Suda 51:عناوین Third party کنسول Wii فروش نمی روند!!

Wroth Master

کاربر سایت
Goichi Suda رو دیگه مطمئنا می شناسید و دیگه لازم نیست بگم که کارگردان Killer7 و No more Heroes بوده!!!

او معتقد است که عناوین Third party کنسول wii در سرزمینی که در آن زندگی می کند (ژاپن) به خوبی فروش نمی روند!و فقط Nintendo از موفقیت هایش سود می برد!

او درباره فروش No More Heroes در ژاپن می گوید (به سایت CVG):

"در حالی که فروش (بازی NMH) آن قدر که من انتظار داشتم نبود,دیگر عناوین Wii هم به خوبی فروش نمی روند.فقط عناوین Nintendo به خوبی عمل می کننداین فقط به خاطر موقعیت رایج در ژاپن نیست بلکه در خارج از ژاپن هم وضع به همین صورت است"

"در حقیقت من از واقعیت در مورد Wii شگفت زده ام,زیرا قبل از اینکه من این بازی را بسازم,من انتظار نداشتم که کنسول Wii فقط بر non-gamer ها تمرکز داشته باشد,من انتظار بازی های بیشتری را برای hardcore gamer داشتم,حقیقت با انچه که من انتظار داشتم متفاوت است"

NMH سال گذشته (میلادی) در ژاپن منتشر شد.خبرهایی رسیده که برای خریدن هر نسخه از آن ذر روز لانچش چیزی حدود 20 دقیقه برای هر فرد طول کشیده است تا بتواند آن را بخرد.ولی دارای خرده فروشی خوبی نبوده است.

به هر حال امیدواریم تا این بازی در UK با فروش خوبی مواجه شود.

5058_19268.jpg

چه رفتم تو نخ سودا 51 !!!!!!!

من که نفهمیدم این یه بار میگه می خواد دنباله NMH بسازه بعد میگه خوب فروش نکرده!!!!!همینه که میگن یکم جنون داره!!!

آخرین ویرایش:
ساختن بازی های M برای wii اشتباه بزرگیه. کونامی و راک استار وقتی حاضر نیستن بازی این کنسول یه نسخه کوچولو از Silent Hill or GTA بدن، خودتون دیگه تا ته ماجرا رو بخونید.
مخاطب های wii یا خیلی کم سن هست یا مُسن. از همون اولش NMH با این شدت خون و خونریزی که داره بدرد wii نمیخورد.
این بنده خدا هم اومده "میهن پرست" بازی در بیاره که تیرش به سنگ خورده، ظاهرا!.
با توجه به اينكه ناشرش يوبي سافت
جدا :confused:. پس میشه امیدوار بود :-".
همینه که میگن یکم جنون داره!!!
این یکی رو داره :biggrin1: ولی خدائی Killer 7 مو لا درزش نمیرفت :love:.

فريدون فكر كنم يادت خود سودا هم 2 ماه پيش گفت دوست دارم واسه 360 بازي بزنم
من كه خيلي دوست دارم اين بازيشو مخصوصا كاراكترشو { تراويس }

NMH سال گذشته (میلادی) در ژاپن منتشر شد.خبرهایی رسیده که برای خریدن هر نسخه از آن ذر روز لانچش چیزی حدود 20 دقیقه برای هر فرد طول کشیده است تا بتواند آن را بخرد.ولی دارای خرده فروشی خوبی نبوده است.
:confused:
این دو تا جمله الان چه معنایی میتونن داشته باشن با هم؟
روز لانچ 20 دقیقه طول کشیده تا یکی بیاد و اولین کپی بازی رو توی فروشگاهی که خود Suda 51 اونجا بوده و قرار بوده نسخه های خریداری شده رو امضا کنه، بخره. اون یه نفر هم تازه یکی از نویسنده های famitsu بوده!! بنده خدا Suda 51 فکر کرده بوده کلی آدم میان از قبل از باز شدن فروشگاه اونجا صف می بندن تا امضا بگیرن ازش.

اینکه یوبی سافت ناشر بازی توی اروپا باشه چه ارتباطی به این داره که بازی روی یه کنسول دیگه بیاد؟
در ضمن NMH از اولشم قرار نبود فروش بالایی داشته باشه، مخصوصا توی ژاپن. تازه این بازی پر فروش ترین بازی Suda 51 توی ژاپن بوده!!!!!!!!!!!

:confused:
این دو تا جمله الان چه معنایی میتونن داشته باشن با هم؟
روز لانچ 20 دقیقه طول کشیده تا یکی بیاد و اولین کپی بازی رو توی فروشگاهی که خود Suda 51 اونجا بوده و قرار بوده نسخه های خریداری شده رو امضا کنه، بخره. اون یه نفر هم تازه یکی از نویسنده های famitsu بوده!! بنده خدا Suda 51 فکر کرده بوده کلی آدم میان از قبل از باز شدن فروشگاه اونجا صف می بندن تا امضا بگیرن ازش.

اینکه یوبی سافت ناشر بازی توی اروپا باشه چه ارتباطی به این داره که بازی روی یه کنسول دیگه بیاد؟
در ضمن NMH از اولشم قرار نبود فروش بالایی داشته باشه، مخصوصا توی ژاپن. تازه این بازی پر فروش ترین بازی Suda 51 توی ژاپن بوده!!!!!!!!!!!

درسته یکم با هم تفاوت داره ولی من بی تقصیرم چون به آخر خبرش که گفته یک نفر از مجله فامیتسو 20 دقیقه منتظر بوده تا این بازی رو بخره,رو اصلا نخوندم و فکر کردم منظورش همونی که نوشتم هست.

به هر حال موضوع اصلی اینی که شما گفتی نیست موضوع اصلی همون عنوان تاپیک هست.
by the way
فکر کنم شما کیانوش کنی باشی درسته؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or