Tekken Revolution برای Xbox 360 منتشر نمی‌شود

RattleSnake

کاربر سایت
74751022810006898696.png

Katsuhiro Harada تهیه کننده سری Tekken از کمپانی Namco Bandai چندی پیش عرضه Tekken Revolution را به صورت انحصاری برای PS3 تایید کرد. این بازی کاملا Free 2 Play است.

Harada در پاسخ به سوال یکی از طرفداران درمورد انتشار بازی برروی Xbox 360 بیان کرد:"
این سوال را از Microsoft بپرسید. من سال پیش نظر آنان را درمورد بازی free-to-play برروی کنسولشان پرسیدم..."

به نظر می‌رسد Microsoft هنوز سیاست قبلی خود را نسبت به بازی‌های free-to-play برروی Xbox 360 دارد.

Tekken Revolution قرار است به صورت انحصاری برای PS3 در هفته آینده برروی PSN منتشر شود.

منبع

DOTA 2 -- League of Legend - Planet Site - TeamFortress2 و خیلیهای دیگه بازی های PAY2WIN تنها چیزی که کردم AOE Online بوده که همه چیش پولی بود!
TF 2 و Planet... بازی نکردم،اما کجای لول یا دوتا PAY2WIN هست؟ یجوری بگین منم بتونم درکش کنم.شمائی هم که میگی لول پولکی شده،به من بگو Riot چی برا فروش میذاره که میشه باهاش طرف رو برد؟ جز هیرو و اسکین و Runes مگ چیز دیگه ای هم هست برا فروش؟
تنها چیزی که میشه خرید و تو بازی قویتر شد،Runes هست.که اونم باز ضامن برد شما نیست. تازه با چندتا بازی میشه خریدتش.
من 3 ساله دارم لول میزنم.یکی از بچه ها هم میشناسم که تا حالا بالای چند میلیون خرجش کرده اما بازی صفر!!! پس لطفا اطلاعات ناقص ندین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or