Team Ninja و ادامه بازیسازی برای PS3

Dinosaur

Loyal Member
سلام
کارگردان بازی Ninja Gaiden Sigma آقای Yosuke Hayashi در صحبتهایی که با Euro Gamer داشته , گفته که این شرکت بازیهای بیشتری برای PS3 در دست ساخت داره.
همچنین در مقابل سوالی که در مورد سخت بودن کار با PS3 ازش شده , در جواب گفته : اگه اونها فکر میکنن این کار سخته , بهتره کلآ از میدون بازیسازی خارج بشن ! من یک سازنده و توسعه دهنده هستم و ما سازنده ها با ساختن یک محصول از بازیکنان پول میگیریم و هیچ وقت نباید از سختی ها بنالیم !
البته ایشون حرفهای دیگه ای هم زده که وقتی مصاحبه ش کامل منتشر شد میخونین.

ninja-gaiden-sigma-20070426040531162-000.jpg

آخرین ویرایش:
سلام
کارگردان بازی Ninja Gaiden Sigma آقای Yosuke Hayashi در صحبتهایی که با Euro Gamer داشته , گفته که این شرکت بازیهای بیشتری برای PS3 در دست ساخت داره.
همچنین در مقابل سوالی که در مورد سخت بودن کار با PS3 ازش شده , در جواب گفته : اگه اونها فکر میکنن این کار سخته , بهتره کلآ از میدون بازیسازی خارج بشن ! من یک سازنده و توسعه دهنده هستم و ما سازنده ها با ساختن یک محصول از بازیکنان پول میگیریم و هیچ وقت نباید از سختی ها بنالیم !
البته ایشون حرفهای دیگه ای هم زده که وقتی مصاحبه ش کامل منتشر شد میخونین.

ninja-gaiden-sigma-20070426040531162-000.jpg

Dinosaur ببخشید میشه لینکش رو بدی.....
اشتباه فکر نکنی ....فقط برای اینکه خودم بخونم خواستمش..
====
آخه Yosuke Hayashi کاره ای نیست که بخواد اینطوری حرف بزنه....همه کاره تیم نینجا هم ایتاگاکی هست و فقط بخاطر اینکه وقتش رو نداشت کارگردانی ngs رو به اون داد واسه همچین
حرفهایی خود ایتاگاکی دستش مچل نیست که Hayashi بخواد براش حرف بزنه.
تو e3 احتمالا همه چی مشخص میشه.

====
آخه Yosuke Hayashi کاره ای نیست که بخواد اینطوری حرف بزنه....همه کاره تیم نینجا هم ایتاگاکی هست و فقط بخاطر اینکه وقتش رو نداشت کارگردانی ngs رو به اون داد واسه همچین

شرمنده از شما اجازه نگرفت
دفعه بعد حتما خواست مصاحبه کنه از شما اجازه می گيره
:laughing:

اونجا که نوشتم Euro Gamer ! ایتاگاکی هم با اینکه با سونی لج هست ! ولی فکر کنم حداقل یه عنوان رو برای PS3 بسازه که احتمالآ ربطی هم به Ninja Gaiden نداشته باشه !

آخرین ویرایش:
====

خيلي ميبخشيد اگر كاره اي نبود كه باهاش مصاحبه كسي انجام نميداد! در ضمن كارگرداني يك بازي بزرگ رو به هر كور و كچلي نميدن حتي اگر اون يك remake باشه، اونم team ninja كه سابقه طولاني داره.

اين يك اشاره اي به صحبت هاياشي سان كرده.
http://kotaku.com/gaming/ninja-gaiden-sigma/yosuke-hayashi-stop-making-excuses-247943.php

خيلي ميبخشيد اگر كاره اي نبود كه باهاش مصاحبه كسي انجام نميداد! در ضمن كارگرداني يك بازي بزرگ رو به هر كور و كچلي نميدن حتي اگر اون يك remake باشه، اونم team ninja كه سابقه طولاني داره.
شرمنده از شما اجازه نگرفت
دفعه بعد حتما خواست مصاحبه کنه از شما اجازه می گيره
من نمدونم شما چرا سریع جبهه میگیرید.......:cheesygri
من نگفتم از من اجازه بگیره.....کاره ای نیستم.....
فقط گفتم رییس تیم نینجا ایتاگاکی هست و فقط حرف اون ملاک هست ......
هر بازی که ایتاگاکی بسازه و اون کارگردانی کنه مهمه .....
===
برای ایجاد بحث سریع جبهه گیری نکنید...

اینکه بازی های دیگه ای هم برای PS3 میسازه رو که خیلی وقت بود میشد حدس زد، اما بهرحال همیشه اینکه خود بازی سازها این موضوع رو عنوان کنن بهتر از حدسیات هستش.
اگه قرار بود Team Ninja دیگه برای PS3 بازی نسازه، پس انگیزش از بازسازی Ninja Gaiden برای PS3 چی بوده؟ :cheesygri (انگیزش این بوده که یه fanbase برای Ninja Gaiden روی PS3 ایجاد کنه و بازارش رو هم محک بزنه که بعدا Ninja Gaiden 2 رو هم براش عرضه کنه. ;))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or