Stig از اردک بیشتر میترسد یا از یامائوچی؟

benjohn

کاربر سایت
با سلام
احتمالا شوی تلویزیدونی TopGear را میشناسید. این شو با محوریت اتومبیل برنامه ی طنزی است که از شبکه B.B.C پخش میشود چندی پیش اعضای برنامه با یامائوچی-سان سازنده ی سری موفق گران توریزمو نشست یا بهتر بگویم گفتگوی دوستانه ای داشته اند که در سایت رسمی این برنامه منعکس شده است اینک ترجمه ی آن به نظر شما گرامیان میرسد.
Z

هنوز GT6 لانچ نشده ست اما مغزهای متفکر پشت آن در حال ساخت سری هفتم هستند. بله آقایون GT7 سال آینده به دست شما خواهد رسید.

امسال در نمایشگاه اتومبیل لس آنجلس بیصبرانه و پرالتهاب داشتیم AMG Vision Gran Turismo را دید میزدیم که حدس بزنید چه کسی سر و کله اش پیدا شد؟ بله یامائوچی سازنده بازی.

image.jpg

همانطور که سعی میکرد که جلوی خودش را بگیرد تا از بازی جدیدش حرفی نزند به ما گفت که او برای ساخت GT6 رس کنسول سونی را کشیده و از آخرین قطره های قدرتش بهره برده است. کار بر روی پلتفورم سونی مسلما بسیار چالش برانگیز بوده است اما شرایط برروی PS4 بسیار آسانتر خواهد بود.

او به ما گفت که زیاد تا آمدن سری هفتم بازی نمانده و در بهترین سناریو سال دیگر به بازار راه پیدا میکند. در GT6 بسیار تلاش کردیم تا نرم افزار را طوری طراحی کنیم تا از 100 در صد قدرت PS3 بهره بگیرد. مسلما سخت افزار PS4 به مراتب بهتر است فکر میکنم کیفیت بازی ما را بسیار بالا خواهد برد.

در مورد فورزا سوال کردیم و اینکه آیا او و تیمش نگرانی در مورد آن دارند؟ او پاسخ داد که ما همیشه به رقیبمان احترام میگذاریم....ژانر ریسینگ آنقدر بزرگ نیست ( احتمالا منظورش اینه که بازیای زیادی تو این سبک نداریم) به همین خاطر خوشحالیم که همه مان در تلاش هستیم این سبک را به جلو ببریم.

براستی این مرد بازیش را خیلی خوب میشناسد. او هر روز با یک مانیتور سه تکه GT6 بازی میکند چرا که میخواهد کارش را که رانندگی در مسابفقات VLN است به خوبی انجام دهد ( منظور اینه که از اونجایی که یامائوچی راننده ی مسابقات حرفه ای اتومبیل رانی هست با GT6 هر روز تمرین میکنه که نشاندهنده دقیق بودن بازی است).
ماشینی که در GT6 با آن بازی میکنم دقیقا همان چیزی است که در مسابقات VLN با آن رانندگی میکنم. سیستم تعلیق ( فنر و کمک فنر) آیرودینامیک محرکه و..... دقیقا منطبق با واقعیت است. حال چرا یامائوچی با GT6 تمرین میکند؟ چون او از پیست Nürburgring میترسد.

او میگوید: واقعا پیست ترسناکی است هر بار که در آن رانندگی میکنم میترسم. ماشین ها تصادف میکنند و آتش میگیرند و به خاکستر تبدیل میشوند گاهی اوقات بیشتر شبیه ماجراجوییست تا مسابقه اتومبیل رانی.

یک بار هم واقعا سانحه ای برای او اتفاق افتاده است. " دقیقا یکبار من در همان پیچی که Niki Lauda تصادف کرد سانحه ای داشتم
ما سه اتومبیل را در یک خط کنار با سرعت 220 کیلومتر حرکت میدادیم که ناگهان ماشینها با هم برخورد کردند من با دیوار تصادف کردم"

خوشبختانه یا مائوچی سالم مانند اما ماشینش این شانس را نداشت.

البته این مسئله شجاعت او را ضایع نکرد. هیچوقت مردی با این تواضع و فروتنی ندیده اید. در مورد Stig ( راننده ی برنامه) که صحبت میکند صورتش نورانی میشود میگوید که یکبار در کنار او نشسته و با هم با کد مورس صحبت کرده اند " فکر میکنم او خیلی کاربلد است رانندگی اش را خیلی دوست دارم بیشتر مثل کسی رانندگی میکند که در خیابانها مسابقه میدهد و نه در پیستهای اتومبیل رانی. او ماشین را کنترول میکند ولی میگذارد کمی هم سر بخورد سبکش را خیلی دوست دارم."

"اما فکر میکنم وقتی با هم در ماشین بودیم او از من بیشتر ترسیده بود."

اما در جواب یامائوچی باید بگوییم:

بی خیال شو یامائوچی - سان این وصله ها به Stig نمیچسبه اون فقط از اردک میترسه

آخرین ویرایش:
انقدر عاشق این جور مطالبم که حد نداره ...

پس سال دیگه یه شبیه ساز واقعی روی کنسول های نسل بعد خواهیم داشت ... واقعا اینا دارن ما رو برای خرید کنسول تحریک میکنن ... ولی بهترین زمان خرید پاییز سال دیگست ... که این بازی ها هم عرضه شده باشن

انقدر عاشق این جور مطالبم که حد نداره ...

پس سال دیگه یه شبیه ساز واقعی روی کنسول های نسل بعد خواهیم داشت ... واقعا اینا دارن ما رو برای خرید کنسول تحریک میکنن ... ولی بهترین زمان خرید پاییز سال دیگست ... که این بازی ها هم عرضه شده باشن

منم عاشق تخت گازو جرمیو ریچاردو جیمزو استیگو خلاصه همشون هستم بی پدرا کارشون سوپر درسته!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or