تبریک خیلی خوب بنظر میرسه. خودم بازی کنم این خیلی خوب تبدیل به عالی هم میشهبچه ها خوشتون امد از بازی؟ تو همین یه ساعت خیلی فیدبک مثبت گرفتیم، حالا سر اینکه ریویل بازی انحصاری IGN هست اصلا حق نداریم حرفی بزنیم اما بعد 24 ساعت میتونیم شیر کنیم این چیزهاروویدئو بازدید از IGN هم تا الان 6 هزارتا ویو خورده
اتفاقا داستان به شدت روی المان های ایرانی تاکید داره، شخصیت اصلی که ناصرالدین شاه هست، البته ورژن مخصوص ما، و ناصر هم عین همه پادشاه های ایرانی فر کیانی داره و ... کلا اتفاقا روی المان های ایرانی تا جایی که ممکن بود مایه گذاشتم منتها فانتزی مخصوص به خودم رو سعی کردم بنویسم. مثلا شخصیت منفی بازی ملکه الیزابت صفرم هست که با ارتش رباتیکش کل دنیا رو تسخیر کرده جز ایران که یه دیوار جادویی از کشور محافظت میکنه و ...
خیلی خوب بود .تبریک می گمبچه ها خوشتون امد از بازی؟ تو همین یه ساعت خیلی فیدبک مثبت گرفتیم، حالا سر اینکه ریویل بازی انحصاری IGN هست اصلا حق نداریم حرفی بزنیم اما بعد 24 ساعت میتونیم شیر کنیم این چیزهاروویدئو بازدید از IGN هم تا الان 6 هزارتا ویو خورده
اتفاقا داستان به شدت روی المان های ایرانی تاکید داره، شخصیت اصلی که ناصرالدین شاه هست، البته ورژن مخصوص ما، و ناصر هم عین همه پادشاه های ایرانی فر کیانی داره و ... کلا اتفاقا روی المان های ایرانی تا جایی که ممکن بود مایه گذاشتم منتها فانتزی مخصوص به خودم رو سعی کردم بنویسم. مثلا شخصیت منفی بازی ملکه الیزابت صفرم هست که با ارتش رباتیکش کل دنیا رو تسخیر کرده جز ایران که یه دیوار جادویی از کشور محافظت میکنه و ...
اون خداستخدا تو بازی ما یه سیاه پوست به شدت فان و بی ادبه و تصمیم گرفته ناصر رو تو مسیر انتقامش همراهی کنه
![]()
@Cloud Strife
خودم بشخصه خیلی لذت بردم.
همینکه یک برداشت آزاد کردید جالب اش کرده.
فقط اینکه مکانیک های کاور گیری بخش اعظمی از لول دیزاینه؟
بعد وظیفه خودت در ساخت بازی چیه؟
با آرزوی موفقیت!
پلتفرم های مقصد مشخصه؟
و اینکه تاریخ احتمالی عرضه رو میتونید بگید؟
خب این خیلی خوب شد. اتفاقا میخواستم بگم این سیبیل هاش خیلی قاجاریهامیدوارم مراحلی تو ایران و فضاسازی فرهنگی خودمون هم تو بازی اجرا کرده باشین. بازی واقعا فانیه و از تریلر بر میومد که کلی بشه باهاش کیف کرد. المان هایی که از سری گرز قرض گرفتین خیلی ایده ی خوبی بود.
درکل اروزی موفقیت دارم برای تیم تون.
منو یاد shank انداخت ، و اینکه تریلر واقعا جذابی بود امیدوارم از نظر مالی یه موفقیت بزرگ باشه
فینیشر ها ناصر تو حلقم
@Cloud Strife راستی برای سوییچ هم اگه لانچ کردید، حتما تست اش کنید.
مثل بچه های مورتا نشه که اکثر اوقات ورژن سوییچ کرش میکرد.![]()
@Cloud Strife
آقا خیلی تبریک میگم ، خیلی باحال بود ، حداقل توی این نمایش چیزی از بازیهای سطح اول Indie کم نداشت ?
تبریک خیلی خوب بنظر میرسه. خودم بازی کنم این خیلی خوب تبدیل به عالی هم میشهبخاطر گیم پلی میگم چون اکثرا با گیم پلی بازیهای ایرانی مشکل دارم امیدوارم حسابی روی گیم پلیش کار کرده باشید و یه چیز در سطح گیمهای روز ارائه بدین.
در کل از ارت استایل خیلی خوشم اومد. ایده هم عالیه. تنوع اسلحه ها خیلی خوب بنظر میرسه. رفت تو لیست انتظارم.