نمایشگاه/رویداد Summer Game Fest 2024

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
@Cloud Strife

عالی بود ماکان دمتون گرم واقعا حال کردم.

چیزی که خیلی ازش خوشم امد بقیه خوبی ها رو دوستان گفتن این صدا گزاری بازی بود هم موسیقی عالی بود هم صدای شخصیت اصلی بازی خیلی دوست داشتم فان بود.

فقط یک سوال چند نفر چند وقت روی این پروژه کار کردین ؟

@Cloud Strife خیلی باحال بود :))
مخصوصا اون ترکیب سیبیل قاجاری و لنسر و عجب کومبو هایی :D
دست مریزاد=D>

دیشب داشتم با آرین هنکاک، آرت دیرکتور گیرز صحبت میکردم، قبلا گفتم مامانش ایرانیه و فارسی هم یکم بلده، میگفت میلی های شما از گیرز 5 خفن ترن:D البته به شوخی، بعد همینجوری شوخی گفت بیا اینجا:D

@Cloud Strife

عالی بود ماکان دمتون گرم واقعا حال کردم.

چیزی که خیلی ازش خوشم امد بقیه خوبی ها رو دوستان گفتن این صدا گزاری بازی بود هم موسیقی عالی بود هم صدای شخصیت اصلی بازی خیلی دوست داشتم فان بود.

فقط یک سوال چند نفر چند وقت روی این پروژه کار کردین ؟

ما کلا 9 نفریم، تیم کوچیکی هستیم، و حدود سه ساله داریم روی بازی کار میکنیم. و نزدیک یک سال/یک سال و نیم دیگه هم با انتشارش فاصله داریم.

ما کلا 9 نفریم، تیم کوچیکی هستیم، و حدود سه ساله داریم روی بازی کار میکنیم. و نزدیک یک سال/یک سال و نیم دیگه هم با انتشارش فاصله داریم.

راستش نمیدونم پلتفرم های هدف بازی چیه ولی اگه این بازی بتونه وارد گیم پس بشه کمک خیلی زیادی میکنه به جذب پلیر. الان فرزندان مورتا توی گیم پس با استقبال خیلی خیلی خوبی روبرو شده. البته ساز و کار ورود به گیم پس هم نمیدونم چجوریه :دی

و کلا اینکه حس خوبی میگیره آدم از اینکه بتونه بازی یکی از یوزرهای بازیسنتر رو بازی کنه :دی دست مریزاد.

آقا دمتون گرم خیلی خوب بود همه چی. تبریک میگم???
فقط یه چیزی که من درست در تریلر متوجه نشدم اینه که لول دیزاین بازی به چه شکله؟ یعنی حالت خطی و مرحله به مرحله ایه یا مثلا مترویدوینیایی هستش؟
ایشالا که بازی با موفقیت عرضه بشه و ما هم هممون بتونیم تجربش کنیم و حالشو ببریم:دی

میگم من سعی کردم یه دنیای فانتزی بسازم و خیلی تاکید نکنم روی اینکه دارم یه بازی ایرانی میسازم، همینطور که مثلا گوریلا نمیاد بگه یه بازی هلندی بسازیم! اما خوب طبیعتا من ایرانیم، فکرم ایرانیه و با افسانه های ایرانی بزرگ شدم، در نتیجه داستانی که نوشتم که خیلی از فرهنگ خودمون امده و اصلا مرحله اول و آخر بازی هم توی تهرانه:D اما تهرانی که خودمون ساختیم. آخر تریلر هم دقت کنید یه جایی آناستازیا، یکی از شخصیت های داستان که پرنس روسه، توی عمارت خودش ایستاده و داره به یه کاخی نگاه میکنه که کاخ شمس العماره است، اما خوب ورژن فانتزی مخصوص ما. کلا اون مرحله توی ایرانه:D
الان اتفاقا این خیلی هیجان انگیز شد :D البته منظورم این نبود صرفا هر بازیساز ایرانی باید این مسیر رو بره ولی چیزی که بیشتر خودم دوست دارم اینه که مثلا همینطور که ژاپنی ها اغلب توی بازیسازیشون المان های مخصوص فرهنگی خودشون رو دارن چه تو روایت چه تو کارکتر دیزاین چه تو دنیا و فانتزی هاشون ... منم دوست دارم وقتی یه بازی ایرانی انجام میدم اون پیش زمینه ی فرهنگی مشترک من و بازیساز رو توی بازی ببینم و حس تعلق خاطره در من بوجود بیاد( و بیشتر بدنبال این حس ام که نمیشه توی هیچ بازی ای پیداش کرد ). الانم که میگی توی بازی وجود داره که این خیلی خوبه :D

@Cloud Strife

ماکان نمیدونم چون تویی توهم فاینال زدم... :D
ولی آخر تریلر وقتی ناصر میخواد تبدیل بشه به لوگوی بازی خیلی رنگ و بوی فاینال روی اون تبدیل و اومدن لوگو احساس میشد...

