@♥aditore♥
دستت درد نکنه مسعود جان بابت تاپیک.
خیلی حیف بود که تاپیک بازی رو نداشتیم
صرفا جهت جون گرفتن تاپیک و سوخت رسانی

چندتا از پستهایی که در مورد بازی حالا یا خودم و یا دوستان دیگه قبلا زدن رو اینجا هم میزارم:
اگه دلتون هوس یک بازی تو فضای اسکایریم کرده Tainted Grail: The Fall of Avalon رو حتما دنبال کنین:
بازی تو استیم و تحت ارلی اکسس قابل بازی کردنه، من از چندسال پیش دارم دنبالش میکنم و شاهدم که با هر آپدیت چندین ساعت محتوا اضافه میکنه وخیلی بیشتر داره اسکایریم میشه ولی با تم دارک فانتزی.
رگه هایی از بازیهای دیگه رو هم میشه درش دید مثل الدن رینگ ، سری رایزن و...
کاملش کی میاد ماکان ؟ چیزی نگفتن در این مورد جایی ؟
___
به نظر من که عمق گیمپلی و مکانینک های rpg اش از Elders scrolls های مدرن بیشتره.
تاریخ انتشار نداره.
همونطور که اشاره کردم بازی تو ارلی اکسسه روی استیم و داره روند توسعه رو طی میکنه و با هر آپدیت بالغ تر میشه و محتوای بیشتری میگیره.
تیم ایندیه و خیلی با حوصله دارن توسعش میدن و تاریخ انتشارش هم از این بازیهای "هروقت آماده شد منتشر میشست".
چیزی که مشخصه حتما به 2024 نمیرسه.
عجب تریلر خفنی دادن تو گیمزکام:
داره برای ایکس باکس هم میاد.
خیلی خوب بود حتما ببینین.
من بازیو یکی دو سالی هست که دارم
دیشب دوباره نصبش کردم
واقعا بازی خوبی شده
====================================
====================================
این آپدیت 0.9 کاملا بازی رو زیر و رو کرده.
پرولوگ که کاملا عوض شد و همینطور میشه گفت اکت اول هم نهایی شده.
عملا میشه گفت نسخه نهایی ارلی اکسس و به نوعی ریلیز کاندیدیته.
UI تغییر کرد ، کاتسین اضافه شده ، موسیقی متنهای زیادی اضافه شده ، بخش مبارزه ، اسپل ها و...
همه بحشخا یا نو و تازه اضافه شدن و یا تغییرات زیادی داشتن.
نمیخوام اگزجره حرفی زده باشم ولی این بازی از لحاظ برخی از ویژگیهای RPG همه جوره از Avowed سرتره.
حتی pickpocketing (دزدی) داره .
خود بازی انگاری اسکایریمه ولی تو وسعت کوچکتر (مخصوصا بودجه) ولی با دنیا و تم دارک تری.
به قدری که خود بازی چندسالیه معروف شده به "ایندی اسکایریم"
تیم سازنده هم روی هم رفته زیر 80 نفر میشن.
اینها باعث شده با ویژگیهایی که تو چند سال اخیر کمتر بهش پرداخته شده رو برو باشیم یکیش این اتمسفر و دنیای گل و بلبلی که تو بازیهای چند سال اخیر مخصوصا RPG ها تجربه کردیم.
اینکه یه بازی با داستان و اتمسفر تیره و تاریک تری تو سبک RPG رو بشه تجربه کرد عملا بین بازیهای AAA نداشتیم و جاش خالی بود (البته این هم قطعا AAA نیست ولی خب میتونه به عناوین بزرگ چندتا تنه درست و حسابی بزنه

)
سازنده ها نمه نمه و با بودجه پایین و از بازخوردهایی که از ارلی اکسس گرفتن واقعا یه بازی خوش ساخت رو توسعه دادن.
شروع کیک استارتر بازی برمیگرده به 2019 و تو کمتر از 5 سال تونستن به اینجا برسن.
شرایط بازی روی استیم:
=====================
این هم پیش نمایش یک ساعته و نقد پچ 0.9 که از بخش انتخاب کرکتر و کلاس ابتدایی بازی رو شروع میکنه و ادامه میده به بازی کردن: