شایعه Team ICO Collection به صورت full HD سال بعد

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
shadowofthecolossus.jpg

TSA گزارش داده كه Team ICO Collection قراره براي نيمه اول ساله بعد به بازار عرضه بشه. كالكشني كه ما ICO و SoC رو در اون ميبينم اما باز سازي شده در Full HD و اين ميتونه يه دست گرمي باشه تا عرضه بازي بعدي فاميتسو يعني "The Last Guardian" .

اين دو بازي ICO و Shadow of colossus به ترتيب در سال 2002 و 2006 براي PS2 عرضه شدن

منبع

آخرین ویرایش:
پس درخواست ها گرفت!
اگر خبر حقیقت داشته باشه خاک بر سر سونی که این خبر هم قبل از E3 از دستش در رفت و پخش شد! :d

مطمئنا سونی خیالش راحت که کلی مطلب واسه E3 داره وگرنه اینجوری اخبار یکی بعد از دیگری لو نمیرفت البته فکر میکنم بیشترین مانورش واسه همین move هستش...پس کلی رو ی move مانور میده و با کمبود برنامه رو به رو نمیشه....

Awesome! Lets celebrate people
banana_smiley_7.gif

فعلا که به صورت شایعه درج شده so pause dancing little man :دی

میدونم آقا جان، ولی این شایعه به بقیه شایعه ها فرق داره، از الان تاییده شده حساب میاد :دی

آخرین ویرایش:
Awesome! Lets celebrate people
banana_smiley_7.gif
فعلا که به صورت شایعه درج شده so pause dancing little man :دی
ولی خوب بعد از موفقیت God of War Collection و از اونجایی که این دو تا بازی به خصوص Shadow of Colossus یکی از بهترین بازی های نسل قبل بود به شدت استقبال خواهد شد. اونم قبل از عرضه The Last Guardian !

آخرین ویرایش:
خدا بود خبر خدا کنه واقعیت دارشته باشه من دورانی داشتم با Shadow of colossus و ICO خدا بودن جفتشون .

در تکمیل صحبت AKIBA LOL بگم . که این رای گیری یه جورای اشتباه بوده به نظر من وقتی سونی این حرف رو زد میدونی چرا چون شد محلی برای فن بازی بعضی ها فن های کنسول های دیگه هم حتی بعضی از این ها رو نمیتونن ببین برای همین رای منفی میرفتن میدادن .

اون منفی نیست!
کا رای ها 10,169 که مثبت و منفی رو هم شده +7501 مثبت! که حدود 1500 تاش میشه منفی! و 1500 تا دیگه هم برای خنثب کردن و به صفر رسیدن و حدود 7000 تا هم مثبت :d

دومین خبرِ مهم دنیای گیمینگِ من می ره که تایید بشه
بسی خوشحالمون کردی آقا
.
میگم TI collection که Q1 2011 باشه پس عرضه ی خود بازی می ره برای Q4 2011 ؛ درسته؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or