Terminator Salvation\pc

• Thread starter Thread starter AMD
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این بازی مدتی میشه که عرضه شده ولی نمیدونم چرا طرفدار زیادی نداره.
شما در نقش جان کانور هستید.
گرافیک بازی نه میشه گفت بد هست و نمیشه گفت خوب.
هوش مصنوعی دشمن در سطح بسیار بالایی هست:sick::sick::sick:(فاجعه هست)
هوش افراد شما هم که کمتر از دشمن نیست.
سیستم سنگرگیری تو بازی موجود هست و مثل wantedبا زدن space barسنگر میگیره.
فقط به درد اینکه وقت آدم رو پر کنه میخوره.وگرنه زیاد ارزش بازی کردن نداره.
محیط تا حدودی تخریب پذیر هست.
دوستان شرمنده که نتونستم بهتر از این بازی رو معرفی کنم.

آره بازی خیلی بدی نیست ولی یه قضیه هست و اونم اینه که: کسی که ps3 ندیده ، ps2 براش خیلی خفنه ولی کسی که دیده، زوری هم بهش ps2 بدی بازی نمی کنه!! خب حالا ما بازی های خفن و درجه یکی رو بازی کردیم و حالا میایم این بازی رو بازی کنیم به نظرمون مسخره میاد. بله اگه این بازی رو 5 سال قبل بازی می کردیم امتیاز 8 می دادیم!! ولی الان زیر 5 براش کافیه!!
البته اینم بگم به نظر من هم بازی بدی نیست ولی از اون بازی است که حوصله می خواد تموم کنی نه از اونا که انرژی می ده تا چندین بار تمومش کنی!!
دوست گرامی بنده چندین سال هست که گیم بازی می کنم اگه منظورتون این باشه من توی عمرم گیم ندید هستم که واقعا حرفتون برا خودتون محترم و جالبه همین ps2 رو وقتی که اومده بود فکر می کردن دیگه آخرشه متأسفانه بعضی ها فکر می کنن گیم فقط گرافیک هست و گیمی که گرافیکش یکم پایین باشه گیم نیست. من توصیه ای که می تونم به این عزیزان بکنم این هست که برن فیلم نگاه کنن تا گرافیک واقعی رو ببینن و لذت ببرن. در ضمن همین ترمیناتور گرافیکش خوبه و نقصی نداره تنها ایرادی که داره گیمش رو از لحاظ سیر داستانی قاطی پاتی ساختن

اساتید ببخشید تاپیک مرده زنده شد .
یک سوال من بازی رو نصب کردم زمان اجرای بازی مینویسه که :
this appilication has failed to start because OpenAl32.dll was not found .Re-install the application may fix this problem.
لطفا کمک کنید .
بازی برای شرکت تکین هست .

اساتید ببخشید تاپیک مرده زنده شد .
یک سوال من بازی رو نصب کردم زمان اجرای بازی مینویسه که :
this appilication has failed to start because OpenAl32.dll was not found .Re-install the application may fix this problem.
لطفا کمک کنید .
بازی برای شرکت تکین هست .

شما باید برنامه OpenAL رو نصب کنی.

سلام
یه سوال داشتم این سیستم حرکت موس تو این بازی رو چطوری میشه درست تنظیم کرد
من هر کاری کردم یا یه دفعه تند تکان میکنه یا کند اصلا یه وضعیتی داره اصلا نمیتونم خوب نشونه گیری کنم
به جای اینکه موشک رو بزنم به ربات زدم به دیوار خودم مردم lol

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or