Steam Machine: رونمایی از هیولایی با خنک کننده مایع از سوی Digital Storm در سال بعد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Steam%20machine%20teaser-578-80.jpg

شرکت Digital Storm که در ضمینه تولید رایانه های شخصی فعالیت می کند یک Steam machine نیز در درست ساخت دارد که سال بعد در نمایشگاه CES 2014 لاس وگاس رونمایی خواهد شد.
Destructoid گزارش کرده است که Digital Storm قصد ندارد قشر پایین تر بازار را هدف قرار دهد و با صرف نظر از هزینه آن، قوی ترین سیستم ممکن را ارائه خواهد کرد. این دستگاه از دو سیستم عامل SteamOS و Windows استفاده می کند، دارای خنک کننده مایع است و هر چیزی را تا ZGTX Titan پشتیبانی خواهد کرد. قیمت این دستگاه 1,469 دلار خواهد بود.

Steam Machines توسط Valve ساخته نخواهد شد اما این شرکت مسئولیت تولید کنترلرهای Steam و توسعه SteamOS (سیستم عاملی بر مبنای لینوکس) است. Valve با شرکت های مختلف همکاری خواهد کرد تا سیستم های مختلفی را از جمله گران، ارزان، قدرتمند، ساده، کنسول مانند و ... را ارائه کند.
در آخر هم اشاره ای به این خبر داریم که شرکت Valve اعلام کرده است که نمونه های اولیه Steam Machines و Steam Controller به تسترها در 13 دسامبر ارسال خواهد شد.
نظر شما درباره Steam Machines چیست؟
VG247

آخرین ویرایش:
کنسولو برای چی میخریم اونوقت؟ درسته منظورتون اینه که با این کارای یه پی سی رو میشه انجام داد و در کنارشم میشه با کیفیت بالا بازی کرد ولی وقتی نوشته : "قصد دارد قشر پایین تر بازار را هدف قرار دهد" بعد یهو میزنه با این قیمت 1,469 دلار" آدم شاخ درمیاره !

بخدا من نفهمیدم این استیم دقیقا داره چیکار میکنه
Pc Gaming که می دونید چیه؟ Valve با سری دستگاه های Steam Machine (که تولیدش رو به کارخانه ها با سلیقه های مختلف میذاره) می خواد Pc Gaming از میز کامپیوتر، به اتاق نشیمن بیاره و اون رو به سرگرمی وسیع تری تبدیل بکنه. همین :d
این داستان و هدف Valve از معرفی Steam Machine, Steam Controller و Steam Os هستش. حالا اینی که Digital Storm معرفی کرده یک Steam Machine هستش. حالا یه شرکت دیگه میتونه این رو یه جور دیگه بسازه. با قدرت متفاوت، قیمت متفاوت و ... که در خبر هم بهش اشاره شده.

شما برو همچین نظری رو مستقیم به بروبچ والو بده که الکی وقت و هزینه برای os و کلا این steam machine حروم نکنند !

چی میگی ؟ من نمیفهمم مگه من چی گفتم که یهویی همه انقدر عصبی شدن ؟ دارم میگم یارو میگه ما قشر متوسط رو درنظر گرفتیم بعد قیمت زده هزار و فلان دلار !
چرا هرچی که میخواین از یه جمله استنباط میکنین ؟

خدایا با 400 دلار میشه یه کنسول نسل هشتم با قدرت خیلی زیاد خرید حالا قیمت 1,469 دلاره :-o:|
اصلا قابل مقایسه نیستن این 2تا.
اول باید توجه کنی که S.machine ها پی سی هستن.خب کسی که پی سی باز هست به هیچ وجه با 1 کنسول خالی از لحاظ گیم ارضا نمیشه.من اصلا نمیتونم تصور کنم که بدون بازیهای پی سی،مخصوصا آنلاینش چکار میشه کرد.
همه اینها+تجربه Full HD و بالاتر بازیها+امکانات مولتی مدیای خاص و... چیزهائی هستن که شما با اون 400$ نخواهی داشت.خب مطمئنا کسی که این مقدار برا پی سی هزینه مبکنه دیگه اون 400$ براش مشکلی نیست ولی برعکسش صادق نیست.برا همین خیلیها به همون کنسول 400 دلاری راضی میشن که خب چیز بدی هم نیست و میتونن از بازیها لذت ببرن.

کنسولو برای چی میخریم اونوقت؟ درسته منظورتون اینه که با این کارای یه پی سی رو میشه انجام داد و در کنارشم میشه با کیفیت بالا بازی کرد ولی وقتی نوشته : "قصد دارد قشر پایین تر بازار را هدف قرار دهد" بعد یهو میزنه با این قیمت 1,469 دلار" آدم شاخ درمیاره !

بابا تو چرا نمیگیری اون که پلتفرم gaming رو pc انتخاب میکنه میره میخره مثلا من بجای این که pc جدید بخرم میرم اینو میخرم که برا بهتر هم هست. کنسول بخوام کنسول میخرم انقدر واقعا سخت هست فهمیدنش ؟ برای تو 1500 دلار خیلی زیاد هست تو ایران اگه بخوای بخری اگرنه 1500 دلار برای یه Pc چیزی نیست.

داداش من نمیگیری چیه ! شما یه بار اون تیکه رو بخونی منظوره منو میفهمی ! در ضمن 1500 دلار برای قشر پایین تر بازار بنظرت چیزی نیست ؟
شما ظاهرا متوجه منظور من نمیشی و داری یه بحثو الکی کشش میدی !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or