Tekken 6 یا Mortal Kombat

• Thread starter Thread starter mrh3ds
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Tekken 6 یا Mortal Kombat؟

• Tekken 6

رای‌ها: 50 21.1%
  • Mortal Kombat

رای‌ها: 187 78.9%

• مجموع رای دهنده‌ها
    237
اره

1 : تو تكن اصلا هدف شبيه سازي خون طرف نيس ! و اين اصلا اشكال درستي نيس كه از بازي گرفتي
2 : هوش مصنوعي هم كه azazel رو ميگي راحت ميشه زد و ... اين تو كامبت هم هست . 10 دست پشت هم تو Expert به راحتي ميشه shao khan رو زد . من به نظرم بايد جهت ladder بر عكس شه ، اول shao khan و Goro رو بايد زد بعد بقيه ، مخصوصا goro كه ديگه خييييلي خنگه

بردن گرو وشوکان راحت ولی با کینگ لو ولی با رایدن خیلی سخته نسبت به ازا که فقت بادم کار می کنه تا زه اتیشی کمباد وفینیش ها یشان مخصوصا تو 9 خیلی خشنگ تره تیکن بدرد نمی خوره در مو قابل کمباد با ان همه ادم:)):-o>:)=)):d کمباد:x تو:((

من به تیکن رای ندادم ولی من تو روبا raivn ld میبرم

---------- نوشته در 05:44 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:40 PM ارسال شده بود ----------

ججججججججججججییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام دوستان
من تمام نسخه های مورتال کمبت و تیکن رو خوردم :d
تیکن متاسفانه با شماره ی 6 ای که منتشر کرد فاتحه ی خودش رو خوند.اصلا در مقایسه با آخرین نسخه ی مورتال کمبت خنده دار بود! ببینید مقایسه این دو تا از نظر سبکی درسته ولی مثل مقایسه ی Fifa و PES میمونه.هر چقدر هم که گلوی خودتون رو پاره کنید آخرش یه عده هستن که بنا به دلایل شخصی خودشون با یکی از اینها حال میکنن.من خودم شخصا وقتی MK VS DC اومد اصلا دیگه دور و ور MK نرفتم ولی وقتی نسخه ی آخرش رو بازی کردم بلایی به سرم اورد که اگه روزی حداقل 3-4 ساعت MK نزنم خوابم نمیبره :d
توی بازیهای Fighting یکی از بزرگترین عناصری که باعث جذابیت بازی میشه Combo ها هست.یا همون ضربات ترکیبی.حالا هر کسی که هر دو سری رو بازی کرده باشه قطعا به این نتیجه میرسه که کومبوهای MK اصلا قابل مقایسه با تیکن نیستن.
اصلا کاری به بحث های گرافیکی و فنی بازی ها ندارم فقط در مورد گیم پلی دارم بحث میکنم.

در مورد بالانس هم کاملا موافقم.بالانسی که توی MK وجود داره اصلا با بالانس کاراکترهای تیکن قابل مقایسه نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or