طرف که واسه خودش بازی نمیسازه برای گیمرا بازی میسازه. این درست که ذائقه خیلی ها به سبک چند نفره و آنلاین میل کرده اما بازیهای تکنفره هنوزم هواداران زیادی داره. راستش من دو بار بازیهای سم لیک رو امتحان کردم ولی سبک گیمپلی بشدت خسته کننده ای دارن. یه بار بیخیال این روش بشه بلکه گیمرها بهش روی خوش نشون دادن.حالا کلا به مکس پین و کنترل هیچ کاری ندارم اما فقط همین الن ویک 2 به تنهایی ثابت میکنه این آدمو.
تو دوره ای که همه دنبال پول درآوردن از گس و آنلاین هستن اومد بودجه رو گذاشت روی بازی که همه پسند نیست، کلی خلاقیت توش به خرج داد و یکی از بهترین داستانای دهه اخیر رو ارائه داد.
بلیط خریدید یا چنده میدونیدواقعا این حد از مزخرف بودن بی سابقست.
تو سالن میتونم بگم که تو ردیفی که نشسته بودم تقریبا همه همون ساعت اول پاشدن رفتن.
منم خودم اگر خوابم نگرفته بود همون جا از سالن میرفتم بیرون.
بعد به ما ایمیل زده بودن که از ساعت ۱۲ به وقت لس آنجلس تو سالن باشیم. (دو ساعت زودتر) هیچ برنامه خاصی هم نبود تو اون دو ساعت
واقعا حیف e3 که نابود شد.
بلیط نخریدم نه. خودشون هر سال بلیط میدن.بلیط خریدید یا چنده میدونید
دزدیه!بلیط نخریدم نه. خودشون هر سال بلیط میدن.
اما گویا قیمت ها به این شکل هستند:
The most expensive tickets, at the time of this writing, are around $185 and $147. On the other hand, the cheapest tickets are currently $41.
اتفاقا الن ویک ۲ گیم پلی بشدت درگیر کننده ایی دارهطرف که واسه خودش بازی نمیسازه برای گیمرا بازی میسازه. این درست که ذائقه خیلی ها به سبک چند نفره و آنلاین میل کرده اما بازیهای تکنفره هنوزم هواداران زیادی داره. راستش من دو بار بازیهای سم لیک رو امتحان کردم ولی سبک گیمپلی بشدت خسته کننده ای دارن. یه بار بیخیال این روش بشه بلکه گیمرها بهش روی خوش نشون دادن.