Telltale در حال توسعه یک ip جدید است

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
استودیو Telltale تایید کرد، این استودیو در حال توسعه یک ip جدید است.
همچنین اعلام شد، Kevin Pruner که به عنوان رئیس و بنیانگذار Telltale در این استودیو فعالیت می کرد، از این لحظه به عنوان مدیر عامل (CEO) استودیو Telltale فعالیت خواهد کرد. Dan Connors مدیر عامل سابق استودیو Telltale و یکی دیگر از بنیان گذاران Telltale از این به بعد به عنوان مشاور اجرایی در Telltale فعالیت خواهد کرد.

wrcwh77vempb6zah0yas.jpg

تا به این لحظه هیچ اشاره ای به تاریخ انتشار ip جدید Telltale و پلتفرم هایی که بازی بر روی آن عرضه خواهد شد، نشده است.
Telltale در حال حاضر مشغول به توسعه چندین عنوان مختلف است. این عناوین شامل فصل سوم The Walking Dead, Minecraft: Story Mode, اپیزوده های بعدی the Game of Thrones و Tales from the Borderlands می شوند.

منبع

ایندفعه کودوم بازی یا سریال یا کامیک رو برداشتن اشاره وکلیک کردن؟ 8-|
البته فردین دیگه این چند تا بازی آخرشون اشاره و کلیک هم نبود. تنها کاری که باید انجام بدی، انتخاب دیالوگ ها و دکمه زنی:|
مثلا همین Tales from the Borderlands کلا 10 دقیقه با یک بازی اشاره و کلیک طرفیم و بقیه بازی خلاصه میشه به انتخاب دیالوگ ها و دکمه زنی.

هر چی اینا بسازن خوبه، فقط این Minecraft رو نمی دونم قراره چی بشه :دی فقط زودتر تاریخ عرضه اپیزود دوم Borderlands رو اعلام کنن که بدجور تو کف بازی هستم، به نظرم اگه با همون کیفیت اپیزود اول بتونن سری رو جلو ببرن بهترین کار Telltale میشه.

من از کارای این استدیو واقعا خوشم میاد. واقعا منتظرشونم و همیشه بنظرم بازیاش عالی بوده و عالی تر شده و عالی تر هم میشه! حتی با وجود بازی نکردن shadow of mordor و sunset بهترین بازی 2014 برام wolf among us بود!

بازیساز خوبی نیستند! بلکه داستان گوهای خوبی هستن! تنها بازی هم که از کارای این استدیو نظرمو جلب کرد GOT بود که واقعا منتظر ادامه اش هستم.

یک بازی رو میسازن سر و تهش رو جمع کنن بعدش برن بعدی الان سه سال هست دارم والکینگ دد بازی میکنم شاید نوه هام بفهمن اخره این بازی چی میشه
دیگه بازی های مثل got باقی بماند که تازه شروع کردن

ایندفعه کودوم بازی یا سریال یا کامیک رو برداشتن اشاره وکلیک کردن؟ 8-|

البته فردین دیگه این چند تا بازی آخرشون اشاره و کلیک هم نبود. تنها کاری که باید انجام بدی، انتخاب دیالوگ ها و دکمه زنی:|
مثلا همین Tales from the Borderlands کلا 10 دقیقه با یک بازی اشاره و کلیک طرفیم و بقیه بازی خلاصه میشه به انتخاب دیالوگ ها و دکمه زنی.

پس چطور با 2 ساعت لم دادن رو کاناپه و فیلم دیدن مشکلی ندارید؟ این دکمه زنی ها که میگید به همین سادگی ها نیست. اینتراکتیویته، انتخاب (حتی اگر اونقدر که باید تاثیرگزار نباشه:d)، حس مسئولیت، شک و تردید، عزم و اراده، سوپرایز شدن، رودست خوردن، کارگردانی و... با خودش بهمراه میاره.

مسئله اینجاست آزادی عملی که بازیهای دیگه مثل GTA و Battlefield به گیمر میدن از جنس دیگه ای هست و زمینه ای که Telltale داره کار میکنه از زمین تا آسمون با اینا فرق داره.

حالا یه بازی مثل Mass Effect همشو باهم داره دیگه این اولا پروژه بزرگ و جندین میلیون دلاریه دوما مگه چندتا developer در حد و اندازه های بایوور داریم؟ :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or