syberia 3 بالاخره تاریخ انتشار خورد

rahyarpaul

کاربر سایت
بالاخره بعد از 12 سال تاریخ انتشار نسخه سوم سایبریا مشخص شد
از سال 2009 صحبتهایی پیرامون نسخه سوم سایبریا نقل بود و پیش بینی عرضه در سالهای 2014-15 میشد اما این سالها امدند و رفتند ولی سایبریایی عرضه نشد
بالاخره بعد از 12 سال شاهد بازگشت کیت واکر خواهیم بود این بازی در 1 دسامبر مصادف با 11 آذر بر روی سه پلتفرم اصلی عرضه خواهد شد.
او در ابتدای داستان توسط youkol نجات پیدا کرده است و تصمیم گرفته تا به عشایر و مردمان باستان در راستای عملی کردن سنت گذشتگان کمک کند :او به دنبال این است که با دنبال کردن مسیر شترمرغهای برفی به جلگه های مقدسی که در انجا آنها به زاد و ولد میپردازند برسد
Syberia3_Screenshot02.jpg

امیدوارم هیچ وقت منتشر نشه چون ممکنه این اسطوره و خاطراتش رو خراب کنه.
بزارید یاد و خاطر این بازی جادوانه بمونه و با انتشار نسخه جدید خرابش نکنید

گرچه کسی که داره بازی رو میسازه فارسی بلد نیست که بیاد اینارو بخونه :)

بازی وقتی باید عرضه نشه که داستانش تموم شده باشه.و بعد نمیشه گفت چون امکان داره بازی خراب بشه پس عرضه نشه
ممکنه gta بعدی خراب بشه پس عرضه نشه،ممکنه هر بازی ای نسخه بعدیش خراب بشه نمیشه بخاطر این ترس یه بازی بدون پایان تموم بشه
سایبریا تموم نشد امیدم اینه که با توجه به حرفهای microids که عامل تاخیر رو زمان معرفیش مشکلات مالی هم عنوان کرده بود
مشکلات مالی باعث اسیب بهش نشه
البته هیچکی از بازی ماجرایی گرافیک بالا انتظار نداره اما داستان از مهمترین فاکتوراشه و معماهای جذاب و متنوع
امیدوارم سایبریا 3 بتونه پایانی فوق العاده بر این سه گانه باشه
و امیدوارم هاف لایف هم بالاخره به فکر یه پایان برای بازیش بیوفته
چون دوره اون گیمرا در حال اتمامه
فاصله بین عرضه نسخه یک تا الان سایبریا 14 ساله

دوبله ى دارينوس روى بازى هاى ادونچر...يادش بخير...خدايى خيلى خوب هم كارشون رو بلدن...سايبريا ٢ واقعا خوش ساخت بود،ببينيم پايان اين سه گانه چى ميشه،شخصا از پايان سه گانه ى ديگر بازى ادونچر معروف يعنى Black Mirror 3 زياد راضى نبودم.

لامصب خیلی بازی دلچسب و هنری و آرام بخش و زیبایی بود سری سایبریا
جزو بهترین بازیهای زندگیمه.....امیدوارم اینم در حد قبلی ها شاهکار بشه و کلی لحظات میخکوب کننده و شاهکار داشته باشه

.

آخرین ویرایش:
اینطور که مشخصه سبک گرافیکی بازی عوض شده و خیلی بد شده.
همین الان من تصاویر بازی سایبریا 1 رو بزارم خیلی گرافیک بهتری داره تا این عکسی که از سایبریا 3 منتشر شده.

چقدر این سبک بازی مظلوم واقع شده :(

فرد اصلی سازنده این ازی روی نسخه سوم هم داره کار میکنه و این از نظر من یعنی تایید بازی !
بازی هم نزدیک 3 سال هست که داره به طور جدی توسعه پیدا میکنه

• Like
Reactions: ehsanservat
یادش بخیر قدیم قدیما syberia 1 رو روی کامپیوتر بازی کردم عالی بود
حدود 2 تا 3 سال بعدش Syberia 2 اومد اونم روی کامپیوتر بازی کردم محشر بود
اگر اشتباه نکنم یه 4 سالی گذشت نسحه 1 دوباره بازیش برای nintendo ds اومد منم دانلود کردم با فلش کارت ریختم روی رم بازی کردم خیلی حال داد
نسخه 3 هم ختما عالی میشه

دوستان عزیزی که سایبریا رو دوست داشتن حتما حتما دو بازی دیگر آقای benoit sokal نابغه یعنی sinking island و paradise رو حتما بازی کنند و به هیچ وجه به امتیازات بازی توجه نکنند به جرات فضاسازی و به قوا معروف ستینگ بازی رو تو هیچ بازی دیگه ای نمیتونید تجربه کنید . مخصوصا sinking island

• Like
Reactions: ehsanservat

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or