Tekken Tag Tournament 2 برای ps vita لیک شد

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
چند ساعت پیش در اینترنت عکس هایی منتشر شده از نسخه مخصوص تکن برای ویتا که هنوز معلوم نیست که تقلبی است یا
واقعیت دارد

tekken-tag.jpg
خالق این سری یعنی Katsuhiro Harada چند وقت قبل تایید کرد که بازی از سری تکن برای ویتا عرضه می شود
ولی نه اسم از بازی را اعلام کرد و نه اطلاعات بیشتری را منتشر کرد
اما در حال حاظر عکس های منتشر شده نشان می دهد اسم بازی بعدیTekken Tag Tournament 2 خواهد بود
این هم از عکس ها :

خیلی هم عالی :دی
این ویتا هم یه جورایی داره میشه PS2 روی کنسول های دستی ! :دی
مطمئنی که میشه ps2?
yahoo_7.gif

ps3 نیست به نظرتون؟
yahoo_39.gif

گاد آف وار 3 روی 720p بود ولی بازیای ویتا اکثرشون روی 1080p هستند.
yahoo_26.gif

ps3 جیبیه
yahoo_4.gif
با گرافیک چیکار دارم :دی از لحاظ عرضه ی عناوین محبوب و شاخ میگم که ماشاا... ترکونده هنوز عرضه نشده انحصاریاش فک کنم از PS3 هم بیشتره :دی

آخرین ویرایش:
مطمئنی که میشه ps2?:-/
ps3 نیست به نظرتون؟:-?
گاد آف وار 3 روی 720p بود ولی بازیای ویتا اکثرشون روی 1080p هستند.:-b
ps3 جیبیه :d
Viva PS VITA
:groupwave:
راستی کسی از این Xbox 360 portable خبری چیزی نداره؟ :-/
ببینیم میرسیم سر این دوتا بحث کنیم یانه.:d

آخرین ویرایش:

با گرافیک چیکار دارم :دی از لحاظ عرضه ی عناوین محبوب و شاخ میگم که ماشاا... ترکونده هنوز عرضه نشده انحصاریاش فک کنم از PS3 هم بیشتره :دی
با این سخت افزار طبیعیه که دست بازیساز رو باز میزاره!
البته نمیشه گفت عنوانه انحصاری،چون رقیبه دیگه ای نداره که!

با گرافیک چیکار دارم :biggrin1: از لحاظ عرضه ی عناوین محبوب و شاخ میگم که ماشاا... ترکونده هنوز عرضه نشده انحصاریاش فک کنم از PS3 هم بیشتره :biggrin1:
فکر کنم بیشترین تعداد Launch Title تاریخ رو داشته باشه ! :دی البته بینشون بازی های بی کیفیت هم دیده میشن ولی تعداد زیادی از بازی هاش هم واقعآ عالی به نظر میرسن !
من همچنان منتظر Loco Roco هستم که با امکانات Vita میتونه چند برابر PSP جالب باشه !

فکر کنم بیشترین تعداد Launch Title تاریخ رو داشته باشه ! :دی البته بینشون بازی های بی کیفیت هم دیده میشن ولی تعداد زیادی از بازی هاش هم واقعآ عالی به نظر میرسن !
من همچنان منتظر Loco Roco هستم که با امکانات Vita میتونه چند برابر PSP جالب باشه !
Loco Roco?با حسگر های حرکتی ویتا چی میشه:x

با این سخت افزار طبیعیه که دست بازیساز رو باز میزاره!
البته نمیشه گفت عنوانه انحصاری،چون رقیبه دیگه ای نداره که!
از همین جهت گفتم مثل PS2 می مونه :دی اون موقع هم همه چیز برای PS2 یه جورایی انحصاری به حساب میومد :دی
کلاً چیز گولاخی میزنه :دی
وای آریا فک کن وقتی توی psp داشتم loco roco میزدم می گفتم چی میشد اینم مثل DS3 یه SIXAXIS میداشت که به جای L و R ازش استفاده کنیم :دی گویا توی VITA اجابت شد :دی

ولی تا جایی که من میدونم قرار بود این بازی TTT2 برای PS3 انحصاری باشه :-/
چرا زدن زیر قولشون ؟
بازی رو برای PS3 میسازن برای ویتا پورت می کنن ناراحتی نداره که:dویتا خیلی قویه;)بعدشم اگه بزنن زیر فولشون چی میشه؟اصلا چی به شما میرسه شما که نمیتونی بازیش کنی اگه قصد خرید این کنسولارو نداشته باشی:-/
شهر اولین ها تبریز بود دیگه؟:d

بازی رو برای PS3 میسازن برای ویتا پورت می کنن ناراحتی نداره که:dویتا خیلی قویه;)بعدشم اگه بزنن زیر فولشون چی میشه؟اصلا چی به شما میرسه شما که نمیتونی بازیش کنی اگه قصد خرید این کنسولارو نداشته باشی:-/
شهر اولین ها تبریز بود دیگه؟:d

آره اینم حرفیه :دی
اما ای کاش پورت نمیکردند
یه بازی انحصاری فایتینگ داشته باشه بد نیست ...
اما کاریش نمیشه کرد همه شون دنبال پول هستند :دی
بله شهر اولین ها تبــــــــــریز هست :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or