Team Ninja در حال ساخت بازی جدیدی برای PS4

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
20366890924344131955.jpg

درود.

Yosuke Hayashi رئیس Team Ninja تایید کرد که آنها در حال ساخت بازی جدیدی برای PS4 هستند.
"ما فعلا در حال ساخت یک عنوان برای PS4 هستیم،پس منتظر خبرهای جدیدی در آینده از سوی ما باشید."
تا بحال اطلاعات دیگری را در این مورد نداده اند، شاید یک عنوان جدید از سری Ninja Gaiden باشد، شاید هم سری جدیدی از بازی DoA، ولی به احتمال زیاد گفته شده که این عنوان انحصاری زمانی است، شاید بعد از مدتی برای Xbox ONE هم عرضه شود، چون با نگاهی به پرونده کاری این استودیو ما شاهد عناوین قبلی این استودیو هستیم که بعد از مدتی برای دیگر کنسول ها نیز منتشر شده اند،به هر جال باید تا چند ماه دیگر صبر کرد تا اطلاعات بیشتری در این مورد منتشر شود.
source

سر ng3 که شدیدا ناامید شدم که خب مسلما دلیل اصلیش نبودن استاد سر ساختش بود!
شماره های 1و2 این بازی رو میشه جزو بهترین های h&s دونست! در غیاب احتمالا چند ساله ی خدای جنگ میشه جای خالیش رو با یک ng خوب و درست تا حدودی پر کرد هر چند انحصاری زمانی باشه!
البته فک کنم بازی حتی اگه ng نباشه یک بازی در این سبک خواهد بود! ولی من دوست دارم دوباره کنترل ریو هایابوسا رو به دست بگیرم و یک نینجای واقعی باشم با کلی سلاح و فنون متنوع و البته درجه ی سختی بالا !

بدون شك و شبهه اي بهترين H&s تاريخ هست اين بازي و بعد از شماره دومش و به خاطر رفتن ايتاگاكي كلا شناسنامش بسته شد و هر چي بعد از اون بياد يا يه كپي سطح پايين ازش خواهد بود(مثه شماره٣) و يا عنوانهايي ضعيف و مسخره(مثه z)

در نتيجه برن سر وقت يه ip جديد خيلي خيلي بهتر

.

بدون شك و شبهه اي بهترين H&s تاريخ هست اين بازي و بعد از شماره دومش و به خاطر رفتن ايتاگاكي كلا شناسنامش بسته شد و هر چي بعد از اون بياد يا يه كپي سطح پايين ازش خواهد بود(مثه شماره٣) و يا عنوانهايي ضعيف و مسخره(مثه z)

در نتيجه برن سر وقت يه ip جديد خيلي خيلي بهتر

.
چون دارن واسه 4 میسازن مسلما نینجا گایدن نیست . یا یه ip جدید هست یا هم ایشالا Heavenly sword 2 :دی

البته اگه حتما انحصار زمانی هست احتمال اینکه نینجا گایدن یا DmC باشه زیاده .

آخرین ویرایش:
چون دارن واسه 4 میسازن مسلما نینجا گایدن نیست . یا یه ip جدید هست یا هم ایشالا Heavenly sword 2 :دی

البته اگه حتما انحصار زمانی هست احتمال اینکه نینجا گایدن یا DmC باشه زیاده .
داداش فک کنم با تیم ninja throy اگه اشتباه ننوشته باشم!!چچگرفته باشی!
از اونجایی ک ژاپنیا عادت دارن نسل جدید رو با کنسول سونی بشناسن فک میکنم عنوانشون مولتی باشه;)

داداش فک کنم با تیم ninja throy اگه اشتباه ننوشته باشم!!چچگرفته باشی!
از اونجایی ک ژاپنیا عادت دارن نسل جدید رو با کنسول سونی بشناسن فک میکنم عنوانشون مولتی باشه;)
عجب سوتی ای دادم :دی اوه اوه Team Ninja لازم نکرده بازی بسازه واسه PS4 :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or