من توی این 2-3 روز چنتا دمو امتحان کردم توی game festival نظرم رو بدم
[MEDIA=steamstore]1386900[/MEDIA]
از این خیلی خوشم اومد. یه بازی کارآگاهی و ترسناک تو یک محیط سایبرپانک مانند توی یک آینده تاریک که توسط یک مگا کورپوریشن اداره میشه و ما یک پلیس هستیم که پرونده یک قتل رو باید پیگیری کنیم. همون اول بازی باید تمام سرنخهای یک قتل رو توی یک آپارتمان بررسی کنیم که من فک کنم بیش از 1 ساعت تو یک آپارتمان 30-40 متری بودم فقط. آخر دمو هم وارد یک دنیای دیجیتالی شدیم که بخش ترسناکش هم بود و من به شخصه داشتم دیوونه میشدم از بس مریض بود همه چی. نظرم در مورد دمو مثبته البته باید دید روند کلی بازی اصلی چطوریه.
[MEDIA=steamstore]1139900[/MEDIA]
این رو من خیلی دوست داشتم. گیم پلی سرعتی و موسیقی مناسبی که هیجان کافی به بازی تزریق میکنه و شما رو هم مجاب به سرعتی پلی دادن میکنه. از طرفی بازی نیاز داره که المانهای جدید توی طول بازی معرفی کنه تا پارکور بازی به یکنواختی نیافته چون هسته گیمپلی همین پارکوره. دشمنها توی بازی با یک تیر میکشنتون که اولش خوشم نیومد اما بعد دیدم که واسه اینکه پلیر رو مجبور کنن پرفکت باشه انتخاب خوبیه، اگرچه خودم ترجیح میدم بازی درجه سختی داشته باشه تا دست پلیر باز باشه.
[MEDIA=steamstore]773370[/MEDIA]
حقیقتا فاز این باز نفهمیدم، مکانیزمهای حرکتی جالبی بر اساس جاذبه داره اما کلا یک مسیر صاف و بدون چالش رو باید مستقیم بری و بعدشم دمو تموم میشه. نمیدونم دمو از جای بدی انتخاب شده یا کل بازی همینه چون اگر همین باشه بازی ارزش 10 دقیقه بازی کردنم نداره. چیزی که خیلی خوشم اومد اما رفرنس بزرگی بود که به فیلم 2001 یک ادیسه فضائی داشت.
[MEDIA=steamstore]1220140[/MEDIA]
یک بازی استراتژیک فان و باحال که توش باید یک کارتل کوچیک راه بندازین و به یک قدرت بزرگ توی مواد مخدرش تبدیل کنید. از این بازیاس که میری توش و نمیفهمی کی ساعت 5 صبح شد.
یه موسیقی مکزیکی خیلی خوبی هم حین گیمپلی پخش میشه که به هر چه لذت بخش شدن بازی کمک میکنه. فک کنم صد ساعتی پای این بازی باشم وقتی اومد. دمو هم خیلی مفصله همه دموهام رو پاک کردم به جز این و یک بازی دیگه چون میخوام از این چند روز استفاده کنم و بیشتر پلی بدم.
[MEDIA=steamstore]768520[/MEDIA]
برای سرگرمی بد نیست. گیمپلی بدی نداره و اون حالت موج موج حمله کردن دشمنا که امون بهت نمیدن و بیچارت میکنن رو دوست دارم. اگرچه نکته خاص و جذابی هم نداشت و فقط برای وقتی که بازی جذابی ندارید بازی کنید مناسبه بنظرم.
[MEDIA=steamstore]803050[/MEDIA]
این دومین دمو که پاک نکردم. این هم از اون بازیهای جذابه که گذر زمان رو آدم متوجه نمیشه و سبکش هم استراتژیک. سازنده برداشته کل مریخ رو شبیه سازی کرده از روی نقشه توپوگرافیک و ما هم یک هوش مصنوعی هستیم که با یک سری ربات به مریخ فرستاده میشیم و ماموریتمون ترافورم کردن مریخه برای انسانها. توی دمو بخش سندباکس بازی در دسترسه ولی قراره بازی یک بخش داستانی به قول سازنده هیجان انگیز هم داشته باشه.
[MEDIA=steamstore]482400[/MEDIA]
این بازی در اصل یک ریمیک از یک عنوان قدیمیه ولی خب من بازی اصلی رو بازی نکردم. بازی المانهای Survival Horror داره و تو یک ایستگاه فضائی که توش یک هوش مصنوعی شورش کرده. بازی از جهاتی منو یاد Alien Isolation و Dead Space انداخت. جالبه که سازنده در عین مدرن کردن ظاهر بازی، از کلی تکسچر پیکسلی به سبک بازیهای قدیمی استفاده کرده. بازی بنظرم پتانسیل خسته کننده شدن داره مخصوصا که روی گشتن توی محیط خیلی تمرکز داره و حتی دقیق هم نمیگه هدف این لول چیه اونم در حالیکه محیطهای بازی گیج کنندس و دائم برمیگردی جای اولت و هی میگی انگار که اینجا بودم! امیدوارم بازی بتونه جذاب بمونه تا آخرش.
[MEDIA=steamstore]1128920[/MEDIA]
یه بازی نیمه RPG و لوت محور فضائی. توش ما یک سفینه هستیم که باید ماموریت انجام بدیم و پول و آیتم جمع کنیم و ارتقا بدیم. گیمپلی و کمبت فضائی بازی آرکیده ولی خیلی خوبه. محیطهای بسیار قشنگی هم برای بازی طراحی کردن که بسی میپسندم. از اون بازیهاس که میشه یه 30-40 ساعتی پاش گذاشت.
[MEDIA=steamstore]1330470[/MEDIA]
این خیلی حال کردم باهاش بسیار هم سخته. ظاهرا سازندش هم چینیه به شخصه خیلی خوشحالم که چینیها دارن وارد عرصه بازیهای سینگل پلیر میشن. بازی سبکش مترویدوانیاست و بر اساس سرعت عمل و زدن کمبو توی گیمپلی طراحی شده. گرافیک بازی هم واقعا خوبه و موسیقی هم بازی هم در کل اکیه و به ریتم بازی کمک میکنه. این بازی از اون must play هاست.