آقای Katsuhiro Harada کارگردان 15 ساله ی سری Tekken امروز در مادرید اعلام کردند که هفتمین شماره از این بازی در دست ساخت قرار دارد اما هنوز در مراحل اولیه ساخت به سر می برد.
این خبر در سخنرانی آقای Harada در رابطه با چالش ها و توانایی های فنی و هدفهای یک مدیر پروژه، اعلام شد. این مجموعه کنفرانس ها توسط Casa آسیا و موسسه طراحی اروپایی در مادرید برگزار شده اند. منبع
واقعا نا امید شده بودم از تیکن6!
ولی اگه تو این شماره یه کاری بکنن عالیه!
تو شماره ی ششم خیلی کارها خشک تر شده بود و آدم احساس راحتی نمیکرد.
امیدوارم برطرف بشه!
واقعا اگه میخواد در سطح همون نسخه قبلی باشه،نیومدنش بهتره!بهتر بود اول یه چیز مشت در میاوردند ،بعد بازی رو انونس میکردند
پ.ن:بخاطر همین نسخه های بی کیفیت هست که ایتگاکی میگه بهترین بازی فایتینگ این نسل DOA 4 هست دیگه!(منم تا حدودی حرفش رو قبول دارم-خیلی از بعضی بازیها بهتر بود)
واقعا اگه میخواد در سطح همون نسخه قبلی باشه،نیومدنش بهتره!بهتر بود اول یه چیز مشت در میاوردند ،بعد بازی رو انونس میکردند
پ.ن:بخاطر همین نسخه های بی کیفیت هست که ایتگاکی میگه بهترین بازی فایتینگ این نسل DOA 4 هست دیگه!(منم تا حدودی حرفش رو قبول دارم-خیلی از بعضی بازیها بهتر بود)
شماره 6ـش به نسبت تکن های دیگه خیلی خوب نبود اما اگر بخوایم از لحاظ یه بازی فایتینگ 3بعدی به بازی نگاه کنیم خیلی بد نبود .
حالا اینکه DOA 4 بهترینه یه چیز شخصیه ! خیلی بازی های بهترین مثل Street Fighter IV یا Blazblue اومدن که میخورن DOA رو .
بین 3D ها حرف اول رو میزنه تا همین لحظه ( سلطان 2D م که SSF VI ست ).
درکل همون قدر امکان داره شماره 7 به اندازه 6 افتضاح باشه، میتونه به خوبی 5 باشه (اعتقاد دارم هرگز نمیتونن به 3 برسن ).