Super Stardust Delta | Vita

Fëanor

Spirit of Fire
کاربر سایت
SSD-Screens_12-12.jpg

درود

یک بازی منحصر به فرد با گرافیکی چشم نواز که امتیازات شگفت انگیزی را نیز دریافت کرده است و خود را به عنوان یکی از بهترین های ویتا معرفی کرده است. این عنوان در شبکه PSN عرضه خواهد شد. در زیر می توانید توضیحاتی را در مورد این بازی مشاهده کنید.

یکی از محبوب‌ترین عناوین آرکیدی که بر روی PS3 عرضه شده عنوان Stardust بوده که از مقبولیت بالایی در میان طرفداران این سبک از بازی‌ها برخوردار گشته است و از این رو سونی تصمیم گرفت تا عنوانی مشابه را با توجه به قابلیت‌های جدید ویتا برای این کنسول ساخته و روانه بازار کند. در این نسخه از اکثر قابلیت‌های ویتا استفاده شده و بازیکنان می‌تواند با استفاده از حس‌گرهای حرکتی کنسول و تکان دادن آن، دوربین داخل بازی را جابه‌جا کنند، به کمک هر دو آنالوگ ویتا تسلط بیشتری را بر روی سفینه خود داشته باشند، بمب‌ها و موشک‌های خود را به کمک صفحه نمایش اصلی ویتا و قابلیت لمسی آن روانه دشمنان کرده و به وسیله پد لمسی پشت ویتا سیاه‌چاله‌ای عظیم را پدید آورند و تمامی سفینه‌های دشمنان خود را به داخل آن بکشند. حتی سازندگان به این قابلیت‌ها اکتفا نکرده و بخش جدیدی به نام Crush Mode را با توجه به قابلیت‌های لمسی ویتا طراحی کرده‌اند که باید به کمک هر دو صفحه لمسی کنسول به نابودی سفینه دشمنان پرداخت و همچنین از مینی‌گیم‌های بی‌شمار و متنوع این نسخه می‌توان نهایت لذت را برید. در مورد گرافیک این نسخه می‌توان گفت که همیشه چشم‌گیر بوده و با انفجارها و رنگ‌بندی‌های جذاب خود جلوه فوق‌العاده را به بازی ارائه کرده است. عنوان Super Stardust Delta را می‌توان به تنهایی به عنوان یکی از سه بازی برتر آرکید ویتا تلقی کرد که به واسطه خلاقیت‌ سازندگان و قابلیت‌های ویتا، بستری مناسب را برای مخاطبان فراهم کرده است.

super-stardust-delta-review.jpg

امتیازات بازی

IGN 9.5/10
Destructoid 7.5/10
Game Informer 8.0/10

دوستان من این بازی رو از psn خریدم.
دوتا بسته ی اضافه شونده ی پولی داره.کسی از بچه ها اونارو خریده؟ارزش خرید دارن؟
من دارم . ولي فكر كنم يكي بود advanced star star fighter pack كه به بازي mode, minigame اضافه ميكنه. Dlc هست كه در واقعه تو بازي اصلي موجوده ! شما يه فيل 100kb دانلود ميكني و اونا هم باز ميشن

آره در اصل یکیه.
یه پکیج دیگه هم داره که بازی اصلی + این دی ال سیه.
میگم سازنده هاش قبلا پاساژ لباف نبودن احیانا؟یه قابلیت مخفی توی بازی گذاشتن بخاطرش به اندازه پول بازی اصلی پول میگیرن! یه 100 کیلوبایتم بهت میدن نگی جای پوله هیچی بهم ندادن!

این یکی از بازی های محبوب منه
رو ps3 هم دارمش . راستی بد نیست برو بچ بیان اینجا عکس از رکورداشون بزارن . ویتا که خوب عکس می گیره. اما ظاهرا" اینجا کسی از این بازیا نمی کنه . من یه رکورد 40 میلیونی فعلا" دارم

این یکی از بازی های محبوب منه
رو ps3 هم دارمش . راستی بد نیست برو بچ بیان اینجا عکس از رکورداشون بزارن . ویتا که خوب عکس می گیره. اما ظاهرا" اینجا کسی از این بازیا نمی کنه . من یه رکورد 40 میلیونی فعلا" دارم
تو کدوم بخش بازی رکورد 40 میلیونی داری؟ حتما arcade دیگه. منو اد کن رکوردهامو میبینی;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or