Mehrdad کاربر سایت Jan 11, 2012 #16 این تاپیک هم که رفته خواب عمیق ! این TT-2 هم که داره می یاد خوب من حوصلم سر رفته بود :dیه عکس مقایسه ای از جین قسمت 6 و جدید درست کردم که پیشرفت هنری بازی رو بخوبی نشون می ده ... راستی کسایی که تریلر CG آخری رو ندیدن حتما ببینن خیلی جذابه :d... خیلی تغییر نکرده ولی کلا حال میده. بیشتر... ! آخرین ویرایش: Jan 11, 2012
این تاپیک هم که رفته خواب عمیق ! این TT-2 هم که داره می یاد خوب من حوصلم سر رفته بود :dیه عکس مقایسه ای از جین قسمت 6 و جدید درست کردم که پیشرفت هنری بازی رو بخوبی نشون می ده ... راستی کسایی که تریلر CG آخری رو ندیدن حتما ببینن خیلی جذابه :d... خیلی تغییر نکرده ولی کلا حال میده. بیشتر... !
Kainé Kuraudo Sutoraifu کاربر سایت Jan 11, 2012 #18 خیلی خوب شده ولی هنوز جای کار داره ! بچه رو برنزه کردن رفته
DeanAmbrose کاربر سایت Jan 11, 2012 #19 نوشته شده توسط Chuji: خیلی خوب شده ولی هنوز جای کار داره ! بچه رو برنزه کردن رفته بیشتر... بچه رو برنزه کردن ---------- نوشته در 10:37 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:36 PM ارسال شده بود ---------- مطمئنم TTT2 خیلی از Tekken 6 بهتر از آب درمیاد همه چیش بهتر شده 6 واقعا به درد نخور بود دلم واسه نسخه ی 5 تنگ شده...فوق العاده بود!
نوشته شده توسط Chuji: خیلی خوب شده ولی هنوز جای کار داره ! بچه رو برنزه کردن رفته بیشتر... بچه رو برنزه کردن ---------- نوشته در 10:37 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:36 PM ارسال شده بود ---------- مطمئنم TTT2 خیلی از Tekken 6 بهتر از آب درمیاد همه چیش بهتر شده 6 واقعا به درد نخور بود دلم واسه نسخه ی 5 تنگ شده...فوق العاده بود!
S.z.a.r کاربر سایت Jan 20, 2012 #21 نوشته شده توسط Justice: فک کنم این برای مقایسه بهتر باشه خیلی بهتر و طبیعی تر شده. بیشتر... به نظر میاد عضله هاشو تقویت کرده. خون شیطانی خوب بهش ساخته. دمش گرم.
نوشته شده توسط Justice: فک کنم این برای مقایسه بهتر باشه خیلی بهتر و طبیعی تر شده. بیشتر... به نظر میاد عضله هاشو تقویت کرده. خون شیطانی خوب بهش ساخته. دمش گرم.
DeanAmbrose کاربر سایت Jan 21, 2012 #22 Tekken 6 رسما مزخرف بود ! در مقایسه با نسخه ی قبلی یعنی 5 اصلا حرفی واسه گفتن نداشت راستی تاپیک اسمش Tekken 7 هست اما اینی که راجعبش بحث میکنیم TTT2 !
Tekken 6 رسما مزخرف بود ! در مقایسه با نسخه ی قبلی یعنی 5 اصلا حرفی واسه گفتن نداشت راستی تاپیک اسمش Tekken 7 هست اما اینی که راجعبش بحث میکنیم TTT2 !
Mehrdad کاربر سایت Jan 21, 2012 #23 نوشته شده توسط Sheamus: Tekken 6 رسما مزخرف بود ! در مقایسه با نسخه ی قبلی یعنی 5 اصلا حرفی واسه گفتن نداشت راستی تاپیک اسمش Tekken 7 هست اما اینی که راجعبش بحث میکنیم TTT2 ! بیشتر... من T5 یادش ببخیر اون موقع وقتی اومد خریدم تیزر اول بازی رو دیدم کفم برید حسابی بازیشو خوردم سیواشم دارم:d این تاپیک قبل اینکه TTT6 یا SF X T تایید بشه زده شد ولی تو زرد از آب در امد و همین موند که موند. آخرین ویرایش: Jan 22, 2012
نوشته شده توسط Sheamus: Tekken 6 رسما مزخرف بود ! در مقایسه با نسخه ی قبلی یعنی 5 اصلا حرفی واسه گفتن نداشت راستی تاپیک اسمش Tekken 7 هست اما اینی که راجعبش بحث میکنیم TTT2 ! بیشتر... من T5 یادش ببخیر اون موقع وقتی اومد خریدم تیزر اول بازی رو دیدم کفم برید حسابی بازیشو خوردم سیواشم دارم:d این تاپیک قبل اینکه TTT6 یا SF X T تایید بشه زده شد ولی تو زرد از آب در امد و همین موند که موند.