teltale games با مدیریت جدید بازگشته است

JohnnySilverhand

کاربر سایت
114667

استودیو telltale سال گذشته تعطیل شد و با تعطیل شدنش پروژه های آینده آن در تاریکی فرو رفت پروژه ناکاملی ای مانند the walking dead final season تحت نظر استودیو Skybound Games کامل شد
اما عناوینی چون the wolf among us 2 که قبل از تعطیلی استودیو معرفی شده بود آینده توسعه اش کاملا در هوا قرار داشت

البته گفتیم داشت چرا که براساس گزارش ها telltale بازگشته است
طبق گزارش polygon دارایی های telltale توسط LCG Entertainment خریداری شده و برنامه دارد تو پروژه های این سازنده را ادامه دهد
استودیو جدید توسط Jamie Ottilie و Brian Waddle که هر دو سابقه زیادی در فعالیت در صنعت گیم داشته اند مدیریت میشود

آقای Ottilie در مصاحبه ای اعلام کرد که شرکت جدید هم اکنون مالکیت the wolf among us و batman را در اختیار دارد و این خبر به این معنی هست که این دو
ip به طور بالقوه باز گردانده میشوند آقای Ottilie ادامه داد "ما هنوز در حال بررسی هستیم اما حقیقتا میخواهیم برخی از آنها را ادامع دهیم"

در رابطه با پروژه کنسل شده stranger things آقای Ottilie گفته است که حق ساخت آن به netflix بازگشته پس انتظار نداشته باشید که این پروژه ناگهانی باز گردد

حقیقتا این خبر بسیار هیجان انگیزی برای طرفداران telltale است آقای Ottilie معتقد است که telltale تجارت مناسبی داشت اما بخاطر وضع بازار و اشتباهاتی
در مدیریت سقوط کرد در واقع اعتقاد بر این است که telltale خودش خودش را بر زمین زد ساختن پروژه های بیش از حد و هم زمان در یک سبک بازار آن را اشغال کرد
Ottilie ادامه داد "من عناوینی را دوست دارم که داستان روایت میکنند و فکر میکنم که صنعت ما به شرکتی احتیاج دارد که عناوین روایت گر تولید کند"

منبع
Telltale Games Is Coming Back Under New Management

آخرین ویرایش:
منتظر بودم 2018 فصل دوم The Wolf Among Us رو ببینم. بازی با اون پایان رازآلود فصل اول شدیدا به فصل بعد نیاز داشت و خیلی ناتموم میموند اگر ساخته نمیشد ادامش.
خیلی ناامید شدم موقعی که خبر تعطیلی استودیو رو شنیدم. خوشحالم الان که برگشتند و امیدوارم این بار اشتباهات قبل رو نکنند و هوشمندانه تر مدیریت مالی رو انجام بدند.

• Like
Reactions: voldmort
یعنی stranger things رو بشینن مثل آدم کاراشو ادامه بدن ، من شام میدم:D
حالا این به کنار!
اقا قبل اینکه بحث تعطیلی استودیوشون پیش بیاد و همزمان با شروع شایعات TWAU 2 ، منِ ساده گفتم تو این چند ماه قطعا TWAU فری میشه واسه پلاس ؛ هی صبر کردم صبر کردم...
حتی یکی دو سری هم که تخفیف خورد گفتم نوووچ صبر میکنم فری شه:D
نشد که نشد و اصلا دیگه پاک فراموشش کرده بودم تا این خبرو دیدم ، الان با جدیتی بیشتر از قبل میخوام بازم صبر کنم تا فری شه:)):-"x_x

یعنی stranger things رو بشینن مثل آدم کاراشو ادامه بدن ، من شام میدم:D
حالا این به کنار!
اقا قبل اینکه بحث تعطیلی استودیوشون پیش بیاد و همزمان با شروع شایعات TWAU 2 ، منِ ساده گفتم تو این چند ماه قطعا TWAU فری میشه واسه پلاس ؛ هی صبر کردم صبر کردم...
حتی یکی دو سری هم که تخفیف خورد گفتم نوووچ صبر میکنم فری شه:D
نشد که نشد و اصلا دیگه پاک فراموشش کرده بودم تا این خبرو دیدم ، الان با جدیتی بیشتر از قبل میخوام بازم صبر کنم تا فری شه:)):-"x_x
بخرش! بازی فوق العاده ست! فوق العاده! :x

به امید هرچه زودتر معرفی و عرضه ی TWAU2 :((
... بردرلندز هم میخواهیم...:(

راستی...بتمن سیزن2 داشت؟ فکر کنم نزدمش هنوز:| یه تخفیف خفن بخوره ... بشه زیر 5 دلار مثلا:-" یا همون پلاس>:)

• Like
Reactions: voldmort
بخرش! بازی فوق العاده ست! فوق العاده! :x

به امید هرچه زودتر معرفی و عرضه ی TWAU2 :((
... بردرلندز هم میخواهیم...:(

راستی...بتمن سیزن2 داشت؟ فکر کنم نزدمش هنوز:| یه تخفیف خفن بخوره ... بشه زیر 5 دلار مثلا:-" یا همون پلاس>:)
سیزن 2 بردرلندز> همه اینایی که گفتی:D

سیزن 2 بردرلندز> همه اینایی که گفتی:D
اول TWAU بعد بردرلندز:-"
بردرلندز3 هم الان داره میاد تا یه مدت ملت تو حال و هواش هستن و داستان به واسطه DLCها ادامه داره... میشه برا سیزن دوم تحمل کرد:دی

ولی TWAU ... خیلیییی خوب بود! قبل از تعطیل شدنشونم در دست ساخت بود و هی شایعه میومد...ولی...:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or