نمایشگاه/رویداد Summer Game Fest 2025 | June 6

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
GrPX_2cWIAA6Ihk.jpg

مراسم Summer Game Fest 2025 بامداد روز شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ ساعت ۰۰:۳۰ برگزار می‌شه. این رویداد به صورت زنده از YouTube Theater در لس‌آنجلس پخش خواهد شد.

برای دیدن جدیدترین اخبار و تریلرهای بازی‌ها می‌تونید این رویداد رو دنبال کنید. لینک اضافه کردن به تقویم: Summer Game Fest 2025

نحوه تماشا :

YouTube | Twitch

Last edited by a moderator:
خیلی خوشحالم که قبل از شروع مراسم اینترنت درست شد و حداقل می‌تونیم چند ساعتی رو بدون دغدغه، مثل قدیما دور هم باشیم.
به نظر میاد هر سه مراسم اصلی امسال هم خیلی جذاب باشن و سورپرایزهای خوبی داشته باشن؛ از این نظر حسابی یادآور E3های قدیمیه!

خیلی خوشحالم که قبل از شروع مراسم اینترنت درست شد و حداقل می‌تونیم چند ساعتی رو بدون دغدغه، مثل قدیما دور هم باشیم.
به نظر میاد هر سه مراسم اصلی امسال هم خیلی جذاب باشن و سورپرایزهای خوبی داشته باشن؛ از این نظر حسابی یادآور E3های قدیمیه!
منم برداشت ـم همینه امسال انگار همه چی دست به دست هم داده که نظیر 2013 درست اتفاقات قبل از لانچ کنسول‌های نسل هشت دوباره تکرار شه (هر چند که احتمالا سال آینده کنسول‌های نسل بعدی رو داشته باشیم). همزمان هم AC IV رو دوباره داریم، هم GTA جدید، هم یه تایتل Batman درست حسابی غیر راکستدی (Arkham Origins و الانم Lego Batman، جدای از Lego Marvel Super Heroes اون سال) رو داشتیم، هم Tomb Raider جدید رو امسال مثل ریبوت 2013 داریم، این وسط کاملا غیر منتظره یه تایتل کاملا متفاوت 007First Light و قوی رو داشتیم، هم امسال Wolverine رو داریم، ... یعنی فقط دوست دارم که مراسم امسال با اعلام خداحافظی Geoff Keighley (شوخی) و برگشت کنفرانس‌های -فیزیکی/حضوری- نظیر E3 تموم بشه :دی

این یه هفته پیش‌رو نمایش خوب باید زیاد داشته باشیم. Xbox (خوانده شود XBOX) هم به نظر یه جون دوباره داره میگیره و این یکی دو سال میتونه برای نسل بعدی خیلی تعیین کننده باشه با توجه به اینکه نسل 9 عملا یه آنتراکت/رفع خستگی کوتاه برای همه محسوب میشد.

پ.ن: البته به نظر من نهایتا این اتفاق رخ میده حالا نه با جمع شدن SGF بلکه در غالب ادغام یا یه رویکرد جدید درست حسابی، با وجود اینکه عملا همه به این فرمت جدید عادت کردیم ولی دید مثبت ـی نسبت به خیلی از اتفاقات پیش رو به شخصه دارم. ایشالا که خیره :دی
پ.ن 2: این 10 سال از 2016 به اینور به نظر من بیشتر شبیه یه کابوس بود تو خیلی از industry ها من جمله صنعت گیم، و قلبا این احساس رو دارم که احتمالا به دید تجربه و عبرت گرفتن از یه سری رویکردها بوده باشه و دوباره مسیر برای یه مدت اصلاح بشه.

یک vpn خوب معرفی کن بتونیم 1080 مراسم‌ها رو ببینیم :دی

• Smile
Reactions: mobile1199
یک صحبتایی از بازی جدید سینگل پلیر فرام سافور و معرفی شدنش اینجا هم بود چند وقت پیشا، همون بازی که میگن هابمون احتمالا یک کشتی هست و همچین ستینگی داره و ممکنه حالت دریانوردی یا ستینگ های مشابه داشته باشه، که اتفاقا خیلی هم با انتشارش فاصله نداریم بر اساس شایعات...

تا ببینیم چی میشه :دی

این کونامی هم در پی موج احیای بازی هاش که چند تا چند تا سایلنت هیل میسازه، کسلوینیا کلاسیک هم که زنده کرده، میمونه یک کسلوینیا 3بعدی بیگ پروداکشن که دیگه حرفی باقی نمونه :دی این لردز اف شدو هم نکردن ریمستری پورتی چیزی کنند...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or