Street Fighter V در حال حاضر در دستور کار نیست

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
تمامی شایعات مربوط به ساخت نسخه نسل بعدی Street Fighter V توسط تهیه کننده معروف نسخه قبل، آقای Yoshinori Ono تکذیب شدند.

super-street-fighter-iv.jpg

آقای Ono در پاسخ یه یکی از طرفداران در توییتر خود گفت که در حال حاضر تیم او نه وقت و نه بودجه لازم را برای انجام این کار در اختیار دارد.

هنگامی که یکی از طرفداران از وی پرسید که آیا او به صورت جدی در حال کار بر روی نسخه بعدی SF است یا خیر، وی در پاسخ گفت: " من در حال حاضر بودجه و تیمی برای ساخت این عنوان در اختیار ندارم. تمامی افراد در حال حاضر در حال ساخت نسخه Ultra Street Fighter IV هستند."

پیش از این آقای Seth Killian از بخش عناوین فایتینگ کپکام در طی مصاحبه ای گفته بود که عنوان SF V تا قبل از سال 2019 عرضه خواهد شد.

آیا طرفداران این عنوان باید 12 سال دیگر یعنی همانند بازی زمانی بین SF III و SF IV به انتظار بمانند؟

منبع

والا من نظرم اینه که الان توی کپکام واقعا آشفته بازاره. به نظر میاد بی برنامه باشن. از اون طرف هم عرضه Darkstalker Ressurection اصلا نتونست انتظاراتشونو برآورده کنه و اینا هم فعلا نسخه های بعدیشو کنسل کردن.
حقیقتش SF IV اینقدر کامل بوده که من واقعا شک دارم کپکام بتونه یه چیزی مثلش خلق کنه. این خراب کردنای کپکام هم بعد از عرضه شماره چهارم شروع شد و تا الان هم ادامه داره. عرضه نسخه بعدی اونم در اوایل نسل بعد اصلا به صلاح نیست.
SF هم تنها IP هست که کپکام چهار دست و پا بهش چسبیده. امیدوارم خرابش نکنه:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or