complete Chapter 6 - Into the Wild on any difficulty
مرحله ششم رو روی هر درجه سختی که دوست دارید به پایان برسانید. این آچیومنت در مود داستانی باز می شود.
Complete Chapter 7 - Angie on any difficulty
مرحله هفتم رو روی هر درجه سختی که دوست دارید به پایان برسانید. این آچیومنت در مود داستانی باز می شود.
Complete Chapter 8 - Every life is sacred on any difficulty
مرحله هشتم رو روی هر درجه سختی که دوست دارید به پایان برسانید. این آچیومنت در مود داستانی باز می شود.
Complete Chapter 9 - For the Resistance on any difficulty
مرحله نهم رو روی هر درجه سختی که دوست دارید به پایان برسانید. این آچیومنت در مود داستانی باز می شود.
Complete the Game - Become a commander on Medium difficulty
شما باید بازی رو در درجه سختی متوسط یا Medium به پایان برسونید. البته در ادامه یک راهنمایی می کنم که نیازی به انجام این کار نیستش ولی کار خیلی خوشایندی نیستش.
Complete the Game - Become a commander on Hard difficulty
شما باید بازی رو در درجه سختی Hard به پایان برسونید. البته در ادامه یک راهنمایی می کنم که نیازی به انجام این کار نیستش ولی کار خیلی خوشایندی نیستش.
نکته: دلیل مهمی که من این تاپیک رو زدم این بودش که می خواستم به دوستان یک ترفند در مورد این بازی رو یاد بدم. در ضمن همین جا من میگم که خودم امروز بازی رو شروع کردم و با درجه سختی Hard هم دارم میرم. این کاری که می خوام بگم رو خیلی از دوستان متاسفانه انجام دادند و آچیومنت های بازی رو 1000 کردن که به نوعی Glitch هستش. بلافاصله بعد از ترجمه میزارمش.
آخرین ویرایش: