TEKKEN TAG 2 ONLINE AREA

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Trunks

کاربر سایت
Tekken-Tag-Tournament-2-Logo.jpg

این بازی تا چند روز دیگه به صورت رسمی عرضه میشه. این تاپیک هم برای اعلام آمادگی مسابقات آنلاین (PS3) هستش رو میتونیم هر 2 3 شب یه تورنومنت بذاریم. اینجا میتونیم اعلام آمادگی کنیم و آیدی های PSN رو بذاریم تا زمان عرضه بازی.

آیدی من: XVSting

حالا 500 که نه :دی ولی خیلی هم بد نیستش. ما Marvel vs Capcom میزدیم لگ داشت ولی قابل بازی بود. اینکه فکر کنم بهتر باشه. مثلا ناروتو هم با اون بزرگیه محیطش میزدیم خوب بود.

فکر نمی‌کنم کسی اینجا داشته باشه بازی رو. آخه تازه اومده! به همین زودی می‌رسه ایران مگه؟

باو من چه بدونم اون موقع بازی هایی مثل GOW و KZ دوروز قبل از عرضه توی امریکا میومدن :دی!
بگیرید بازی رو دیگه :دی! اصلا حرف نداره :دی! 6 ساعته یه ضرب دارم بازی میکنم.

JIN & HOWRANG

سلام دوباره داداش S |-| /-\ |-| /-\ B من اعلام آمادگی میکنم یادته تو ناروتو نابودم کردی :| اینجا انتقامم رو ازت میگیرم انقدر تو TEKKEN TAG 2 PROULGE تمرین کردم حرفه ای شدم b-) الان

هم بازی رو سفارش دادم اونم WE ARE TEKKEN EDITION :d تا 5شنبه میرسه دستم ولی رجینش 2 هست مشکلی به وجود نمیاره ؟

اگر نمیاره اینم TAG من از الان خودتو بازنده حساب کن S |-| /-\ |-| /-\ B جان :-*

اینم ID من :

PSN ID = donotthinkwhoiam

my tag team :

:bash::bash::bash::bash::bash::bash::bash::bash::bash::bash::bash::bash::bash::bash::bash::bash::bash::bash::bash::bash::bash::flexion::flexion::flexion::flexion::flexion::flexion::flexion::flexion::flexion::flexion::flexion::flowers::groupwave::dots::dots:

آخرین ویرایش:
منم بازی رو سفارش دادم قرار این هفته برسه تا ببینیم چی می شه .
ولی تو نقدا که خوندم می گفتن بازی قسمت آنلاین لگ داره برای خارجی ها !

منم بازی رو سفارش دادم قرار این هفته برسه تا ببینیم چی می شه .
ولی تو نقدا که خوندم می گفتن بازی قسمت آنلاین لگ داره برای خارجی ها !

بستگی به پینگ داره. من با امریکا بازی میکنم یخورده لگ هست منتها بازی رو خراب نمیکنه. با ژاپن و کره هم خوب جواب میده. با اینکه پینگ من روی 90ـه.

عجیبه بین فایتینگ هایی که اخیرا آنلاین زدم، ناروتو بهترین و کمترین لگ رو داشته!! با اینکه محیطش بیشتره اما در قیاس با اینا اصلا لگ نداشت!!

من میخوام یه Arena واسه بی سی درست کنم. تا الان 2 نفر پایه بودن ممکنه چند نفر دیگه هم اضافه شن. میشه هر 2 3 روزی یه بار بشینم بازی کنیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or