Startup کنسول PS1 برای شناسایی دیسک طراحی شده بود.

JohnnySilverhand

کاربر سایت
123855
startup نمادین کنسول PS1 حقیقتا یکی از شناختنی ترین دنباله های صوتی در تمامی بازی ها است ، اما آیا میدانستید که به طور خاص برای تشخیص مشکلات CD drive کنسول طراحی شده بود؟

«عملکرد این صدا این است که به کاربر بگوید سخت افزار همانطور که لازم است اجرا شده ، و دیسک با موفقیت خوانده شده است» آقای Takafumi Fujisawa آهنگ ساز در مصاحبه به مجله گیم اینفورمر گفت: «برای اضاف کردن، صدای پس زمینه برعکس یا معکوس برای ویدیوی نمایشی طراحی شده بود که بره تو چرخه تکرار اینجوری اگه دیست مشکلی داشت که دستگاه نمیتونست بخونه اینجوری اگه مشکلی بود ما میتونستیم متوجه بشیم »

Fujisawa توضیح داد که این صدا در 2 روز ساخته شد: «من از ابتدا به این فکر میکردم که میخواهم تصویر صدا چیز مهیجی باشد، مانند احساسی که وقتی وارد سینمایی میشوید. من واقعا میخواستم که یک ارتباط قوی ایجاد کنم که یک چیز جالب قراره اتفاق بیفته» . موفق هم شدی قربان.

منبع

آخرین ویرایش:
دوستان این متن کمی مشکل ترجمه داره که هرکاری کردم نتونستم درستش کنم یه کمکی بکنید درستش کنم ممنون میشم

“To add, the swooshing reverse sound [in the PSone sequence] is designed so that it can go into loop if the disc couldn’t be read, and we can understand if something went wrong.”

I really wanted to communicate and reinforce that something fun is going to happen.” Mission accomplished, sir.

دوستان این متن کمی مشکل ترجمه داره که هرکاری کردم نتونستم درستش کنم یه کمکی بکنید درستش کنم ممنون میشم

“To add, the swooshing reverse sound [in the PSone sequence] is designed so that it can go into loop if the disc couldn’t be read, and we can understand if something went wrong.”

I really wanted to communicate and reinforce that something fun is going to happen.” Mission accomplished, sir.

چیز سختی نمیگه .

میگه صدای پس زمینه برعکس یا معکوس برای ویدیوی نمایشی طراحی شده بود که بره تو چرخه تکرار اینجوری اگه دیست مشکلی داشت که دستگاه نمیتونست بخونه اینجوری اگه مشکلی بود ما میتونستیم متوجه بشیم .

من واقعا میخواستم که یک ارتباط قوی ایجاد کنم که یک چیز جالب قراره اتفاق بیفته . موفق هم شدی قربان .

• Like
Reactions: JohnnySilverhand
چیز سختی نمیگه .

میگه صدای پس زمینه برعکس یا معکوس برای ویدیوی نمایشی طراحی شده بود که بره تو چرخه تکرار اینجوری اگه دیست مشکلی داشت که دستگاه نمیتونست بخونه اینجوری اگه مشکلی بود ما میتونستیم متوجه بشیم .

من واقعا میخواستم که یک ارتباط قوی ایجاد کنم که یک چیز جالب قراره اتفاق بیفته . موفق هم شدی قربان .
مرسی الان فیکسش میکنم راستش بنده انگلیسیم همیشه انقدر خوب نیست و خیلی چیزها رو پیش میاد نتئنم ترجمه کنم

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or