شخصا این E3 تمام بازی هایی که منتظرشون بودم یا نبودن یا نمایششون کوتاه بود یا همین این اینطوری معرفی شد...ای خدا بگم بتزدا چیکارت نکنه که با این طرز معرفی کردن ـت الان باید تاپیکش خاک بخوره ! بازیی که شاید بشه گفت جاه طلبانه ترین پروژه بتزدا تا به الانه ! جاه طلبانه در حد جهشی که از شماره دوم TES به شماره سوم زدن ! اون وقت الان چی داریم یـ تیزر کوتاه یـ ماهواره/سفینه/پایگاه رو بالا سر یـ سیاره نا شناخته داره حرکت میکنه و ناگهان به داخل فضای بیکران شیرجه میزنه و بنگ لوگو بازی . ای کاش از طرح کلی بازی چیزای بیشتر به نمایش در می اوردن فعلا تنها چیزی که میشه از رو تیزر دریافت اینه که احتمالا بازی چند سیاره ای خواهد بود و میشه مثل Mass Effect بینشون جا به جا شد .
تو اخرین مصاحبه تاد هاوارد اشاره کرد که بازی در مرحله تولید قرار داره و حتی قابل بازی ـه ! به نظرم احتمال اینکه سال دیگه ازش یـ خبرایی بشه و حتی منتشر بشه زیاده چون من حدسم اینه که تیم اصلی بتزدا کامل رو این پروژه داره کار میکنه و Fallout 76 رو همون تیم آستین داره روش کار میکنه اون تیم Montreal ـشون هم که خوب رو خرت و پرت هایی مثل TES Baldes و پروژه های فرعی دیگشون کار میکنه . به عبارتی همون تعداد نفراتی که رو FO4 کار کردن حالا چه این سر استدیو هاشون باشن چه اون سر استدیو هاشون بعد از FO4 تمام وقت رو این پروژه داشتن کار میکردن منتهی برنامه ریزیشون اینجور بوده که Fallout 76 رو برسونن به امسال . به امید خدا یـ نمایش خفن سال دیگه از بتزدا شاهد باشیم و همون سالم منتشر بشه .
این مدل معرفی کردن به نظرم دردناک ترین نوع معرفی مخصوصا واسه پروژه ای که از قبل میدونستی احتملا وجود خارجی داره و دنبال معرفی کردن ویژگی هاش بودی !شخصا این E3 تمام بازی هایی که منتظرشون بودم یا نبودن یا نمایششون کوتاه بود یا همین این اینطوری معرفی شد...
از انجینش چیزی مشخص نشده؟ ما که عادت کردیم به گرافیک بازی های اینا... ولی عجیب دلم می خواد استارفیلد یک گرافیک فک برانداز داشته باشه...که احتمالا جزو محالات هست
بنابر حرف هایی که زده فکر کنم امکانش هست که بین نسلی باشه. با توجه به اینکه الانم قابل بازی هست، منطقی هست که برا این نسلم عرضه بشه، اما تجربه اصلیش رو کنسول های جدید باشه. مثل Shadow of Mordor مثلا.
در مورد Tenth Planet چیزی رو تایید نکردن احتمالا هم ربطی به هم ندارن چون اون ظاهرا فقط یـ بازی جنگی فضایی بوده با حال هوای بازیا بتزدا که قبل سری TES میساختن که اکثر اکشن بودن تا RPG اون گذشته رو هم منظورم گذشته بتزدا بود تصحیحش کردم انیمیشن رو ضمنی تایید کرده تاد هاوارد (اون مصاحبه صوتی که قبل E3 ازش اومد) حالا چقدر خفن بخوان درش بیارن خودش میدونه و خودمون موقع انتشار سبک روایت اینا هم باز هیچی معلوم نیست ولی خودم احتمال میدم 50 به 50 باشه یعنی نه این ور نه اونور توی Fallout 4 خیلی تلاش کرده بودن روایتش رو قوی تر کنن اینجا احتمالا بیشتر تلاش میکنن چون تاد خودش قبلا اشاره کرده بود رو این مورد ضعف دارن .بازی همون tenth planet کنسل شده هست؟تایید کردن؟
انیمیشنا رو تازه تو اطلاعات بازی دیدم و امیدوارم دروغ نگفته باشن و درستش کنن گرافیک رو هم همینطور انجینشون حتی برای نسل قبلم ضایع هست
چیزی درباره اینکه داستان بازی چه مدلیه نگفتن؟ منظورم اینه که مثل ویچر داستان روایت میکنه یا مثل بازیای قبلی بتزدا هرکار بخوای بکنی هرجا بخوای بریه؟