Steel Battalion: Heavy Armor

RED_BEARD39

Ghost of Sparta
کاربر سایت
cover_large.jpg

این بازی کینکت را پشتیبانی خواهد کرد.
و به بازیکن این امکان را میدهد که تسلط بسیاری بر بازی داشته باشد و لذت سواری بر تانکی را به آنها نشان دهد.
و داستان بازی در سال 2082 اتفاق خواهد افتاد و در دنیایی که که تمامی کامپیوتر ها توسط ویروسی نابود گشته اند و جنگ با ابزار آلاتی بسیار ساده تر از آن زمان امکان پذیر است.
و شما نقش ستوانی را در بازی برعهده دارین که در تانکی در سراسر دنیا به جنگ میپردازین ولی به صورت عمودی.همونطور که میدونید توی 2 سال اخیر بازی هایی برای کینکت امده که ارزش بازی رو کم کرده است که امیدوارم این بازی بتونه موفقیت های زیادی رو کسب بکنه.گرافیک از نظر من بدک نیست . فکر نکنم نشستن پشت تانک زیاد حال بده و بنظرم اگر یک شوتر بود بهتر بود.

تصاویر بازی

آخرین ویرایش:
بازی 3 روز دیگه میاد و هیچکس نظری نمیده!؟
مثل اینکه خودم باید بازیو تهیه کنم و یه نقد درست حسابی ازش براتون بنویسم:دی ( اگه وقت نوشتنشو پیدا کنم:دی)

دمو رو بازی کردم . ترکیب بسیار جالبی تشکیل دادن از کینکت و دسته . میتونید بشینید و بازی کنید . روشن کردن روبات و کلا تمام کارها غیر از حرکت کردن و تیر زدن با کینکت هستش
وقتی بخواید بیاید بیرون رو نگاه کنید باید وایسید . در رو باز میکنه میاد بیرون . اگه بخواین از دوربین استفاده کنید دستتون رو به حالت دوربین میگیرین جلو چشمتون بعد با آنالوگ راست حرکت میدین دوربین رو . با این خیلی خیلی حال کردم . خیلی جالب بود :d
وقتی وارد مرحله ی اصلی شدم کاملا نابود شدم . اصلا معلوم نبود کی میزنه باید چی کار بکنی :d
اما کلا به نظرم برای کینکت بازی خوبی هستش !

منم دموش رو دان کردم و یه خورده بازی هم کردم
مشکل اصلی اینه که کینکت خیلی تو آفساید بود
کلا حرکتا رو خیلی بد تشخیص میده تو این بازی
لااقل واسه من که اینطور بود...
و اینکه به طرز فجیعی از کلمات داغون استفاده شده تو بازی ... اومدیم دو دقیقه بازی کنیم آبرومون جلو بابامون رفت...
گرافیک هم که انگار داری 480p خروجی میگیری از کنسول

همه جا بهش 4 داده بعد OXM بهش 7 داده یکی از یوزر ها گفته سایتهای فلان و بیصار ( خیلی سایت اسم بردش) به بازی بین 1 تا 4 نمره داده و شما 7 دادین :|
نمیدونم با این اوصاف غیر قابل بازیه!!!

از کنترل کینکت در داخل روبات یا همون نمای CockPit به عنوان نکته ی مثبت یاد کرده کلا کارلای جالبی میشد انجام داد با کینکت . ولی خُب وسط مبارزه یه جورایی خیلی قاطی پاطی میشه هی بخوای بیای داخل بری بیرون .
بازیش در حد همون دمو خوبه بگیرید بازی کنید تا خاطره ی خوبی از بازی و کنترل کینکتش در ذهتون باقی بمونه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or