ویرایش :

پ.ن : تازه دیدم یکی از بچه ها بالا گفته بود... :D:D:D

راستش نمیدونم پلتفرم های هدف بازی چیه ولی اگه این بازی بتونه وارد گیم پس بشه کمک خیلی زیادی میکنه به جذب پلیر. الان فرزندان مورتا توی گیم پس با استقبال خیلی خیلی خوبی روبرو شده. البته ساز و کار ورود به گیم پس هم نمیدونم چجوریه :D

و کلا اینکه حس خوبی میگیره آدم از اینکه بتونه بازی یکی از یوزرهای بازیسنتر رو بازی کنه :D دست مریزاد.

بازی برای PC و کنسول ها میاد. راستش من که از خدامه روی گیم پس بیاد، گیم پس برای ما ایندی ها و استدیوهای کوچیک خداس! هم پول خوبی گیرمون میاد و هم اینکه آدم های بیشتری تجربه میکنن بازی رو. منتها تصمیمات این مدلی رو ناشر میگیره. ولی کلا چون ناصر یه نامه عاشفانه برای Gears of War ـه ما کلا با مایکرو صحبت های ویژه ای داریم و امیدواریم منجر به همکاری های مثبتی بشه. امیدواریم البته:دی

فقط یه چیزی که من درست در تریلر متوجه نشدم اینه که لول دیزاین بازی به چه شکله؟ یعنی حالت خطی و مرحله به مرحله ایه یا مثلا مترویدوینیایی هستش؟

نه خطی و داستان محوره.

ماکان کل بازیو اسپویل داری میکنی، بزار خودمون بازی کنیم ببینیم اینا رو

تراست می هیچی رو اسپویل نکردم، حالا این امبارگو IGN بره کلا خودمون هم اجازه صحبت خواهیم داشت و در مورد داستان و کلیت بازی بیشتر صحبت میکنیم.

h
ازی برای PC و کنسول ها میاد. راستش من که از خدامه روی گیم پس بیاد، گیم پس برای ما ایندی ها و استدیوهای کوچیک خداس! هم پول خوبی گیرمون میاد و هم اینکه آدم های بیشتری تجربه میکنن بازی رو. منتها تصمیمات این مدلی رو ناشر میگیره. ولی کلا چون ناصر یه نامه عاشفانه برای Gears of War ـه ما کلا با مایکرو صحبت های ویژه ای داریم و امیدواریم منجر به همکاری های مثبتی بشه. امیدواریم البته:D
امیدوارم بیاد رو گیم پس ... گیم پس برای ایندی ساز جماعت یه نعمت هست برای از نوع ایرانیش که بهشته!

از اينكه يه بازيه با كيفت ايراني بعد مدتها ديدم واقعا خوشحالم ولي حيفه كه اين بازي تو همچين رويداد بزرگي نمايش داده بشه و خيليها كه دوست دارن اطلاعات بيشتري ازش به دست بيارن وقتي با گوشي بخوان وارد سايت بشن با مشكل مواجه بشن! كاش قبلش اين مشكل رو رفع ميكردين

بشتابید تاپیک TGS رو هم بزنید:-"
اسکوئر سایت TGSش رو راه انداخته و Babylon's Fall توی لیست هست(کلا سالی یک تریلر ازش میدن:| )

و همینطور یک اسپیشال استریم از KH : Melody of Memory داریم!(چرا طرح های سری KH خوبه؟ خدایی داره وسوسه م میکنه بگیرمش:| با اینکه میدونم چیز جدیدی تقریبا نداره:| )

و مقادیری Coming Soon و این حرفا.‌..

سونی هم که مسخره کرده و نمیخواد نمایش دیگه ای داشته باشه، امیدهای FF XVI رو ببریم اینجا بهتره:|
میدونم عمرا... و E3 2021 زودترین حالت ممکن هست، ولی تیزر از FF VII R Part2 هم میخوام:|

bdc7cabaa7fe40d7071f6313fb9250de.jpg
:x :x :x :x :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or